Xsara Picasso 1.6i

Začel/a dbostjan, Oktober 19, 2016, 09:32:16 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

Števec imaš pravi.če bi sprogramiral pravo funkcijo  bi na števcu videl celo napis samo pri vklopu,pri vožnji ti da "error"......pedal plina mora biti s končno funkcijo....o limitu govorimo,sicer ga imaš na desni ročki,zvočnega.

dbostjan

Èisto možno, na programiranje se nič ne razumem...

zlomjo

Citat od: alesz;236202Èe se ti splača iskat rabljene...?!

Za to ceno definitivno ne. Kje si bil, ko sem kupoval ročko zame?

alesz

Saj sem moral takrat tudi zase peš narediti ročko,so pač kitajci delali druge zadeve........Na ko ti bo volansko stikalo crknilo......

zlomjo

Hvala, vendar je tudi to prepozno.

zlomjo

Imam doma 2 kompleta na lagerju.

garac

A potem je rocka za mojo koreto na zalogi??
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

north

z Zlomjotam sva midva zrhitala sam prek testerja se aktivira in deluje bp. Sam na servise ne hodt spraševat za aktivacijo ker mislejo da jih boš tožu ko ti bojo mimo tovarne vklopil tempomat.
Citroën - Creative Technology

zlomjo

Citat od: garac;236240A potem je rocka za mojo koreto na zalogi??

Lahko si kupis se eno loreto in narediva 2 naenkrat

sušo

A zdej bi pa kr vsi mel tempomate, a? Ccccc

He he

Odlična zadeva k se jo enkrat navadiš. Priporočam.

smoukar

Èe hočjo, naj imajo. Sej je to njihova želja in tudi evriči. Meni osebno je všeč avto, ki je naloudan s opremo. Pa naj bo to magar Citroen. 100 krat raje kot VAG grupa, kjer so še žmigovci pod dodatno opremo.

dbostjan

Pri meni pa je ravno obratno, glede opreme se držim načela: manj je več. Nimam prav veliko volje, da bi raziskoval razne funkcije in posodabljal programsko opremo... Pomembno mi je to, da je avto prostoren, čim bolj udoben za vožnjo in zanesljiv, rad vidim, da lepo izgleda. Èe bi bila ta Xsara vsaj malo udobnejša za vozit na daljše razdalje, na tempomat ne bi niti pomislil.

motofrik

Hja...kar ne rabiš, niti ne raziskuješ... Tistega na levi strani -tempomat, pa limitator...nisem še nikoli uporabil. Tudi na AC ne moreš niti dva kilometra peljati z neko konstantno hitrostjo...
Prvi Citroen: Ami Super, 1974
Sedanji Citroen.: Xsara Picasso 2008

zlomjo

Jaz pa skozi vozim s tempomatom. Še na spačka bi si ga rad vgradil.

andraž

Jaz ga na Spačku občasno imam. Ko se zatakne uplinjač po daljši vožnji.