C6 na avto.net, pozna kdo?

Začel/a skrt3, Avgust 25, 2022, 02:07:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

antasi, ma pa kaj, ga bo dal v dele, kot so sli XM. Bo dobil vec zanj,.kot za celega
C6 ni bas nesto od Citroena. En C5 v prevelili in pretežki suknji.  Še 1.2 pure tech bi moral imet pa bi bila cista zmaga
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Veloce

Kupujem ker sem si vedno žele tak avto. Avto se bo zelo malo vozil. verjetno samo ob vikendih. To ne bo daily. In glede na prebrano, nočem 2.7 V6. Bi vzel 3.0 V6 bencinarja, sam za začetek bo dovolj Biturbo 170KM. Èe mi bo premalo, ga bom dal čipat. Ampak močno dvomim v slednje in da je 170 Km premalo za panoramsko vožnjo. Avto je exclusive in meni je to skoraj bolj pomembno. Torej usnje + gretje sedežev. Zame je gretje sedežev najbolj pomembna opcija poleg klime v avtu. Vem da sem čuden, sam tako pač je.

Audija pa ne kupujem še, ampak samo firbcam, ker si moja že dolgo želi A6 in počasi bo treba kaj nabavit.

Jaz imam zase zaenkrat Space tourerja 180 BlueHdi in Alfo 159 TI.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Veloce

Kolk je hud tale. A mi lahko kdo pove, kakšne felge so tole?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Čojko

Èe je prodajalec pripravljen je vedno pametno dat za tisto uro dela enemu dobremu mehaniku, ki pozna dotični avto za pregled. Kdaj tudi pedanten prvi lastnik še kaj ne ve in je to bistveno ceneje kot kasnejša presenečenja. Pa take reči recimo kot so sfere 10 let ali 200tkm sem prepričan, da jih ni še nihče zamenjal, vsaj v kompletu ne,... saj so "še dobre", noben ne ve koliko, avto je mehek,... kar pa je izrednega pomena za samo vožnjo. Pri temu so posebne z nekimi notranjimi ventilčki al kaj vem točno kaj. Moj je na remontu pri Novaku.
In čipat avto z 270tkm,...

Kdor ga kupi in ga bo zvozil do konca naj me kontaktira - kupim konjak notranjost če bo dobro ohranjena vključno z lesnimi dodatki.

Veloce

Pogledat ga grem. Upam, da ga vzamem. Tak je namen.

Ah, ne bom ga čipal, to sem tako omenil.....kot da nisem. Mislim, da je 170 konjev več kot dovolj za mirno kruzanje.

Bi vzel 2.7, katerih ponudba je obilna na mobile.de, sam se mi ne da ukvarjat z muhami in se tresti, al bom dobil dele al ne. Pa še registracija bo precej nižja.

Ne rabim rakete. Kupujem udobje in ekskluzivnost same oblike avta.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

bingo

dominiq: hvala za tale link. Zelo poučno in zabavno!

zlikovski

To bi si moral vsak pogledat!
Lepo razloženo.

Čojko

RVS

Da še jaz dodam nekaj na to temo. Par let nazaj sem zasledil tega 2.2 od Boga na avtonetu, takrat mislim da je bila cena okoli 4500€. Že takrat mi je bil mikaven, ravno zaradi Exclusive opreme in predvsem motorja.
Tak motor smo imeli leta nazaj v C8 (ja biturbo), več kot 250k km brez enega problema, poraba tam okoli 7-9l.
Potem se je spet pojavil pred kratkim, si upam?! Res ni več nek denar za tak avto, uporabljal bi ga "daily" relacijsko štajerska, lj, tujina...
Èe le malo vklopim razum Vel Satis, štirje Avantimi in pol še to? Mogoče samo ni pravi trenutek, želja po še enem takem ekskluzivnem avtu sicer ostaja, ampak sem se malo že naveličal avantur popravil, iskanja delov...
Skratka, če se proda, samo upam da bo šel v prave roke.

Citroenovc

Ja, toliko sem ga zadnjič hvalil, da sem že sam začel razmišljat, da bi tale bil pa potencialno edini od trenutne ponudbe (pa tudi od ponudbe kar nekaj zadnjih mesecev, da ne rečem let) na slovenskem portalu uporaben za daily driver v službo pa nazaj ...
Motor je čist OK, premikal se bo spodobno, ročni menjalnik ni nobena panika, ker itak bo verjetno večino časa v 5. ali 6. Oprema je top, barva usnja edina, ki paše. Ipd.
Za mojo družino kam peljat mu žal zmanjka uporabnosti (kateremkoli C6) in je zato za vikend vožnje precej neuporaben mi (oz tisti, ki imate iz prakse izušnjo - se lahko zadaj na sredi spodobno sedi ali je PITA - aja s tem da sta na L in D sedežu zagotovo še nekaj let otroška sedeža) - zato tudi če že - daily driver.
Ne vem ... dejansko postaja tempty ... malo me "skrbi", ker se poznam in vem kdaj je tempty in kdaj je "tempty".

@RVS - C8 praviš, da se je dalo dobit s tem 2.2 170KM motorjem? Opa.
OK

LP
Primož

Čojko

@Primož, saj nimaš samo en avto pri hiši. Ta bo bo pač zate. Ga je škoda svinjat z mularijo.
In po drugi strani to tudi ni noben denar. Tudi če ga zafrčkaš,.. enkrat se živi.

mirchi

Škoda avinjat z mularijo? Avto je. In avto se uporablja. Ne stoji v garaži. Vsak avto sem imel za vozit. Zato avti so. Da se uziva v voznji. Pa magari v službo in nazaj. Jooooj!!!
Pa mularija ob pravilni vzgoji zna paziti na stvari!!!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Čojko

So avti in so "avti". Pri meni so bili vedno vsi lepo vzdrževani, čuvani, otroci normalno uporabljajo, nismo čistuni,.. vendar je eno ko napolnim P807 s čimerkoli in me ne briga, drugo pa je z ostalimi Citroeni. Verjetno bi Primož podobno gledal na ta C6 če bi ga vzel. To je avto za 4 potnike z sorazmerno malo prtljage oz. ni družinski avto.