Moji prvi vtisi o Grand Picassoju

Začel/a bramar, Avgust 06, 2007, 10:14:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

šipa ni preveč polo?na ampak je termi?na in ne vleče. Na vsak Našin moraš dat ABC na stransko okno.

bramar

@valter besni
?e smem vprašati, zakaj si pa tablice zgubil?

valter_besni

jah ... predvidevam, da si je nekdo želel tankat na moj račun ... ali pa prepeljat kak ukraden avto čez mejo. Potrgal so mi jih dol, kradljivci!

Xandrej

Dvostranski lepilni trak lepo gor nalepi?, brez ro?tajočih cenenih okvirjev pa je... Dol pa jih dobi sam bog. :AngelPray:

dvorjan

Citat od: Xandrej;29187Dvostranski lepilni trak lepo gor nalepi?, brez ro?tajočih cenenih okvirjev pa je... Dol pa jih dobi sam bog. :AngelPray:

Ja, to sem jaz na maminem Cliu naredil prvi dan, ko je bila zadeva doma. Ponavadi kradejo tem bolj pogostim avtom - oziroma takim, s katerim grejo tankat.

Kolegu so jih sneli ze z Accenta in Twinga ... Potem so ga pa cez 2 uri policaji klicali ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

bramar

Porka?, a zdaj bom moral ?e na to misliti! :ahh1: Imam ?e tako s svojimi stvarmi dovolj dela!

apzfpk

Vem da je šipa termi?na, ima pa pri vzvratnem ogledalu en prostor posebej namenjen takim karticam, pa tud tam ne dela. Na Xsari prej je vse v redu delalo, tukaj pa ne. Bom ?e zrihtal!
Aja, pa ?e ena opazka pri avtu. Pri zapiranju vrat (katerihkoli) moram porabiti precej ve? moči, kot prej pri Xsari, da se zaprejo. mogoče nism prižakoval takega loputanja z vrati pri Francozu.

bramar

Sem tudi sam to opazil (tr?e zapiranje vrat), a me ni motilo, ker sem imel pri prej?njem avtu ?e tr?e.

deyo

Citat od: Xandrej;29187Dvostranski lepilni trak lepo gor nalepi?, brez ro?tajočih cenenih okvirjev pa je... Dol pa jih dobi sam bog. :AngelPray:

A mora bit kak poseben dvostranski trak ali kar obi?ajnič

To moram jaz nardit, ker mi plastika ro?lja ko pras*** ko wufer seka v kuferamu.

Xandrej

Kupi se tam pri barve laki sem jaz nabavil niti slučajno ne dobiš dol samo, da jo zrola? dol kot pokrov pri konzervi... Treba je lepo premerit si malo zacajhnat kje bo tablica prišla ker imaš samo eno močnost...:BigThumbs:

valter_besni

lol hvala za info. Sem jo nameravala kar prisraufat gor, pa bom s trakom poskusila. Zaradi pomanjkanja casa novih tablic namrec se nisem sla iskat, pa so me policaji ustavili ... "Gospodicna veste, da se vozite brez tablic?" bla bla bla in sem jim prijavila, da jih nisem se sla iskat, ker VERJAMEM V SLOVENSKO POLICIJO IN SEM PREPRICANA, DA BODO NASLI TATOVE IN MOJE TABLICE. hahaha, pa sem jim vrnila za tisto "Prevec TV-ja gledate". Pa nista bila vec nasikana in sta se mi nasmehnila, da vse lepo in prav, pa vendar priporocata, da grem iskat nove tablice. Pa se malce nerodno jima je bilo... :)

bramar

Ha, je treba tudi policajem kakšno zabeliti. Bom spomladi poskrbel tudi za moje tablice in vse ostalo, zaščita pragov, itd. Imam pa s g.Pablotom ?e 8000 km, in doslej ?e ni bilo napake. Tudi pri izdelavi je nisem našel ... :emot177: Ampak valter besni, ti si ja me?ni spol, od kod to ime "besni"?

bramar

OPS, a se je zašelo? Napake mislim. Hej, citroenarji na pomoč! Zadnje čase mi prikazovalnik za gorivo ne kaže polno, kljub polnemu nalitju goriva. Na začetku je bilo v redu. Ko je sin nalival bencin, je opazil, da je nekaj goriva izteklo na tla, ampak ne iz odprtine za nalivanje. Mokro je bilo pod zadnjim delom Picoja. Uh, nafta postaja zlato, zato je ?koda vsakega litra v prazno. drugače pa sem ?e prevozil 8000 km. :emot151:

garac

@bramar, mogoče je zato, ker je preveč nalil, nekaj nafte ?lo čez povatek, alo oddu?ek rezervoarja.
Kar se pa prikazovalnika tiče najbrž na servis, pa kaka nova verzija softvera.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bramar

@garac, ja, saj to je tisto, preveč mi je mogoče nalil, a mi prikazovalnik ?e vedno kaže za ?rtico manj. To se mi je zašelo dogajati po pribl. 4000 prevoženih kilometrih. Prej mi je kazalo polno ob vsakem tankanju.