Novi Berlingo

Začel/a xdavid, Oktober 17, 2015, 09:12:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Èudno da se je...jaz jih imam v treh avtomobilih in so vsi kot novi...najstarejši star 8 let.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

bingo

Touster: obstaja še nižja poraba....pri normalno prevoženih 600Km je 4,8

Notranje prečke sem jaz našel na Bolhi za zelo nizko ceno in so najboljša dodatna stvar na Bingu. Pokneš gor smučke, palice, kivete, parapete, še največkrat pa imam gor zadnji rolo prtljažnika, ko kaj vozim zadaj=ful uporabno! Mrežo imam tudi (z bolhe) , a jo uporabljam samo za na morje...

Glede rezervoarja je meni Jerovšek rekel, da je zaradi AdBlue-a manjši....vedno tankam do 45l (takrat ko gori lučka)

Imam original gumi korito zadaj, ki je edina dodatna stvar, ki je neuporabna. Smotana je zaradi tistega zavihka, ki gre gor po hrbtni strani zadnjih sedežev...itak pa ko vozim svinjarijo dam gor še ektra karton pa staro ponjavo...mislim da se da preživeti brez-no problem (raje vzemi notranje prečke!)

ribcek

A varianto teh prečk imajo samo novejši?

GF115

Jaz sem vzel kar komplet original gumijastih prepraznikov, tudi za prtljažnik. So pa zlo kvalitetni in pašejo v nulo, pa še un bon ob nakupu novega avta se lahko ponuca, pa pride pol vse skupi neki cez 50€ ;).

GF115

Citat od: ribcek;224151A varianto teh prečk imajo samo novejši?

Imajo vsi od tanovi berlingoti (od 2008 dalje).

alesdrolec

Uf tole pa nisem vedu za tele prečke. Dobra zadeva tole ja. Super.

andraž

Edino po smučanju ti kaplja na glavo...

antasi

Zato pa imaš kapo na glavi in gume po tleh.
Res je berlingo skrajno praktičen avto in mu odpustim glasno podvozje.
Kje se sploh te prečke dobijo in koliko je cena?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

sušo

Svašta. Kako pa sploh bord spraviš not ne da bi podrgnu pol stropa s superduper nabrušeno kanto? In ja, nabašeš tri štiri borde in se voziš s kapuco na glavi. He he. Tud če ga maš v torbi prikaplja vn na +21°C po desetih minutah.
To so te salonskoinženirske scene. Èe se mene praša dost BZ.

antasi

Èe se mene praša pa ni brezveze
ljudi vozijo tud marsikaj drugega ko bord pa smučke
eni mormo delat da vam pol poceni prodamo stvari za citrojene in meni npr. ki vedno tovorim s sabo kanale pa kabelske police bi to prav prišlo ker sem električist kot je reku čojko
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

sušo

No sej to itak. Samo na fotki je bord. Sam ne maram na strehi plastičnih kufrov. Raj imam prtljažnik poln do stropa. Iz tega vidika je tole kuku. Sicer pa zna bit uporabna zadeva za suhe in čiste stvari.

TeMpL

Citat od: sušo;224181Svašta. Kako pa sploh bord spraviš not ne da bi podrgnu pol stropa s superduper nabrušeno kanto? In ja, nabašeš tri štiri borde in se voziš s kapuco na glavi. He he. Tud če ga maš v torbi prikaplja vn na +21°C po desetih minutah.
To so te salonskoinženirske scene. Èe se mene praša dost BZ.

https://www.blue-tomato.com/sl-SI/products/categories/Snowboard-00000000--Torbe+za+snowboard-0000000H/

:)

sušo

He he preber vse kaj sm napisu. So tud torbe omenjene. In ne pišem na pamet. OK naše niso za več desetnajst eurov po kosu ampak vode pa tudi ne držijo... sneg ja vode ne.

Shatzi

Zdravo,

Za zimsko športno opremo obstajajo torbe, ki so relativno poceni.

V izogib poškodbam notranjosti vozila in kapljanju vode.

Lp
Lancia Y10 1.1 i.e Fire
Citroen ZX 1.4i
Citroen Xsara 1.6i
Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
Citroen C2 VTS

touster

Moja poraba je pač večja...večinoma avtocesta. Glede na velikost in vse se mi zdi čisto normalna. Bolj me moti, da je 50l rezervoar. Ampak na splošno je super avto za to čemur je namenjen.