Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

and

Ko bo pa vse zrihtal, bo pa novega C6 vzel pa je...tega bo pa neyc kupil, pa biturbo gor obesil:emot79:

Xandrej

Evo danes dol vzel pragove Ju3 se za?ne barvanje. :emot143: :emot143:  Upam, da bo gut izpadlo... Komaj čakam. Upam, da bo do nedelje vseskup fertik...

p.s. hi fi se posodablja... :emot133:    Ve? čez vikend kako pa kaj...   :emot144:

hadei

Hmm, kje so tisti časi, ko sem bil tako "nor" na avto. Hehe, kot, da bi sebe poslušal/bral pred 10-imi leti.

Verjamem, da bo izgledal fantasti?no. Pravilno si se odločil. Najlepše je takrat, ko je za svojo du?o.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

To pa tudi mene zanima kako bo sedaj izgledal ... ko bodo pragovi pobarvani ...

Slike ... slike ...  (pa lepo ga slikaj da se dobro vidi avto)

LP

Xandrej

Danes smo ga opipali do konca. Bogi reve? spredaj brez, zadaj brez... Brez pragov... Stoji v delavnici Avto Citiya. Imam nadomestni avto C1 (do torka) o njem bom ve? napisal.

Vglavnem pragovi so gotovi sedaj samo sprednji pa zadnji odbijač ?e...

Pragovi so gladki. z asprednji pa zadnji odbijač pa upam, da mi bo cele pihnil ?e so ?e doli. Sprednji je malo ?e zmatran od kilometrine, kamen?kov itd itd, zadnji pa na vsake tolko ena praskica pa to pa bom tudi zrihtal. Edino bom sedaj videl ?e bomo lahko ?e park senzorje pihnili ker pri enih lahko ?prica? pri drugih pa ne...  Jesus do torka bo dolgo... Ampak C1 je tudi lučn avtek ve? pa bom napisal ko se malo bolje spoznama z njim.

Aja HI-FI robe ?e ni tak, da vse stoji počasi... Pol pa bo meni stal ko bo vseskup fertik... Slike bodo vse je dokumentirano... Jaz molim, da bo stvar lepo izpadla.

neyc

izpadlo bo lepo.....

?e boš sam do torka ''mu?o'' c1 si tak dober,... jaz sem mogo skor 2 tedna corso... jutri dobim veselje nazaj... upam :emot26:

hadei

Citat od: Andrej;4037Aja HI-FI robe ?e ni tak, da vse stoji počasi... Pol pa bo meni stal ko bo vseskup fertik... Slike bodo vse je dokumentirano... Jaz molim, da bo stvar lepo izpadla.

Tisto, ko bo tebi stal misli? fotografirat?! Ojojoj...to pa ni za ta forum primerno..ccccc.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja ker negre tak vlke slike gor naložit pol. ona varijanta 2400x2600 pa 4 mega pol pride...:emot112:

garac

zakaj bi pa tak velko dal, saj se da zmanjšat.
A bi jo rad dal kot sliko za ozadje?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Evo ga barvanje v 130% uspešno in tudi razlika je očitna v živo zgleda avto kot iz trgovine. Sprednji odbijač smo pobarvali celega, pragove ter zadnjega celega. Pobarval sem tudi park senzorje čeprav so na servisu rekli, da raje ne. Dela enako kot prej. Vglavnem ROUGE POWER. Komentarji...

Xandrej

To?no takega sem si predstavljal. Tak, da jaz sem zadovoljen v polni meri.

garac

pragovi ful dobro, zadaj enako, spredaj pa mi zdaj li?i na xsaro mk2. mogoče bo moral imet en podalj?ek, ali pa vsaj dodatne luči, kot carlsson

Sicer pa super
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

neyc

kot sem ?e na cts-u napisal... lepo izpadlo, pa najva?nej?e je da je ratal tak kot si si predstavljal...

sam spredi ?e bi mu hidravlika dovolila ko je parkiarn, da bi ?lo do podna, bi pa bila zmaga na kilometer...

hadei

:emot112: ...bravo, bravo. čeprav mi je C5 "grdi raček" Citroena moram priznat, da mi to nikdar ne bi bil, ?e bi ?e "stock" varianta izgledal tako kot tvoj.
Resnično je lep. Tako lepo spedinan avto, da bo od sedaj naprej ?e vse kičasto kaj boš dajal gor.

V glavnem...:emot112: :emot112: :emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Lep je ! Dobro si to porihtal :emot112:

mogoče mu manjka samo ?e krom letvica na pragovih ... kot C5 II

drugače je super ... živo rdeča, pa temne šipe :emot112: