Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Dve noviteti ena nujna ena pa dodatek...

Včasih ko sem avto pri?gal je malenkost zacvililo. Sem imel v mislih pasast jermen pa smo šli pre?ekirat in ugotovili, da rmen ni kriv, da ga avtomatski ?paner ne ?pana kot bi ga moral. In je bila hin fedra na ?paneru ki se je da dobit posebej, naročil novo fedro ter nov jermen ?e bomo ?e nekaj delali ter zadevo sanirali ?pana kot je treba.

Druga novost pa je zračni filter ki sem ga zamenjal z originalnim. Dal sem noter v original ?katlo BMC filter (naj bi bili eni izmed najboljših). Zvok skoraj enak (kot z originalnim) s tem, da se motor  res raje zavrti. Vse kar sem naredil je to, da sem mu dal lufta...

Citroenovc

OK

LP
Primož

Xandrej

Tale vgradni je s popusti bil okoli 55?. se pa res neverjetno pozna kako avto ko da bi mu ena pluča zraven zmontiral. Je pa res koliko sem prebiral pa diplomiral iz teh filtrov, da bi naj bil BMC zakon.

Xandrej

Evo zločeni pokal?ki pa dva POKALA:

hadei

Lepa zbirka uspehov...:emot112:.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Evo včeraj mi je crknila cinšpula avto je letel po 5 cilindrih. Imeli na zalogi ker je to edini pere?problem tega motorja in ne boste vrjeli od drugega proizvajalca kao izboljšana verzija... Zrihtali prede po vseh 6 cilindr?kih...

Ju3 dobi nove bremze. Power diske (naluknjane Zimmerman + ploščice)... Ko bo zmontirano slike...

Xandrej

Bremze so gor... Najprej se moram nazaj dr?at ene 300 ali 400 kilometrov, da se vleče potem bom lahko ve? povedal...

Xandrej

Problem C5 3.0 V6 je zavorni sistem, ker so dali pre?voh oz. se sprednji diski pregrevajo, zvijajo ter ne?tetokrat pride do ustvarjanja plina med ploščico in diskom... Koliko sem bral se stvar takoj re?i, da se da športni zavorni sistem se pravi hlajene diske z luknjami, elipsami ali kakorkoli... Ima pa C5 lopatice za prisilno hlajenje usmeritev zraka direktno na disk spredaj. Bom rekel, da je ?e sedaj bolje ko tak priPelješ čuti?, da se avto res raje ustavlja. Aja ima pa enake diske gor kot 2.2 HDi kar je katastrofa za avto ki ima 80 konjev ve? od 2.2 HDi... Rec 607 3.0 V6 ima 4 batni brembotov sistem ki sem ga mislil nabavit dokler se nisem spomnil, da imam ročno zavoro na sprednji par koles :Hammer3::Hammer3:

mirchi

Se eno vprašanje.Glede na to da se spoznaš na avtoakustiko,v mojega Xm-a bi rad vgradil radio na mp3 rad pa bi da mi ostane multifunkcijski volan.Novo ali rabljeno.Kak predlog?avto je letnik 97.

Hvala.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

deyo

Po vsej verjetnosti si boš mogel ob nakupu avtoradija omisliti tudi dodatni vmesnik ki podpira obvolanske komande.

mirchi

V Mb sem skoraj vsak teden.verjetno bom tudi danes.?e hočes pošlji kontakt pa pade debata

Xandrej

@Mirchi

Ja avto stoji pred bolnico, glede radija pa moraš pogledat kdo dela te vmesnike ki jih moraš dokupit. načeloma sem 100% da to dela Blaupunkt pa Pioneer je pa vredu, da se pozanimaš pred nakupom radija. ?e pa se boš kdaj ?e okoli vozil pa se javi, da kako re?emo.

mirchi

Ej a je danes tvoj lepotec stal pred bolnico v mb?

Xandrej

Evo včeraj nabavil Set jermenov za 3.0 V6. Se pravi natezalec in 2 roli pa jermen(komplet original). Do spomladi nabavim ?e sklopko potem pa vseskup zamenjam pa roka.

neyc

k sinteru jo da? obnovit,.. pa ?e ve? vzdrži.... kak je postopek nevem... bomo pa  vidli drugo leto, ko bom dal obnovit...