Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Ce ga zdaj (ali pa v naslednjega pol leta) prodas, ti pridem lastnorocno usesa navit.

Zakon zgleda. Definitivno najlepsi pod Alpami, ce ne ze sirse ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

čisto tako za informacijo ... koliko bi bila trenutna tr?na cena tega avta?

Recimo da ga Pelješ zdaj v avtohišo ocenit in ga tam pusti?? Koliko bi dobil?

LP
Goran

hadei

Na žalost nič kaj dosti. ?e vedno je samo CITROEN C5. Pragovi in podobna jajca ga ne naredijo dražjega. Kvečjemu ga samo prej proda?.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Hvala hvala... :emot144:

načeloma niti ne razmišljam da bi ga prodal v vsaj 3-4 letih. Trenutno pa ne najdem za njega alternative ki bi mi bila dosegljiva kasneje C6... Ali pa ne vem... ?e pridejo novitete... Take malenkosti.

Sprednji sistem Rainbowa bom zamenjal s serijo SAX 265 svileni tweeterji, velike kretnike, boljši bas... Zvo?niki so ?e doma. Pa ?e kake pr?karije... Boste vse sproti zvedeli... Nekaj ?e imam v mislih ampak zunanjosti nebom ve? prklal... :emot26:

tct

Ker je vse v rdečem, res ne bi pasala kromana cirlaj?ta na pragu. Zelo, zelo  lepo. ?estitam.

Lovro

Prav zanimivo. Ko sva se včeraj s Polono peljala čez Maribor, sva ob tisti glavni štiripasovni ulici, na katero prideš iz avtoceste (ne MB vzhod, ampak ?e naprej, ko se avto cesta konča) zagledala srebrni C5, vsaj na prvi pogled enako poštiman kot Andrejev rdeči. Isti spojlerji, pragovi v barvi karoserije, le barva srebrna.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Ja tisti ima celoten originalni kit (poilerjev) od citroena. Finta je v tem, da ga je naročil en gospod in je hotel imet vse gor in takega je dobil. Pred pol leta ga je dal staro za novo in avto je ostal v MB. Moj ima le pobarvano original plastiko ki je bila prej ?rna.

boga

Saj je ?e lepši brez spojlerjev, tako kot tisti ?ern X Picasso, ki res zakon
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Xandrej

En updejt:

Sprednji sistem rainbowa slx 265 smo zamenjali za Sax 265 kar pomeni velike kretnice, svileni tweeterji in močnej?i cick...

Vseskupaj nastavili in pripravili za soboto v Kr?kem.

Xandrej

Evo mene. He he

šel sem prvič dol da sem sploh ugotovil kako to gre. Ja stari ma?ki so mi napovedali, da bom čakal, eno polno fint je kako se ocenjuje, na kaj moraš pazit in ... Vglavnem imel sem eno veliko napako ki me je stala najve?. Tudi ko sem prišel tja sploh nisem vedel kam se naj prijavim. Vglavnem ko kaki lolek...

Prijavil sem se v vstopno kategorijo se pravi

EMMA Entry (1000 Euro)

čaka? sodnika spoznaš ljudi ki zraven tebe čakajo so opremnleni ker so stari ma?ki... Stoli sen?niki pija?a hrana... Jaz pa nisem imel nič samo sam sebe pa ?ensko pa Mateja z bjegovo ?ensko. ?e te ni pri avtu ko pride sodnik takoj dobiš kazenske točke. Sedaj pa: Ali sodnik pride ob 10 uri dopoldan ali pa ob 17 uri popoldan je samo vprašanje... Vglavnem čaka? in čaka? in čaka?... Drugi? ko grem lepo stole (zložljive), sen?nike hladilno torbo kot so mi svetovali vsi pa jih nisem poslušal... Vglavnem osvojil sem 2 mesto dobil pokal... Ene par stvari je treba popravit, dodelat in spremenit in gremo dalje...

Ve? slik pa tukaj:

http://blackwind98.moj-album.com/album/7540466/?os=7542159

garac

andrej, ?estitke, kolko jih je bilo v tvoji skupinič
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

:emot112: ....bravo. Samo upam, da nista bila dva v skupini. Hehe....hec, da ne bo zamere....spet.
V glavnem odlično....avto je pa bomba.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

No, tudi ?e sta bila samo dva pokal pa je le dobil. ?estitam tudi jaz.

hadei

Milo mater...šele zdaj sem pogledal ostale slike......kakšne "?one me?jen" so bile...auuu...:emot69: .

Pa zakaj ni ve? slik tvojega avta v albumu?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Hvala za ?estitke. Ne vem točno kolko jih je bilo v skupini kolko sem gledal okoli mene so bili 4 avti kolko pa je blo vseskup pa nimam pojma. Prijave so bile do 10 ure avto mi je prišel ocenit ob 16:30 uri... čakanje pika kom... ?e te ni pri avtu ko pride sodnik takoj kazenske točke. drugače pa prva liga.