Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tct

Zelo zanimivo tole o cenah, ker je centralno skladišče za PSA samo v Kopru. Tako mi pravi Modri Lev, kjer kupujem večino delov za Citroen.
Kot sem napisal je cinšpula res potrošna roba tudi pri sveti trojici (BMW, VAG, Mercedes)

Xandrej

?e gledaš motor odspredaj je na zadnji strani gor sesalni kolektor in ppod sesalnim kolektorjem so 3 svečke in 3 cin?pule...

številke Zadaj:

6 5 4
1 2 3

1 in 2 baje redko crknejo tak, da 3,4,5,6 imam nove tudi nov model cin?pule... 1 in 2 pa sta ?e stari.

S temi cinšpulami naj bi bil mir.

Xandrej

V?eraj bil na servisu, da so mi zamenjali komplet oddu?kov.

Tudi antena mi ni dala miru (nih?e jo v 5 letih ni od?rufal in je cela zarostala ter bila je ?e dosti zmatrana ter tudi prelomljena)pa sem jh prosil ?e mi pokažejo kako gre narazen pa sem pol doma zadevo saniral. Staro anteno sem izvrtal ter nato se malo znajdel in namontiral novo anteno katero se da tudi snet... Aja nov nosilec za anteno pride drugače okoli 10? za moj model kateri ima navigacijo pa stane 200? ker je antena od GPS integrirana v nosilec. :Hammer3:

Xandrej

No ker smo vajeni, da pri citroenu kar je dobro pa funkcionalno se neha delat. Vglavnem sem hotel naročit komplet novih 3D tepihov za moj stroj pa sem dobil odgovor, da jih ve? ne proizvajajo ?e ene 3 leta ve? ne... Zadnji? sem se glih z Merlakom menil po telefonu pa sem mu rekel ?e ?e ima slučajno kake na zalogi... Je rekel da gre pogledat... Pride nazaj: IMAM! Sicer niso v bež barvi ampak v sivi sem rekel DAJ! V?eraj posesal avtek pa dal noter ganc nove tepihe kateri so bili proizvedeni leta 2004. Original Citroen. Lepo ko stan. Tak, da ?e bo ?e kdo iskal 3D tepihe naj malo proba po servisih mogoče pa ?e jih ima kdo kje.

Čojko

Ravno danes jih grem dvignit 3D na Pe?o za Partnerja. So cenejši kot za Berlingota. Ravno tako sem dal za original stre?ne nosilce na Pe?oju le 60 EUR.

Gre pa itak vse iz istega skladi??a. Najbolj zanimovo je to, da na Citroenu v Kopru ne najdejo kosa in ga morajo naročit kdo ve kam, na Pe?oju pa ga dobijo po 3 dnevih - isti izdelek!

Ne verjami, da jih ne delajo ve? http://www.citroen.si/index.php?sv_path=6184,6281,6426,7340

Xandrej

Sem klical v Koper pa so rekli, da ne delajo ve? in, da jih nimajo... Zdaj pa ne vem Enako so mi rekli na servisu.

rok.si

V ?em pa je fora teh 3D tepihov, a imajo kako posebno tkanino oz. je s 3D mišljeno da so popolnoma prilagojeni obliki dna v avtu ?

Xandrej

Ja so popoloma prilagojeni obliki in tudi segajo ene 2 cm v rob gor se ne vozijo sem in tja in so lahka za vzdr?evat. Pere? jih z visokotla?nim čistilcem pa so v 5 minutah suhi.

?e pa mi kdo najde nove bež pa jih kupim takoj.

Čojko

Pokli?i na Citroen v Trst in navedi katalo?ko oznako od bež barve. dobiš tudi človeka, ki govori Slovensko. Poročaj kakšen odgovor dobiš od njih.

3D za Partnerja imajo tudi luknje za pritrditvene ?epe in ?epe, ki jih lahko u?raufa? v osnovno tkanino. Baje se ne sme ve? imeti v avtu tepihov brez pritrditvenih ?epov (voznikov), kar se mi zdi, da je bil ?e skrajni čas in prispeva veliko k varnosti.

Lp ?ojko

Xandrej

Bom probal v ponedeljek me pa res zanima... Trst pravi?. ?e imaš ?e ti kontakt mi ga pošlji, da pokli?em. Thanks.

Ja tile tudi imajo ?epe.

deyo

Ej vprašaj spotoma ?e za Xantio. Tnx

Xandrej

A so obstajali za xantio sploh 3D tepihi?

deyo

E pojma nemam, saj zato vprašaj (seveda ?e imaš voljo).

gigo

Citat od: ?ojko;27871Pokli?i na Citroen v Trst in navedi katalo?ko oznako od bež barve. dobiš tudi človeka, ki govori Slovensko. Poročaj kakšen odgovor dobiš od njih.

3D za Partnerja imajo tudi luknje za pritrditvene ?epe in ?epe, ki jih lahko u?raufa? v osnovno tkanino. Baje se ne sme ve? imeti v avtu tepihov brez pritrditvenih ?epov (voznikov), kar se mi zdi, da je bil ?e skrajni čas in prispeva veliko k varnosti.

Lp ?ojko

Se mi zdi, da je ta malce iz riti izvlečena! :argue1:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

@deyo, sicer ne paše v temo k C5ki, v amo ti dajo ?epe zraven tepihov, niso pa 3d varianta, ampak lezli sem in tja pa preverjeno ne bodo ve
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/