katerega izbrati

Začel/a zlikovski, Oktober 26, 2019, 12:00:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Zdaj pa še eno vprašanje, dal bi menjat olje v menjalniku, koga priporočate, pa da je okolica pomurja :)

Sem kontaktiro to hišo (lastnika), katera ga prodaja, imajo tudi servis, pa so mi odgovorili, da nimajo stroja da bi mi to zrihtali.

DejanO

zamenjaj večkrat po klasični metodi, olje AISIN (9-10 l) pa nabavi na auto.doc
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

torej 23.11. se vidimo v Ljutomeru na srečanju C5k?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

andraž

Huh, ste gledali net včaraj? Pojavil se je C5 tourer III z 88000 km, perla bel, exclusive oprema, letnik 2015. Sem ga danes tekel gledat, ga še zagledal in je res v top stanju, žal pa je že prodan... Včeraj na net, danes prodan. Mi je žal. Bi ga vzel, ker je res vrhunski.

zlikovski

zlikovski

Se da to doma menjat olje, nerabiš neke pumpe, da ga nafilaš nazaj dad luknjo kje se spusti ven?

gs nautica

Citat od: andraž;260309Huh, ste gledali net včaraj? Pojavil se je C5 tourer III z 88000 km, perla bel, exclusive oprema, letnik 2015. Sem ga danes tekel gledat, ga še zagledal in je res v top stanju, žal pa je že prodan... Včeraj na net, danes prodan. Mi je žal. Bi ga vzel, ker je res vrhunski.

No, ni bil tako vrhunski. Kar nekaj je bilo že barvano kolikor sem ga jaz videl.

DejanO

Èe ne pridi v Markovce k Perotu, (k meni pa medtem na pivo) cena 25€. Pa dva krat ponoviš.

DejanO

:BigThumbs:
Citat od: zlikovski;260314@DejanO plan imam priti.

Uros01

Bencinarja ni več, se je žal prodal

zlikovski

@DejanO, hvala za info in ponudbo! :)

DejanO

premza

Citat od: DejanO;260325test:
https://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/kratek-test-citroen-c5-tourer-hdi-200-exclusive/
Hvala za tale test. Me je že malo skrbelo, da je z mojim volanom nekaj narobe, pa je v tem testu pojav občasno "trdega" volana opisan kot normalno delovanje.

Je pa smešno, da hvalijo notranje predale.
Katere predale? Tiste male, kamor še ključev ne stlačiš.

Predale v C5 lahko hvališ samo če se ti hiša odklepa na prstni odtis, ne piješ kave, ne nosiš rokavic, nimaš telefona... skratka, če jih ne rabiš.

DejanO

Citat od: premza;260326Hvalijo notranje predale. Katere predale? Tiste male, kamor še ključev ne stlačiš.

Predale v C5 lahko hvališ samo če se ti hiša odklepa na prstni odtis, ne piješ kave, ne nosiš rokavic, nimaš telefona... skratka, če jih ne rabiš.

ja pod ekranom, sredinski naslon, pod klimo, v vratih,...levo spodaj pod volanom,... so pa napram C5 II res vsi manjši. Jaz imam v vseh mehko gumo od kitajca. Vsaj ne ropota med vožnjo, če je kaj v predalu.

andraž

Citat od: gs nautica;260317No, ni bil tako vrhunski. Kar nekaj je bilo že barvano kolikor sem ga jaz videl.

Bil je sicer moker, ko sem ga gledal, če je bil barvan kje, je bilo to narejeno dobro. Morda sta bila oba odbijača v malenkost različni barvi od karoserije. Ampak res malenkost. Sicer pa lepo ohranjen tako zunaj kot znotraj.
Super avto za ta denar.