katerega izbrati

Začel/a zlikovski, Oktober 26, 2019, 12:00:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Ko smo že pri barvanjih. Moja interna statistika pravi da se več kot 70 procentov prodanih novih vozil v času, ko so v garanciji vsaj 1x pojavijo v klepariji in lakirerstvu. Zaradi svoje, ali tuje krivice vseeno.

premza

Jaz poznam kup primerov, ko na zavarovanje parkirišča ljudje skoraj cel avto prebarvajo vsakih par let.

Da se nobeno kasnejše barvanje po kvalitet ne more primerjati z originalnim, pa sem tudi na "lastni koži" občutil (pokanje laka, luščenje prozornega laka ob vsaki najmanjši poškodbi). :Hammer3:

gs nautica

Citat od: andraž;260334Bil je sicer moker, ko sem ga gledal, če je bil barvan kje, je bilo to narejeno dobro. Morda sta bila oba odbijača v malenkost različni barvi od karoserije. Ampak res malenkost. Sicer pa lepo ohranjen tako zunaj kot znotraj.
Super avto za ta denar.

Narejeno ni bilo dobro, saj je bilo v barvi veliko veliko veliiiiko smeti.

andraž

Ok. Verjetno je bilo preveč vode na avtu. Sicer načelno vidim vse napake.

Vlado333

Tole pa preprosto moram napisati.
Res mi je fascinantno, ko ljudje ob nakupu RABLJENEGA avta dajo toliko poudarka na to ali je bil avto kje barvan in ali je bil perfektno pobarvan.
5x gres v btc ali katerokoli parkirisce ob trgovskem centru pa bo avto sigurno vsaj malo popraskan, butnjen z drugimi vrati ali se bo celo kdo zaletel vanj. Saj vem, da smo si ljudje razlicni, ampak JAZ imam avto zato, da ga vozim in mehansko ga imam vedno v top stanju, praske katere podedujem ob nakupu ali se kaksna pojavi v casu mojega lastnistva pa nikoli kljub polnemu kasku ne popravljam.

premza

Zato ko vidiš 5 let star avto z 200.000km brez prask,  bunk in poškodb od kamenja, lahko brez kakega ličarskega znanja zaključiš, da je bil prebarvan.

Z barvanimi flehami pa so na dolgi rok vedno težave.

andraž

Ni nujno. Lahko so tudi 10 let stari z zelo malo poškodbami.

gs nautica

Ni problem barvanje, ampak da je pobarvano slabo. Ne pričakujem rabljenega avta v 100% original barvi. Pričakujem pa da na 20 kvadratnih centimetrih ni v barvi najmanj 10 velikih smeti...če je že bil barvan.

MSrougeZX

Ko smo ze pri smeteh v barvi.. Nas cactus jih ima ene par na boku, od oceta kadjar tudi na haubi.. Ali pred leti nisem bil pozoren ali pa se je kvaliteta tako poslabsala pri novih avtih... Pa nista ta dva edina... Sem gledal enake modele v salonih in ista figa... Sem se pomiril, saj sem mislil da so nam podturili neke poskodovane avte kot nove.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dexterboy

http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

dbostjan

Ko sem leta 2008 kupil novega berlinga, sem tudi opazil napake v barvi prednjega odbijača, na levi strani. Nekaj tednov po nakupu, ko sem se lotil podrobnejšega čiščenja, sem v kotu zgornje police našel zmečkan obrazec v francoščini. Iz njega sem razbral, da je bil pri transportu spredaj levo poškodovan odbijač in ogledalo. So mi rekli kolegi, da se to pri nas lahko večkrat zgodi, v nekaterih državah se pa ne sme...

zlikovski

Enkrat sem videl, ko so v Kopru nalagali avtomobile, z njimi so drveli po vagonih, pravi relly, sem si mislil, da ga mal ozanese, se zabije v te železne nosilce od vagona, in tudi kaj bo ostalo od njega, jaz osebno si nebi upal tako divjat. Skratka kaj sem hoto povedat, niso glih šparali,

gs nautica

Citat od: MSrougeZX;260363Ko smo ze pri smeteh v barvi.. Nas cactus jih ima ene par na boku, od oceta kadjar tudi na haubi.. Ali pred leti nisem bil pozoren ali pa se je kvaliteta tako poslabsala pri novih avtih... Pa nista ta dva edina... Sem gledal enake modele v salonih in ista figa... Sem se pomiril, saj sem mislil da so nam podturili neke poskodovane avte kot nove.

Seveda se najde tudi pri novih avtomobilih smet v barvi. Ampak to je malo število in majhne velikosti. Tukaj je bilo drugače.

zlikovski

Se je pojavil še en, malenkost cenejši, če koga zanima.