Najpogostej?a težava XM-ov HIDRAVLIKA

Začel/a gigo, Avgust 09, 2007, 04:26:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

Sam čakte mal. Kakor sem zasledil, naj bi guma držala vse? Ker pri meni ni nič gnilo, pa me zdej vseeno bega.

A se je to že zgodilo komu med vožnjo. Pismo, da ti pri 140 na uro na AC kaj takega naredi, se ubiješ.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

Citat od: Veloce;58310Pa kaj je iz zlata???
majster XM-a si kupil, ne AX-a!:BigThumbs:

Največkrat vtrga pri malih hitrostih, naprimer ko kam zavijaš, mogoče čez kak robnik ali podobno, od zunaj se ne vidi nič, notri pa pregnito, vsaj tak je bilo pri meni. Mogoče bi kak mehanik na dvigalu od spodaj pravočasno opazil da je zadeva fuč. No jaz sem pol menjal preventivno še desno stran, ker dvakrat pa se mi havbe res ne da menjavat. hehe
lp

Citroenovc

LEvo ti je ven vrglo? Hecno. Običajno je desna hin (desni rob ceste, slabša vozna podlaga, bankine, ipd) ...

Mislim, da je TCT enkrat dajal navodila kako to preverit ... Mislim, da mora it avto na lift, v MAX položaj dvignjen in od spodaj se gleda ...
OK

LP
Primož

psihopat100posto

ja sej, samo veš kak je ko od zunaj zgleda super, pol pa samo tresk in je ze havba zvita!hehe no mene ni zasekiral preveč, ker sem bil še "doza" od prejšnjega dne!hehe
lp

Veloce

Ma, bom jaz to raje prej menjal pismu. Za drugi teden sem zmenjne za menjavo kolektorja, pa bom še te gume zamenjal.

Vem, da sem kupil XM in ne AX, zaenkrat me stroški niti ne skrbijo. Skrbi me varnost.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Veloce

900€ za oba nosilca pri Novaku. Šit, ej. A je možno kje ceneje dobit?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

dani77si

Veloce

Sem peljal svojega k mehaniku in smo ga dvignili. Ugotovimo, da sta zadnji dve debeli kovinski dovodni cevi čisto hin, sicer še ne puščata, ampak jih bo treba zamenjati. Kličem novaka in mi pove, da niso več dobavljive. Èudovito. Zdej laufat po odpadih, če je tam sploh še kaj, ali pa jih dat delat. Samo komu???

Kolektorji prav tako nedobavljivi. Hvalabogu, da sem našel dva. Kaj bi bilo, če jih nebi. Potem pogruntam, da v bistvu sploh ni počen kolektor, čeprav je poka gor in smo nakdnadno ugotovili, da je še površinska, ampak slej ko prej bi nastala skoz in skoz. Kriv je odtrgan vijak v glavi, ki drži kolektor. Zdej to ven spravit, bo prava umetnost.

Kaj je s Citroenom pismo. Za Alfo 75 letnik 87 najdem dobesedno vse kose nove!!!

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

gregor

Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Veloce

Pismo, ker ne razumem nič nemško. Kako se registriram?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

obnovljeno kapo dobiš za ca.100EUR, dela je pa pol ure da se menjata obe. Glej za XM-a se dobi praktično vse, za ene dele ni ponaredkov ali jih ne delajo več, posledično dragi kak pes!:BigThumbs: Kupil si XM-a šestaka ki je že fajn zdelan zgleda, pač te bo koštalo $$$ in živcev da ga zrihtaš, samo vožnja pol vse odtehta:funny34d: Tak da ne jamraj.:BigThumbs:
lp

Mike666

Mel si mojega na razpolago, ki ima tu pa tam kako napako. zaj pa žraufaj. Tak kot ti je psiho reko. Kupil si XM-a. Avto za ljubitelje, za katerega moraš met srce.

Èe ne pa prodaj pa si kupi alfo!

Veloce

No, no, nikar nobene zamere. V6 mi prija in ni mi niti malo žal, da sem vzel ta avto. Zato s takimi izjavami prosim že enkrat odnehaj. Tvoj me v bistvu zaradi prešvoh motorja sploh ni tolk mikal. Še manj pa to, da je zmatran. Zmatrani so pač deli, ki so stari 17 let in to je upravičeno in čisto normalno.

Psihopat, ti pa če že omenjaš obnovljene dele, lahko vsaj poveš, kje se nabavijo. Torej, kje se dobi te obnovljene kape?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Citroenovc

Veloce - a iz tvojega podpisa pravilno sklepam, kar sklepam? ;-)
OK

LP
Primož

psihopat100posto

Veloce sem ti po GSM-u ze rekel da sem jih dobil od enega modela iz hrvaške, samo kaj čem ti dajat kontakt če ti je že do Prekmurja predaleč.
lp