Vprašanja glede prodaje C5 II

Začel/a Vlado333, Junij 21, 2015, 01:56:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Važno, da bo lepo služil svojemu namenu. Avto je prostoren, desna dvojna vrata, velik prtljažnik, ravno dno,... Da o fascinantni armaturno in udobju ne govorim. Še jih dela že ne vem koliko let,.....
Srečno z njim, pa tudi problematičenn ni:BigThumbs:

Romzi

Ej, fantje, tema je o (zdaj že en cajt mojem) c5, hehe.
Zaenkrat (tok tok) vse špila, avto je preživel tudi mučenje na Pelješac (naokoli čez Neum, Ston in nedavno pogorišče) in nato ob povratku še konkretno turo preko Bosne (Metkoviæ, Mostar/Blagaj, en mali zajeb v Kupres in nazaj v Bugojno :argue1: , Jajce, Banja Luka) v Slavonijo in nato domov. Skupno krepkih 1800 km.
S kamp prikolo (letnik '84 :Hammer3:) seveda. Porabe raje ne računam...
Je tale avto nekako primernejši za take podvige kot Xsara haha.
Hvala Gule za inštrukcije, čez Bihaæ se mi/nam ni več dalo, gremo ob drugi priliki, smo že študirali da bi skombinirali z obiskom Plitvic, ki so relativno blizu ...
In danes, ko je dopusta že konec, sem malo čistil smeti iz avta in ugotovil da imam - nemejebat - CD Changer za 6 CDjev (jaz pa 14 dni gonil FM transmitter)

Spodaj fotki:
- s povratka iz lutanja v Kupres...
- z vrha Jadrana, čisto levo v ozadju delta Neretve

@Vlado, prosim če mi javiš telefonsko, jaz si je sploh nisem shranil. Nič ni crknilo, samo nekaj bi te vprašal ....

Čojko

Za tako prikolico je to ta pravi avto. Lepi fotki.

Romzi

Citat od: Èojko;207491Za tako prikolico je to ta pravi avto. Lepi fotki.
Pravi avto za tole prikolo je Yugo :Hammer3: Hec, hec.
Fotk drugače kukr češ ...

Romzi

En mali update: ker mam preveč cajta, sem čez vikend odmontiral EGR in ga konkretno sčistil. Je zgleda že malo štekal občasno, zdaj špila.... Kako se pa to sranje demontira pa raje ne bi :bombs:

No ok, bi: https://www.youtube.com/watch?v=cWSTmh-GFAE
S tem da (je v komentarjih posnetka en opozoril) imaš en šrauf (imbus 6-ka) še od spodaj. A je treba posebej omenjat da placa paktično ni?

Romzi

Ker je Citroen kreativna kreatura, ne more vse večno špilat.
Spredaj desno povsem v  vogalu sem pod avtom opazil flek. Kaže da nekaj pušča v okolici hidro pumpe ali rezervarja za LDS. Kaj dosti se ne vidi, ker bi moral odstraniti zaščitno plastiko nad rezervarjem. Na hitro - kaj bi lahko bilo za preverit preden vozim na servis?

superca13

Vse.
Jaz bi začel pri amortizerju, dovodne cevi itd...

Romzi

takole....
Kaže da pušča cev oz. nek čuden čirulečarule od cevi št. 7 na sliki iz CitroenService. Prilagam tudi dve fotki... Je to običajna hiba ali imam samo srečo?

Romzi

Sem dolil LDS, manjkalo ga je cca. pol litra (ne vem pa točno kdaj je začelo puščat), bom sproti kontroliral nivo in ob prvi priliki na servisu še tole omenil... menda je dosti pogosto pušanje na tem mestu (cevka je z večih kosov, zakaj tako, verjetno vejo samo Citroenovi inženirji).

andraž

Verjetno zato, da je bolj komplicirano in seveda dražje...

Romzi

Zaenkrat je precej suho, panike nobene, vse špila. Vlado, če boš še kaj prodajal ti kar povej :take_picture:

Romzi

Avto z rednega servisa pri Vladu, če sem prav razumel je zamenjal še objemke na cevi pod posodo za LDS. To je to. :BigThumbs:

garac

moram rečt, da imaš zelo zanemarjeno vozilo, v motornem delu je videti celo poginulo muho
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Romzi

Citat od: garac;212552moram rečt, da imaš zelo zanemarjeno vozilo, v motornem delu je videti celo poginulo muho
Hehe, tole je še v redu.
Bi moral videti potniški prostor :funny34d:

Romzi

Avto špila.
Ker imam preveč časa, sem ga priklopil na tester in našel napako v priponki. Lahko kdo napiše kaj več?