Novi Berlingo

Začel/a xdavid, Oktober 17, 2015, 09:12:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aleksander85

Pozdrav

Mogoče kdo ve,če je preku USBja ki je vgrajen v novem Berlingu mogoče predvajat datoteke v FLAC formatu..??

Namen imam zamenjat obstoječ audiosistem v avtu in od vsega kar pride original bo ostal samo ta touchscreen.

bingo

Načeloma jih predvaja, ampak se mi je že zgodilo, da jih je prekinjalo...potem se nisem poglabljal ali je problem v bitratu ali usb ključku. 10.000 MP3 dela brez problema
Bi si pa želel ekran malo bolj odziven...komaj dohaja scrolanje...da o mirror linku sploh ne izgubljava besed...

Tanovi c3 pa prihajajo z android avto in car play programsko opremo, kar mi daje upanje, da se bo tudi starejše SMEG-e posodobilo?

Ampak tale mojster je pa pa priklopil čisti android na SMEG enoto:
https://www.youtube.com/watch?v=jAd8CxNzW7o

LP

aleksander85

Hvala za odgovor..
Upam,da bo delalo vsaj kolikor toliko spodobno.Sem namreč precej zahteven glede samega audia(avdiofil)

bingo

aleksander85

Ta je druge sorte:Hammer3:

aleksander85

Evo prevoženih nekje slabih700km..Z avtom zadovoljen.
Poraba je nekje 6,6l kar se mi zdi nekje tako tako..mogoče bi lahko bilo kaj manj
Edina težava so park senzorji..Zadnji levi me stalno zajebava in stalno opozarja čim dam v rikverc..Je kdo že imel podobno težavo?Mogoče je zmrznilo kaj vode odznoter ,ko so mi ga prali..?Èeprav je sedaj dva dni plus5 in več in bi se lahko odtalilo,posušilo..
No ,če ta teden težava ne zgine peljem na servis.

dvorjan

O porabi soditi po prvih nekaj tankih je prehitro. Vozilo se se uteka. Pa zima je. Prava zima. Bos tam aprila, maja lahko podal bolj natancno sliko ...

Senzor lahko nagaja, ce je na njem led ali vecja umazanija. Ociscen pa ne bi smel. Voda itak ne more vanj - ce se to zgodi, crkne. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

bingo

Poraba je pri mojem padala na začetku z vsakim tankom bolj (utekanje motorja)...še posebej pa z prvo menjavo olja (30kkm). trenutno je 5,2l/100km sredi zime kar se mi zdi super...

Tudi meni sta nagajala dva zadnja senzorja...so jih zamenjali na servisu zastonj (baje se to vidi na diagnostiki računalnika). Od takrat je mir

aleksander85

Super hvala za pomoč

lp

udovcmiran@gmai

Kako je s slovenskim jezikom, meniji so v vseh mogočih jezikih, slovenščine pa nikjer!?

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive