Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

@xandrej katalo?ka številka tepihov je 9464H7 ali pa 9464H6 malo pokli?i po slo servisih, morda jih ima kdo na zalogi v šeljeni barvi. Cena ja bila okrog 50?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Cena je bila 68? bom pa malo vprašal.

Xandrej

Citat od: garac;27940@deyo, sicer ne paše v temo k C5ki, v amo ti dajo ?epe zraven tepihov, niso pa 3d varianta, ampak lezli sem in tja pa preverjeno ne bodo ve?

Eni od teh so ?rni drugi pa sivi in noben od teh ni bež. Kakr?ne rabim jaz.

garac

pol pa jih ?e leta 2002 ni bilo v akciji. žal, boš verjetno moral bit zadovoljen s kako drugo barvo. Takrat so bili v akciji 12800sit. Tudi te?ko, da bi kak servis imel bež na zalogi. Ne vem, ?e ima magister v radovljici ?e kaj robež
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Danes sem Montano malo preuredil: Kaj pravite?

garac

Kon?no en lep citroen. To je pa ?e skoraj ko thugara. A ob strani pa nič, da ne pokvari? aerodinamike
No ni lih thule...
Kdaj greš schifahren?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Za ob strani ?e ne vem kaj bi naredil. Grejo pa napisi montana dol pa spolirana pride. Sem mislil jo v rdečo (barva avta) pihnit... mogoče pa pol ko pridem domov.

Kdaj grem ski? 1. marec. Danes sem bil malo na rogli pa vglavnem vozimo. Kov?ek gre na avto samo tisti teden ko gremo ven v Italijo.

Xandrej

Ker mi avto ni dosegal normalne (delovne temperature) vode je bila diagnoza termostat... Termostat pri mojem avtu je ful zafrknjeno zamenjat... načeloma je majster danes na Avto city rabil ve? kot 3 ure, da je tako kot mora bit. Je te?ko dostopen, voda ste?e itd itd... Vglavnem kupil sem termostat in dihtungo, sanirali vse ?e malo pregledali dotočili antifriz prezračili in gassa dalje...

Sedaj je tako kot mora bit.:BigThumbs:

deyo

Citat od: Xandrej;22300Bremze so gor... Najprej se moram nazaj dr?at ene 300 ali 400 kilometrov, da se vleče potem bom lahko ve? povedal...

In kako se obnesejo ti luknjasti diski. Kje si pa to takrat nabavil. A se jih dobi tudi za moj stroj?

NaceM

Citat od: Xandrej;28125Eni od teh so ?rni drugi pa sivi in noben od teh ni bež. Kakr?ne rabim jaz.

Ej.. A lahko pove?, kje bi pa ?rne dobil.. Oz., kdo ve????

Xandrej

Citat od: deyo;29147In kako se obnesejo ti luknjasti diski. Kje si pa to takrat nabavil. A se jih dobi tudi za moj stroj?

Zaenkrat odlično saj se pri teži pa pri močnem zaviranju ne pregrevajo...

@naceM vprašaj merlaka ?e ?e ima kake na drenov gri

NaceM

Citat od: Xandrej;29162Zaenkrat odlično saj se pri teži pa pri močnem zaviranju ne pregrevajo...

@naceM vprašaj merlaka ?e ?e ima kake na drenov gri?.

Hvala. Bom danes poklical.

NaceM

?iv,
sem klical danes in odgovor je bil, da 3D preproge ?e delajo, vendar samo v sivi barvi. No, kakorkoli... Sem jih naročil, ker s temi, ki mi lezejo pod pedala nisem zadovoljen.

Xandrej

Aha te pa nekaj v tem smislu... vglavnem moje barve ni!

NaceM

Citat od: Xandrej;29181Aha te pa nekaj v tem smislu... vglavnem moje barve ni!

Ja. Kolikor sem ga razumel, drugih barv razen te sive sploh ni. Tako pa tak
?e ma?, kolikor sem videl. Varianta bi bila za pogledat ?e na ebayu ali kaj takega.. Moj kolega je za citroenovega pujsa dobil elektronski v?ig preko neta. Bom ga vprašal kje nakupuje to.