katerega izbrati

Začel/a zlikovski, Oktober 26, 2019, 12:00:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Kaj ga gnjaviš reveža za eno postrani C5???? Daj ga klici za audi pa bmw ...

CEPETKO

Evo audija:Hammer3: če je ta vreden 2000 potem je moja dvojka 6.000. Gledal sem ga osebno na licu mesta pa 100 eu nebi dal za njega. Kanta za odpad.
Citroen - kreative tehnoloži.

zlikovski

Danes preveril, so mi posredovali VIN, avto je bil uvoženi iz Italije, kaj je bilo delano v tujini za servisov se nevidi, tu prinas pa nima nobene zgodovine.

Xandrej

itak da ne kaj pa ste pričakovali? Daj za hec tak avto v mobile de vtipkaj... C5 karavan do 100k kilometrov pa avtomat pa 2.2 biturbo... Pa dol ga more pripeljat pa še nekaj na njem zaslužit...

zlikovski

Sem se tudi slišal z lastnikom avta, in izmenjala nekaj besed, sem vprašal tudi glede menjave olja v menjalniku, on ga ni delal, ker je eno leto v sloveniji, če pa je kdo prej pa neve, po vsej verjetnosti ni bilo še menjano.
Drugače pa trdi da je avto v super stanju.

andraž

Ta avto je od vodje prodaje pri tej avtohiši.

zlikovski

Hvala za info :)
Kako se pa kaj odnese čipiranje pri teh motorjih, glede, da je avtomatik, je pametno čipirat?

Vlado333

Verjemi, da ni potrebe. Navora je 450nm in ga je vec kot dovolj ravno tako konjev.
Sem zelo hiter voznik pa ne vidim smisla v cipanju 2.2 motorja.

dexterboy

Navora je 450nm...
In vam to ljudje še NI dovolj?
https://p.dw.com/p/2fbzU
Pa nočem nikogar žaliti...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

dvorjan

Citat od: zlikovski;260063Kako se pa kaj odnese čipiranje pri teh motorjih, glede, da je avtomatik, je pametno čipirat?

Najprej poglej, kateri menjalnik ima - in preveri specifikacije proizvajalca glede maksimalnega navora, ki ga prenese. Potem pa das to kot omejitev tunerju ...

Sam motor ima se lufta do 235 ozr 245 KM in 510 ozr 540 Nm ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

zlikovski

Tu se dodaja Eolys za dpf?

Vlado333

Pri vseh se dodaja Eolys. Pri novih (bluehdi) imaš in Eolys in addblue.

andraž

Oboje moraš nalivat???? A ni samo ali eno ali drugo?

dvorjan

Citat od: andraž;260115Oboje moraš nalivat???? A ni samo ali eno ali drugo?

Oboje je, le da je Eolys le enkrat na cca. 160.000 km, AdBlue pa vsakih 20-30k km, odvisno od vozenj.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!