Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Nekaj malega iz Kopra.

1. Evo ga (glej paviljon)
2. drugi zorni kot
3. Padli borec (in?talater music man)
4. del prizori??a
5. Pija?a iz pokala

deyo

@Xandrej

Kam si "pospravil" kretnico od SAX265 (se mi zdi nekam velika)? kakšen presek  kabla imaš speljan do teh rainbow-ov?

Xandrej

Zdaj tukaj je bila dilema pa ?e sreža. Vsi kabli so speljani do kuferama zaradi tega ker je bilo v avtu original JBL ozvočenje. Tukaj nisem imel veliko dela. Samo načeloma + in - kabel sem vlekel do kuferama. Sem šel slikat zdaj dol v garažo:

- Original oja?evalec (poganja zadnje zvočnike Rainbow SLX 265 ?e imam sopotnike, da se glasba porazdeli po avtomobilu)...

- Kretnica od SAX-ov

- pa prtljažnik

deyo

@Xandrej, tnx ker si se pomartral

Xandrej

Nema problema. ?e hoče? kaj delati pa ne misli? hodit na tekmovanja raje daj noter eno varijanto z manjčimi kretnicami. Sam sem brez težav zmontiral Rainbowa SLX 265 v original odprtine. Tako, da bolje ?e se ne misli? matrat naredi to varijanto.

deyo

Pri original in?talaciji so kretnice zraven al je brez njih? Original kabli bi bili ok ali je potrebna zamenjava in?talacije?

Xandrej

Pri original in?talaciji so kretnice montirane na samem tweeterju, ko odstranič tweeter je to to... In?talacije ne rabiš menjavat. Tile kabli so čisto dovolj. Tisti močnej?i kabli so za zahtevnej?e projekte z močnimi oja?evalci itd itd...

?e boš delal tweeterje na mre?ico moraš malo inprovizirat. Vroče leplenje (pi?tola patex) pa ga lepo zalije? ali pa kasneje odstranič ?e želiš brez posledic. :BigThumbs:

deyo

No potem pa skoraj ne bo problema :BigThumbs:. Sem mislil da je kretnica kje "skrita".

Xandrej

Avtoshov Ljubljana AutoMotorShow Ljubljana je potekal 8.in 9.septembra 2007 na gospodarskem razstavi??u v Ljubljani

V?eraj sem bil na Ju?noevropskem Prevenstvu v Avtoakustiki v sklopu Avtoshowa Ljubljana sem si rekel, ?e na to grem pa fertik. Imel sem srečeo, da sem bil ocenjen v Soboto okoli 13 ure in to je bilo to. Zbral sem največje število točk in to 78 ter zasedel 1 mesto. V skupnem se?tevku leto?nje sezone sem z mojim C5 postal Dr?avni prvak. Danes se po pokale nisem vozil v Lj prevzel mi jih je kolega evo lepotca:

eden za včeraj?no prvo mesto ter za naslov dr?avnega prvaka.

deyo

?estitke Andrej za dose?ene leto?nje rezultate. Bravo :emot112:

boga

?estitke, kaj sledi, nadgradnja sistema, ali menjava avta za sezono 08?
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Xandrej

Po moje nič od tega. Drugo leto ve? ne smem tekmovati v tej kategoriji kakor bi šel vi?e rabim drugi radio itd itd... Tega pa ne mislim je vse to dovolj. Videl sem kako te stvari laufajo igra mi vredu in to je to. Hvala za ?estitke. :BigThumbs:

Citroenovc

Zakaj pa ne sme? v tej kategoriji tekmovat?
OK

LP
Primož

hadei

Bravo care....raztuuur....hehe....:BigThumbs:............:emot112:.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Citat od: Citroenovc;18845Zakaj pa ne sme? v tej kategoriji tekmovat?

To je vstopna kategorija SQ Entry in lahko po pravilniku tekmuje? eno sezono pol nisi ve? novinec in moraš na vi?jo kategorijo... Ne sem rekel, probal bom videl sem kako to gre spoznal spet dosti novih ljudi in je to to. Drugo leto bom šel zraven s kakim Našim ki se bodo sprobali kako bo to ?lo...  

Hvala za ?estitke.:BigThumbs: