Xsara Picasso 1.6i

Začel/a dbostjan, Oktober 19, 2016, 09:32:16 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Vernetno je sel katalizator rakom zvizgat...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Godfather

Avto pelji na drug servis ali privat k kakšnemu mehaniku, ki se spozna na te motorje. Èe so ga imeli dva dni na pooblaščencu in niso odpravili napake, se niso kaj dosti zavzeli za tvoj avto in to je šlamparija.

xpuser

Reklamiraj, napaka je ista plačal pa si.

divji

Grem v ponedeljek nazaj.
Bomo videli kaj bodo ugotovili.

divji

Kot zakleto se je napaka sama popravila v nedeljo in zdaj naprej več ne javlja napake.
Upam da bo tako tudi ostalo.

divji

Da nadaljujem mojo kalvarijo s sondami.
Ko smo šli na dopust se je čez en teden spet pojavila napaka.
Avto sem odpeljal spet na servis in so ugotovili da je zdaj šla druga sonda rakom žvižgat.
Reklamirati nisem mogel nič.
Pravijo da je nova sonda drugo skurila in da je to zelo pogosto.
Ne vem zakaj potem ne menjajo obe naenkrat.

Zdaj ko sta obe novi je že 14 dni mir.

xpuser

dbostjan

Xsara je pri nas že deset mesecev, prevozili smo dobrih 13.000 kilometrov. Zaenkrat ni bilo nobene težave. Sem zelo zadovoljen z njo, le pri daljših vožnjah me začne boleti desna noga, potem pa še hrbet, kar se mi pri berlingu in visi ni dogajalo. Poskusil sem nastaviti sedež na različne položaje, a je rezultat vedno enak. Razmišljam o tem, da bi dal vgraditi tempomat, vendar ne vem, kako se to obnese pri teh avtih, je zadeva priročna ali ni preveč posrečena? Do sedaj sem s tempomatom vozil le službenega audija, pa še tega ne prav veliko.
Je imel še kdo od vas podobno težavo?

xpuser

tempomat kot tempomat, isti kot v vseh citroenih teh letnikov.

smoukar

Jaz sem zadovoljem s tempomatom. Uporabljam ga pa malo, ker sem mal na odprtih cestah.

dbostjan

Hvala obema za odgovor. Danes sem bil v Grosupljem na servisu in so mi zadevo vgradili. Zaenkrat sem zelo zadovoljen, bom pa videl, kako se bo obneslo na daljši razdalji...

Snakes

Kater 1.6 motor pa imas? 16v? A je sploh mozna vgradnja tempomata pri ta starem ne 16v motorju?

Koliko je stala vgradnja? Me malo mika. Pred kratkim sem sel do Francije, bi prav prisel po italijanski avtocesti.

zlomjo

Tempomat se da brez težav v novejše, ki imajo com2000. Jaz sem si sam vgradil v Berlingota 03 in c3čka 03. Sem o tem že pisal. Ročke dobiš rabljene za 30€.

alesz

dbostjan

Citat od: Snakes;236194Kater 1.6 motor pa imas? 16v? A je sploh mozna vgradnja tempomata pri ta starem ne 16v motorju?

Koliko je stala vgradnja? Me malo mika. Pred kratkim sem sel do Francije, bi prav prisel po italijanski avtocesti.

Imam 1.6 16v motor, avto je letnik 2006 (december). Ne vem, kako je pri ostalih motorjih, še za mojega je mojster rekel, da bo najprej poskusil, če bo sploh šlo. Ne morem pa koristiti funkcije "limit", ker nimam pravega displaya za števec.
Stalo me je 88 evrov.