Moji prvi vtisi o Grand Picassoju

Začel/a bramar, Avgust 06, 2007, 10:14:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@bramar:
Tako sem se tudi jaz s telesom enkrat nasadil na vrata od C5. Sem kar zvezde videl ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

bramar

Upam, da nisi imel tam tako črno, kot jaz. Pa bo ?e ... :emot144:

deyo

Zame (za mojo glavo) pa je ponavadi usoden takšen rob na vratih od prtljažnika.

apzfpk

Lepe pozdrave od ?e enega ponosnega lastnika novega C4 grand picasso! čeprav je pod pokrovom naj?ibkej?i dizel se avto na cesti ?e vedno dobro odziva, drugače pa ni nobene primerjave s staro Xsaro break 2,0 HDI. Avto je enostavno zakon!

lp

apzfpk

bramar

@apzfpk
se strinjam in dobrodošel med gradijevci! Kakšne barve pa je? ?e imaš kakšno sliko, jo objavi. Pa sre?no vožnjo in brez okvar! :emot66:

Gox

@Bramar

Kako je s tvojim grand PiC-om?

Koliko km si ?e prevozil? Tehnično je vse ?e brezhibno?

LP
Goran

bramar

OK,OK! G.Pablo je sicer ?e brezhiben, a je zelo, zelo umazan. čim gre iz Garaže, ga o?pricajo z umazanijo. Oba nestrpno čakava pomladi. Prevozil pa me je ?e preko 5000 km.

Goran tudi tebi lp

bramar

Ja, moj g.Picasso bolj počiva v garaži. V zimskem času se ne vozim veliko, le ko imamo kakšne potrebe, ga "zakurblam". Ko sem zadnji? hotel iti na Primorsko, sem si dejal, saj mi bo garmin kazal pot. Potem sem ugotovil, da ga nimam kam pritrditi. ?e sem ga pritrdil zgoraj na steklo, nisem mogel uporabljati drsnega sen?nika. Poleg ogledala, me je kar nekako motil, posebno pri no?ni vožnji in kadar sem hotel pogledati vanj, je garmin prevzel pogled. Pa ?e vise?i kabel me je motil, ker ima vti?nico na tleh. Zgornjo prednjo plastiko ne bi rad poškodoval, pa ?e predale, prikazovalnike in ?obe ima. Pod prikazovalniki in radijem pa je hlajeni predal. Sploh pa sem razmišljal, ker je tu pri nas zima dalj?a od poletja, bi lahlo imel Pablo tudi predal za ogrevanje. Tudi topla pija?a se kdaj prile?e. No, ?e bo kdo od citroenarjev imel kakšno idejo, naj napiše.

Pablota ?e nimam dolgo, pa mi je kar prirasel k srcu. :emot131:

garac

@bramar, a kam na sredinsko konzolo se ne da prirediti za pritrditev nosilca garmiNaš
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bramar

našelno se vse da, toda osrednja konzola je polna ali ?ob za vetilacijo, premi?ni predal in loputa za radio, tudi premi?na. Garmin mora biti montiran, da je lahko dosegljiv in na varno, vidnem mestu. Osrednja konzola pa mora biti vsa vidna zaradi kontrolnikov.

bramar

Oh, pa ?e nekaj bi veljalo pri g. Pablotu spremeniti. Stikala za odpiranje stekel in ogledal so preveč na kupu, ali skupaj. Ko sem ponoči vozil po avtocesti, se mi je zgodilo, da sem se pri odpiranju stekla nevede dotaknil in premaknil gumb za ogledala. Ta so se mi zložila, ?esar pa v trdi temi nisem takoj opazil. Preden sem prehitel vozilo pred seboj, sem pogledal v ogledalo in videl temo. Torej me nih?e ne prehiteva! To se mi je zgodilo ?e nekajkrat. Ker vedno pogledujem tudi v vzratno ogledalo v kabini, se je vse iz?lo OK. Potem sem le opazil, da tukaj nekaj ne "štima" in ogledala ponovno odprl, he, he. šelel bi si večji razmak med gumbi za odpiranje stekel in ogledal...:funny34d:

valter_besni

Uf bramar. Hvala za izčrpno poročilo o tvojih izku?njah!

bramar

Me veseli, da kdo prebira moje poste o g. Picasso-ju. Fino pa bi bilo, da bi ?e kdo drug kaj napisal o svojih izku?njah. :emot20:

valter_besni

Nimam Picassoja ... sem pa navdušena nad avtomobilom. Ja, fajn bi bilo, če bi še kdo kaj pripisal. Trenutno je štirkica še dovolj velika zame, ko bomo pa resno o družini razmišljali bom šla pa v smer picassoja. O moji štirkici pa lahko na drugem theradu prebereš. So mi pa ravno včeraj pobrali registrske tablice...grrrr.

apzfpk

Kon?no spet na forumu. Da ne bo samo Bramar svojih vtisov gor dajal. Avto je zdaj pri hiši dobra 2 meseca (cca 5500 km). Brez vsakih pripomb, se kar te?ko spet vsedem v kakšno klasi?no limuzino na tla. Avto res razvaja, je zelo pregleden in kljub osnovnemu dizlu 1,6 (110KM) ve? kot dovolj poskočen tako na avtocesti, kot tudi na zavitih cestah. Prakticirali smo tudi ?e ?oping - 4 odrasle osebe + 2 otroka + 2 voziška in nakupovalne vre?ke, pa je ?lo! Bramar je enkrat prej spraševal po barvi - rjava, izbrana izključno po katalogu. Zelo hvale?na barva tudi, ko je avto umazan. Moti me samo to, da je glavna šipa preveč polo?na, da bi ABC delal. Na stransko steklo ?e nisem poskusil pritrditi.

lp apzfpk