Xantia v delavnici (servis)

Začel/a deyo, Julij 17, 2007, 11:47:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregor

No, ko sem začel je bilo skoraj mal vroče.
More bit vsaj par stopinj pod nulo, takrat je zanimivo. :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Jogador

Po možnosti se moraš v minusu lotit šravfat kakšne mini vijake, da jih ja ne čutiš med prsti, pa tako lepo padejo nekam v 3 krasne, ko jih nazaj daješ=)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

SchPN

Kdo je tabolš za mojo TCT pogledat?
Koga bi mi priporočil? Do sedaj nisem bil najbolj zadovoljen z dvema - iz Ljubljane in okolice.
Da bi res poštimal tako kot se zagre tole mojo activo...
Pa da ni zlatar seveda ;)
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

SchPN

Citat od: SchPN;152694Kdo je tabolš za mojo TCT pogledat?
Koga bi mi priporočil? Do sedaj nisem bil najbolj zadovoljen z dvema - iz Ljubljane in okolice.
Da bi res poštimal tako kot se zagre tole mojo activo...

A mi res ne zna noben na to odgovort?

:Hammer3:
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

Mike666

frodo1

Citat od: Mike666;153271Lokalni ginekolog.:BigThumbs:

Smeh je res priporočljiv, odgovor pa ravno ni konstruktiven.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

MATEJ2

Zdravko Novak dolgi most ljubljana,:BigThumbs:

pehorunkl

Citat od: SchPN;152694Da bi res poštimal tako kot se zagre tole mojo activo...

Kaj pa ji ne štima?
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

SchPN

Citat od: MATEJ2;153339Zdravko Novak dolgi most ljubljana,:BigThumbs:

On je eden od dveh, ki mu ni uspel ravno...
Ostalo je poštimal, sam s hidravliko pa ni zmagal čeprav smo menjal par zadev.

Ne štima hidravlika... čudno se obnaša, cinca pa takle... in premehka se mi zdi med vožnjo. Bil je pa menjan tut zadnji activa cilinder pa take stvari.
Mah počas že obupujem k je vse ostalo v piko poštiman, sam tole še da kdo poštima tko k je treba...
Ah jah...

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

SchPN

Citat od: ModelJT;153411Jerovšek?

Tut jest se nekako nagibam k tem. Sem mislil da ima kdo kake res dobre iskušnje s kom, ki je res majstr za hidravliko...

Mike666

Ti majstri so že v penziji al pa pod zemljo. Kaj pa Šentilj? G. Nemec? Ve kdo če še dr. hidravlike kaj šraufa. Meni je ex xantijo porihto u nulo.

Citroenovc

Mojster za Activo in njeno hidravliko je Jože - TCT na CB forumu. Mislim, da se sem (žal) nikoli ni zlogiral.

Vprašanje pa koliko se mu da s tem baviti, glede na to, da je to pri sebi delal bolj iz strast in ljubezni in pa ker mu ni bilo všeč, da avto ni tipi topi ...
OK

LP
Primož

Xandrej

Citat od: Citroenovc;153483Mojster za Activo in njeno hidravliko je Jože - TCT na CB forumu. Mislim, da se sem (žal) nikoli ni zlogiral.

Vprašanje pa koliko se mu da s tem baviti, glede na to, da je to pri sebi delal bolj iz strast in ljubezni in pa ker mu ni bilo všeč, da avto ni tipi topi ...

Si mi iz tipkovnice vzel! Je pa bil logiran sem!

Citroenovc

A ima nick ravno tako TCT al ...?
OK

LP
Primož