BlueHDI - UREA + service +engine failure

Začel/a buxter, Maj 08, 2018, 05:07:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Naši papki bodo merili? Zdaj po 30 letih smrduhov bojo merili pa 90% smrduhov nima noter fapov pa nič??? Marš banda prokleta... Včasih se za kom peljem se kadi ko da sem na železnici pa je spredaj parna lokomotiva... daj daj daj... Èe ni za filter si idi po picikl...

Matej89

Ahahahaha, isto sem si danes mislil ko sem se vozil za enim ko je čiha puhal �� sej veš, da naši vrli tehničari zmeraj nekaj najdejo... Upam da bo kul...

mihado

Nobene razlike ni. Avto nic ne kadi nic ne smrdi. Kaj pa avti ki nimajo Adbluja pa so isto Euro 6?

gule

Xandrej

Citat od: mihado;263002Nobene razlike ni. Avto nic ne kadi nic ne smrdi. Kaj pa avti ki nimajo Adbluja pa so isto Euro 6?

Nemore bit isto...

Godfather86

Evo še eden z isto napako...

Koliko te pride SW izklop adblue? Počasi mi bo začel Citroen že najedati živce. Najprej šobe, zdaj še to...

gule

Nemogoče, to se pri Citroenu ne dogaja, ali pač?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Resno ti odsvetujem odklop AD Blue/Urea sistema. Raje to popravi in prodaj vozilo, če te že toliko matra, pa kupi bencinarja.

Godfather86

gule

Seveda je. Vse kar je tovarna vgradila mora biti na avtu, če temu ni tako nekaj drugega ne deluje kot mora. Ali drugače povedano napaka ostane, sistem deluje v safe modu, ali trpi nek element.

dvorjan

Odvisno do tega, kaj je crknilo.

Ce je sla crpalka v UREA tanku, potem lahko kupis nadomestek na spletu (cel tank), ostalih komponent pa se nisem zasledil v "prosti prodaji". Preprosto se ulezes pod avto in preberes oznake na UREA rezervarju, nato pa na ebay.de poisces ustrezen nadomestek (200-400€ s postnino).

UREA soba (za vbrizg tekocine) je cca. 120€ na servisu ... Sonda pa ne vem, koliko stane ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mihado

Godfather86

9818559280 je koda rezervoarja. Ceneje od 800€ ga nisem našel...

gule

Zakaj si kupil avto, ki ima eur 6? Zato, da bi zdaj to izklopil in degradiral svoje vozilo. Super, gremo vse izklopit, pa katalizator je prodati Ciganom. Nasveti pa specijalni.