BlueHDI - UREA + service +engine failure

Začel/a buxter, Maj 08, 2018, 05:07:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Vsi imamo Google. Na -25 zadeva crkuje, da je kar veselo. Ne priporočam z temi avti na smučanje, če bi avto prenočil nekje v npr.alpah.

Scorp84

Citat od: gule;262414Ad Blue zmrzuje. -10 ni neka temperatura.

Dovolj da po tvoje v poletnih casih imamo probleme.

Scorp84

Citat od: gule;262417Vsi imamo Google. Na -25 zadeva crkuje, da je kar veselo. Ne priporočam z temi avti na smučanje, če bi avto prenočil nekje v npr.alpah.

Zakaj ne? Skoraj pol evrope lahko prevozis ko zadeva odpove in da se oglasis v servisu.

Matej89

Danes avto peljal na servis ( dobil nadomestnega nivega c3, kaka jajčka stišana ����) in so me klicali da je crknila posoda za adblue. Torej sem ze sedaj 6i?
Ce jo jutri dobijo novo dobim jutri avto, drugace v petek.... Razmisljam da bi doplacal za se 3 leta garancije... Kaj vi mislite?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

mihado

Evo js sem za vedno rešil problem iz Adblue sranjem.

gregor

A ni modifikacija motornega/izpušnega sistema, ki ima za posledice večje onesnaževanje, celo kaznivo dejanje?
Se mi zdi da sem nekoč bral nekaj na to temi, sicer se mi zdi da bolj v smislu kako si mehaniki upajo sploh objavit reklamo za egr, dpf, adblue off.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

alesz

Citatsicer se mi zdi da bolj v smislu kako si mehaniki upajo sploh objavit reklamo za egr, dpf, adblue off

Kako je to dejansko ne vem Vem pa da ko je ta problem bil predočen,"uradni organi" v tem niso zaznali kršitve,so pa pozvali stranko ,ki je menda potem sama umaknila oglas ,menda delajo na tem.Stvar je pa v tem,da za vozilo odgovarja lastnik......pri Skardinavcih ti gre avto v reciklažo,lastnik plaæa stroške in kazen....................

Xandrej

Ma saj ko vidiš novejše avte ki imajo dpf pa še kaj pa se zadaj kadi kot iz kake lokomotive. To bi morala policija pa izredni tehnični pa adijo... Pa saj nismo indijanci... Pol pa meni na bencinarjih merijo izpušne pline za dizle pa nemorejo ker nimajo mašine, da bi se merlo... Da ti slabo rata.

xtimex

Tako je, drugače smo pa mi svetlobna leta od Skandinavcev, da bi bili sploh teoretično sposobni narediti kaj takega, kaj šele v praksi da tehnično neizpravna vozila spravijo iz ceste.:emot118:

andraž

Tam gor je tudi red, ki velja za vse in se ga tudi vsi držijo. Ne kot pri nas eni bolj, drugi manj, tretji sploh ne.

Matej89

Evo, danes dobil avto, vse ok. Prikazni, korektni....
Sem vprasal, ce bo to zdaj na vsako leto in pol crknilo, pa je rekel da oni niso vedezevalci ����

mihado

Citat od: Matej89;262489Evo, danes dobil avto, vse ok. Prikazni, korektni....
Sem vprasal, ce bo to zdaj na vsako leto in pol crknilo, pa je rekel da oni niso vedezevalci ����

Iz posodo boš imel verjetno par let mir, lahko pa še cel kup stvari pri tem sistemu crkne.

Matej89

Kak je zaj pri tebi ko si izklopil adblue? Vse ok? Ka pa bo kaj na tehnicnem ko bojo merili izpušne pline?