C6 na avto.net, pozna kdo?

Začel/a skrt3, Avgust 25, 2022, 02:07:29 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

31.12.2021 sem jaz naredil te en pregled. So bili se vedno 3je 3.0 v6 hdi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Citat od: Citroenovc;286034Tale je lani šele prišla v SLO, tako da 2018 ni bila zajeta v popis ...

Ta je bila od Bate, zarubljena, prodana na dražbi in je sedaj na Gorenjskem pri zbiratelju velikih Citroenov. Ne vem koliko se bo še kaj vozila.

Bi si želel statistiko koliko jih je bilo 31.12.2023 še na cesti. Po moj rapidno izginjajo. Model, bi šlo?

ModelJT

Za 31.12.2023 bi treba se mal pocakat se niso ven dali
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregor

Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

žabec

Sem jo šel pogledat. Do zgornjega dela sedišč je bila poplavljena. Vernet o so vsi elemtronsmi moduli zanič, razen v zgornnem delu armature. Sprednji   cilindri puščano, ker visi proti nosu. Platišča Atlantique so malce odrgnjena. Sprednji odbijač je udarjen. Olje v motornu zgleda v redu. Pločevina zgleda povsod v redu, okna so v začetni fazi deliminizacije, pa še na silo so odpirali vrata.
Samo ena boginja je prava !

andraž

Čojko

Malo hudo je napisat, da ni nič vredna. Ni pa za popravilo, ampak za kose. Odvisno kaj kdo išče, vendar težko, da bo dobil kaj več kot 1500€ zanjo.

gigo

Nič ni vredna. Niti časa za zapravljat.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Čojko

Citat od: žabec;286476Olje v motornu zgleda v redu.

Èe prav razumem je motor OK. Ali veš koliko km ima za seboj?

Pri Novaku je en dober C5 III V6 HDI Exclusive, limuzina, z vso možno opremo, bež notranjost, usnje, šibedah, perla bela z zanič motorjem.

Jaz bi tole skupaj sestavil, če bi dobil oba avta za dobro ceno.:Hammer3:

Čojko

Pri Veteran mobilu se je znašel C6 V6 bencin z 275 Tkm, vso opremo, le da z velur oblazinjenjem- verjetno Lignage oprema.

Izjemna redkost - bencinar.
Pozna kdo?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20601008&display=Citroen%20C6

antasi

čojko, plin ima in 10 jurjev je malo preveč. Mogoče pade kaj cena
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Čojko

Je pa za vožnjo po AC ena velika žalost, ker nikamor ne potegne oz. ni navora.