Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Evo moja makina v zimski odpravi... Malo sem čistil. Stre?ni kovček spoliral vse je ?lo dol kot nov je.

garac

@nace mojemu kolegu pa so za pujsa tepihe naredli v podjetju AMO, kak dober teden nazaj. Nislo bili dragi, neke hude kvalitete pa tudi ni

@xand, si ?e dobil CD za navi?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Sem dobil. Dela. Poslano po pošti, CD dela in lepo dela. Sem dal za hec danes sem šel kolegu v MB pa sem napisal pa me je pred vrata zapeljal... odlično Tudi Lovrenc je pokrit.:emot112::emot112::emot112:

Tak, da ni panike ?e bo ?e kdo naročeval bo dobil in bo delalo.

michoBX

Hja, dougcajt mi je ja...

Xandrej

Ja je dobra varijanta... Samo mislim, da ni te barve zraven... Bom enkrat poslikal kake barve je to vseskup... Thanks... :BigThumbs:

Xandrej

Zadnji? ko sem menjal termostat mi je reklel serviser, da bo počasi treba hladilnik zamenjat da lahko malo slini. Sem rekl, kaj bom zdaj čakal naj spusti??? Ne novega pa je. Danes smo na servisu dali novega in malo dokumentiral malo tudi zato, da mi nebo kdo kakal kdaj, da je bil avto spredaj razbit, da je nov kiler... Evo ga ko novi:

NaceM

Kolk pa te je pri?u novi kiler?

Xandrej

Nov kiler je cca 330?. Odvisno pa je potem koliko dobiš popusta.

Xandrej

Evo mene iz dopusta. Moj stroj je polni avto s strešnim kov?kom (5 parov smuči ) ter polnim kuferamom vsega kar spada zraven za biti v apartmaju popil na 800 km dolgi progi točno 9.4 litra. S tem, da smo šli čez prelaz dolomitov v Cortino'd Ampezo. Danes sem mu dal obe novi pal?ki stabilizatorja. En se je ?e malo sližal pa sem kr oba menjal pa je.

Xandrej

No ker pokanje na kolesu ni povsem izginilo je bila diagnoza levi končnik. Sem zamenjal kar oba hitro na optiko in avtek lepo gre dalje. Ko na jahti gre sedaj.:BigThumbs:

michoBX

@Xandrej; Kolk colske ma? ti zimske gume - so 16", al 15"? Pa ?e dimenzije gum mi napi? - ker nevem, na xantio ne bom dajal 17(???), 16 se mi pa ?e majhne zdijo...
Hja, dougcajt mi je ja...

deyo

?e me spomin ne vara ima zimske 16". No bo pa itak sam povedal al ja al ne :).

Xandrej

Zimske so original 16 col. 215 55 R16. Pa te so prevelike za Xantio.

Xandrej

Evo danes moj grandos dobi gume za nove poti...

Hankook S1 EVO 215/45 R18

dvorjan

@Xandrej:
Kar povej, ce so mehke, pa kako se obrabljajo. No, mene naceloma mehke gume ne motijo pretirano, dokler dobro drzijo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!