Novi Berlingo

Začel/a xdavid, Oktober 17, 2015, 09:12:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

jk70

SKOS MI JE MAL TRESL...ZDEJ SM PA ZAMENJU IZ TEGA ŠROTA OD MICHELINA NA NEXEN GUME PA DOBR MI JE NACENTRIROU PA JE AVTO ÈIST MIRN. oÈITNO JE TA AVTO RES ZA PO VATI VOZIT.

erlosseion

Letne imam michelin, zimske sava, pa je na obojih enako-TRESE!!!

TeMpL

Citat od: erlosseion;216729Templ-prav si imel
zdaj me prepričujejo, da so vibracije normalne ter da so "krive" zimske gume. Potem pa naj ob prodaji povedo, da je Berlingo samo za letne gume...
Skratka, podobno je z letnimi pnevmatikami, tako da....trenutno sem v temi, ne vem več naprej.

Imam izkušnje.. Cel fascikel delovnih nalogov in pritožb. Èez to ne bi šel nikoli več.

erlosseion

Templ
pa si na koncu uspel?

ReneV

...

xdavid

Tudi naš etg6 ima za seboj že okoli 5000km. Avto odličen brisalci lepo delajo. ropotanja hvalabogu nobenega. Poraba nekje okrog 5.3 litra kar je odlično. Tudi jaz imam zimske gume nexen gor pa sploh niso tako slabe. Ker te mišelinke ki jih dobiš zraven so pa baje eno sranje od sranja.Ima kdo izkušnje z avtoservisom švarc iz ptuja.

Mborid

Tudi jaz si lastim novega berlinga 120 kw.
Zanima me ali je normalno da v 2 ali 3 prestavi avto rahlo strese ob polnen pospeševanju.

dvorjan

Citat od: Mborid;217054Tudi jaz si lastim novega berlinga 120 kw.
Zanima me ali je normalno da v 2 ali 3 prestavi avto rahlo strese ob polnen pospeševanju.

Ce bi imel Berlinga s 120 kW, potem bi to bilo za pricakovati (164 konjev je le prevec za to ropotuljico).

Ker pa imas verjetno takega z 88 kW (120 konji), ki je zagotovo se v garanciji, ga pelji na servis in povej, da pac to ni v redu ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Mborid

Drži moja napaka ps je 120.
Vprašal sem za mnenje, tako da o odgovori o obisku servisa so mi poznani.
Ali imajo to veze osovinami ali kakšna napaka z vztrajnikom ali pa je je to delovanje sistema proti zdrsu.

dvorjan

Za vztrajnik je verjetno prezgodaj, da bi imel tezave, mogoce so krive osovine. Naj se mahniki s tem ukvarjajo. Ti pa poskusi dobiti testnega in tam preizkusiti, ce je isto ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Mborid

Vprašanje.
Kupil sem testnega berlinga ta zadnji model, pa sem danes opazil da moj berlingo nima tistega črnega spojlerja pod prednjim odbijačem.
Berlingo je 88 kw z opremo shine.
Ali je to možno dokupit oziroma bi moralo bit na vozilu

TeMpL

Citat od: Mborid;218113Vprašanje.
Kupil sem testnega berlinga ta zadnji model, pa sem danes opazil da moj berlingo nima tistega črnega spojlerja pod prednjim odbijačem.
Berlingo je 88 kw z opremo shine.
Ali je to možno dokupit oziroma bi moralo bit na vozilu

Ja, je možno dokupit... pomaga malo proti pregrevanju pri vožnji v klanec.. pri 30C.. (pa mora še pri čem)

Pritrdiš ga z 4 neti..

7422 F2 FRONT BUMPER DEFLECTOR

abrezo

Zdravo

Zanimalo bi me, pri kolikšni vrtlajjih se berlingo(120KM) vozi v 6 prestavi 130km/h?

Hvala za odgovor.

minek

Pri testnem je pri prikazanih 130 km/h kazal minimalno pod 2500 vrtljajev na minuto. Pri 2000 pa 105 km/h.

Borca

Zdravo

Imam vprašanje glede pomika sovoznikovega stekla. A je možno kako sprogramirati avtomatski pomik, kot ga ima voznikova šajba?
lpBoris