Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Andrej, a ti biva? v avtomobiluč

Kaj vse boš ?e nabavil za tvojega lepotca? :-)

kakšna pa je razlika med prej omenjenimi oja?evalci?

A je to v moči, al kvaliteti zvoka? Mislim, navaden nepoznavalec sliši razliko ?

LP
Goran

Xandrej

Ne bila je dobra varijanta, ?in?i so ?e pripravljeni zmontiram vse tak kot mora bit slike sledijo...

Upam, da nič ve?... :bombs:

Ta oja?evalec je najboljša serija na papirju ima identi?ne lastnosti v praksi je bolj močan... Starega neprodam ker so ko vino ne zgubljajo na ceni in so zlata vredni SQ oja?evalci. ?e v osnovi imajo tako zrihtan zvok, da imajo le 2 potenciometra za nastavitev glasbe in to je to.

Navaden nebo sližal razlike jaz jo med prej pa sedaj. Malenkost večji kik basa ki ga samo čuti? ne sliši?....

mogoče bom ?e kdaj vrata zatesnil ker pri C5 so vrata bolj slabo zadistana za zvok oz. akustiko.

Xandrej

Evo DVD je zmontiran kot se re?e:

Slika ter postavitev. Sem se zajebaval do 1:30 zjutraj v torek... Zdaj je vse kot mora bit. Gibonni trenutno iz zagreba dom sportova.

Xandrej

V?eraj pa: Peljem antopolution foulty. Takoj na servis, hin ena cin ?pula za na sve?ko letel po 5 cilindrih. Danes dobil novo in se odpeljal domov. Dobil sem seveda nadomestni avtek C1 (avto city), ki mi je ?e vedno ful všeč. ?pula je okoli 37? polna cena brez popusta. Spet leti...

Sedaj pa ga generalno ?čistil saj grem ju3 spet na tekmo v avtoakustili v Kočevje. Rezultat sporočim.

deyo

Ja ta tvoj avtek pa ni ve? za hec.

Vso srečo jutri in pa prnesi domov nov pokal.

Xandrej

Ja bom se potrudil. Sedaj sem sistem sam nastavil pa bom videl kaj bo sodnik rekel. ?e sem stvari popravil ene malenkosti pri montaži oz vgradnji tak, da bi skoraj moralo bit. Bom poročal ju3. :take_picture:

Gox

Naredi  ?e eno sliko malo bolj od dale?, da vidim kje je ta displey postavljen :-)

drugače zanimiva zadeva.

:emot112:

Xandrej

Ja tam na sredini amaturke kjer imajo vsi C5 ekran?ek jaz pa? imam barvnega velikega.

hadei

Raztuuur, poka?i jim kdo je car v muziki. :BigThumbs: Sre?no.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

andrej in njegov C5 tokrat drugo mesto. bravo:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deyo

Xandrej

Ja to pa gre hitro. Hvala hvala... načeloma mislim osebno, da bi moral biti prvi danes saj sem za monta?o prejel sanjskih 39 pik od 40 močnih... Ampak je pa bil sodnik neke slabe volje al kaj jaz vem za muziko pa je nekak čudno izpadlo. Dobil sem 10 točk ničjo oceno kot prvidvakrat kar je nemogoče pri enakem sistemu... Ampak kaj ?e? sodniki imajo prav. čez mesec napadam Koper... :funny34d:

hadei

BRAVO, care....samo tako naprej. :emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

xandrej, kakšno slikco bi šeleli, tako, kot zadnji?, saj so ti zdaj menda povežali limit
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]