Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

C5 3.0 V6

Notranjost:

Notranjost je admiralska, obležena v usnje in z vso močno opremo kar premorejo. Res je, da ima avto za seboj 150 000 kilometrov in, da ga je imel prej?ni lastnik za vozit in ne toliko za glancat kot je v navadi Citroenarjev. sedeži so glede na to dobro prestali preizku?njo razen voznikovega naslona za roko ki je totalka znucan in nov enak stane na servisu okoli 70 000 SIT, tapetnik ga bo preoblekel za 7x manj?o ceno v identi?no usnje. Kvaliteta izdelave vozila je bolj boga. Stropna obloga na zadnjem delu avta kar odstopa in zgleda zelo ceneno, smo popravili. Prtljažnik je lepo obdelan v celoti ampak se tudi tam najdejo take brezvezne napake. Volan je v zelo dobrem stanju glede na kilometrino.
Klima deluje zelo lepo ampak v Safranu se mi zdi boljša drugače pa sluči svojemu namenu. Tempomat deluje vredu, malo ga je treba pogruntat pa je. Telefon ki je vgrajen v avtoradio deluje vredu edino glasnost zvo?nikov moraš zničat, da se sogovornik ne sliši v odzadju. Preglednost se mi zdi vredu, avtomatski brisalci so OK le tu in tam se jim malo spipa (ponorijo). tiple so vse na svojem mestu nič se mi ne zdi odročno da bi moral popljuvat. Desno in levo držalo za vrata v notranjosti sta bila oba olupana (sem jih ?e zamenjal) stroček okoli 3000 SIT. Gromozansko dopla?ljiva HI (JBL) je ?udna stvar (aktivni zvo?niki z oja?evalcem), ?e hoče? stvar zrihtat je stroček OGROMEN.

luči svetijo zelo dobro ampak se mi vseeno zdi, da bi mu lahko privo??ili meglenke saj kjer sem doma srne rade skažejo po cesti in jih z meglenkami ki svetijo bolj narazen prej opazi?. Vidljivost Xenonk je odli?na tudi ko je dež ob pomoči dolgih luči sveti stvar zelo dobro. Zadnje luči imajo ločene luči od bremz luči kar je hitro opazno na cesti. lučke so tudi na tla na vratih in pod volanom in pri sovoniku.

vožnja je umirjajo?a in avto voznika ne sili po norenju po cestah. Hydroactiva plus deluje odlično, ampak kratkih jam ?e vedno niso porihtali drugače pa plava kot je za Hidravličarja zNašilno.

Motor je zelo umirjen, moči je dovolj in je zelo tih.

Poraba pri mojem je sedaj pri 3900 kilometri od kar ga imam na računalniku 10.1 litra. Ampak mi v službo na vsakodnevno relacijo pije okoli 9 litrov ali manj...

Ene par slikic od lepotca na hofu kot je meni podobno.

Xandrej

Nato so prišle modifikacije:

18 col toora T250
Bridgestone Potenza Re 050A

Slika 1

Styling ?erljusti:

Slika 2

Predstavitev CTS (citroen tuning slovenije) v radgoni 2006:

Slika 3

Xandrej

Ker je zadnji lonec se poslovil od svoje karijere je bila najboljša varijanta, da sem nabavil Remus original za model avta:

Slika 1

Vmes zatemnil šipe ter ror?ek:

Slika 2

Xandrej

Evo špila... Soboto sma zmontirala (bošta majstor in jaz), potegnila kablovje ter priključila. 2 kanalni na bridge vezan oja?evalec Impact je ob udarcu nazaj obeh basov klonil... Edina rešitev 4 kanalc. Seveda sem dobil v nedeljo ?e 4 kanalca ter sprednji sistem ter bas vezali na njega. Zadnji sistem pa sma pustila na original oja?evalcu...

Spredaj: Rainbow SLX 256 16 cm + tweterji in kretnice (oja?evalec Rockford)
Zadaj: Rainbow SLX 256 16 cm + tweeterji in kretnice (oja?evalec JBL (original))..

V kuferamu:
Oja?evalec Rockford Punch 400a 4 kanalc.

Pa rainbow twister:

Rainbow twister 4

2x 12"/30cm Subwoofer ? 1500W ? 149dB(SPL) ?  4ohm ?  84 x 42/24 x 38cm

špila ko pr norcih. Tablico ?e moram zrihtat.... ?uli pa bote slej kot prej...  8)

Xandrej

?e bo kdo delal v C5 tako stvar me lahko kontaktira je vse pripravljeno (ne moreš vrjet) in sedaj ko vem kako pa kaj se kabel potegne do kuferama čas posla.

Xandrej

Bil na smu?anju. Naredil 1006 kilometrov. 4 osebe, strešni kovček montana nabito poln ter nabito polni prtljažnik. Poraba 9.2 litra. :emot144:

Gox

Malo je popil. Za V6-ko je to zelo dobra poraba.

Sam verjetno si imel malo ali nič mestnih vočenj?

LP
Goran

Xandrej

Avtocesta ko smo šli gor skoz okoli 620 km nazaj po regionalnih. Navigacija me je pripeljala do hiše. Prvo sem imel najhitrej?o pot do tja, nazaj pa kao najblji?jo...

Xandrej

Drugi teden bo moja zverina cela v rdeči barvi. Spodnji del pride pobarvan. Drugi teden se za?ne... Huh upam na najlepše.:emot144:

neyc

lep je ?e zdaj, pol bo ?e lepši...

se ve? kak gre...

lep, lepši, cts ;)

garac

ali pa lep, lepši, kičast
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

neyc

garac

ja, saj pravim, za enkrat ?e ne, ampak prideš do točke ko je potrebno odnehat z dodelavami in predelavami
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Mislim, da ?e noben moj ni bil kičast in tudi ta nebo... :emot26:

Gox

Citat od: Andrej;3245Mislim, da ?e noben moj ni bil kičast in tudi ta nebo... :emot26:

Upajmo da ne, a ... Sicer je zdej zelo lep ... zato pazi kaj ?e boš mu delal :-)