Vprašanja glede prodaje C5 II

Začel/a Vlado333, Junij 21, 2015, 01:56:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Zdaj tak je pri starih vozilih, da imaš kaj bolj exotičnega ali pa pač čakaš na enega da pride pa kupi. Včasih je treba požret kaki evro pa pvi kupec je najboljši kupec. Se pa pribljižujemo smislu dol zvozi do konca pa na dinos z njim. Moj prijatelj vedno kupi avte z preko 300 kilometrov. pravi glej vse je blo zamenjano kaj se je dalo vozim dokler popravilo ne presega budgeta vozi potem pa vrže na dinos. Zdaj je kupil E39 z 492 000 kilometri. Avto je bil malo rjav po vratih moro pa teče res dobesedno ko singerca.

andraž

Citat od: Romzi;204934Vlado, kdaj ga lahko pridem pogledat?

Evo, če novico razširiš med poznavalci, se hitro začne dogajat...

zlomjo

Meni je pa všeč primerjava s poroko

Vlado333

@sl1 Kupil sem drugega, ker sem ugotovil, da mi bo življenje veliko lažje, če bom imel C8, ni drugega razloga. Glede na to, da je voziček za dvojčke velik kot dobro rejena krava, in da ima C5 navadna vrata,C8 pa drsna, sploh nisem več razmišljal o zamenjavi. Zakaj nisem tri mesece nazaj kupil C8, ker sem poslušal ženo, ki je rekla, da bo šlo s C5 in, da ona pa ne bi mela "kombija". Na koncu sem jaz zmagal. :)

@DejanO  Ko sem avto kupil, je en senzor že manjkal, ostale tri sem pa jaz odstranil, s pranjem žarometov se pa sploh nisem ukvarjal, ker tudi, če bi ob nakupu delalo bi pa jaz izklopil to možnost.
Meni osebno, se to zdi le potrata tekočine. (mogoče sem čuden)

Romzi ga je že pogledal, kaj več lahko pa on pove.

Jaz pri nobenem avtomobilu, katerega sem prodajal, nisem popolnoma nič skrival, vsak ga je lahko na pregled peljal kamorkoli je želel, tako je tudi sedaj, mogoče bom potem še jaz kaj novega izvedel.
Vem kaj sem vse zamenjal na avtu in za tem stojim 100%.
Moram pa priznati, da me razne buške in praske popolnoma nič ne motijo, ker avto imam za vozit in ne za gledat, medtem ko nekateri pričakujejo zunanjost vozila kot je bila ko je avto prvi dan prišel iz salona.

Romzi

Bom kratek, zaenkrat (tok tok) vse ok, buške tudi mene ne motijo, avto bo šel še na en ogled na en servis, potem se odločimo dokončno.

BTW: A kdo kupi (malo pobuškano) Xsaro HDI (109 KM) s samo 280.000 km, dobrim motorjem, novo sklopko in kompletnim novim podvozjem? :Hammer3:

Čojko

če je dobro vzdrževana, če ji boš zbil 100 jurjev in iskal kupce izven forumskih logov, ter prodajal med cenejšimi imaš nekaj šans, hahaha jbg taka je realnost.

Išče se 10 let staro, ful očuvano od prvega lastnika in z okoli 100 jurji. Znamka ipd. niti ni tako pomembna. Ko kdo gleda našega Pluriela s 75 tkm in kako je očuvan mi skoraj ne morejo verjeti, da je star 12 let. Potem pa ko še povem koliko sem dal zanj, pa samo še zazevajo.
Samo to moraš spremljati mesece, ali celo leto, da naletiš na kaj takega ko iščeš prav neko specifiko.

GSclub

Romzi

Limo.
Vidiš jo v mojem avatarju. Bolj na majhno ampak vseeno.

andraž

Sem pregledal avtonet. Zanimivo, da imajo limuzine letnikov 2007 in 2008 kar nekaj višjo ceno kot karavani... Karavani so do max. 4900, limuzine pa do 6500. Naklučje ali dejstvo?

rsm23

Pomojem se gre zato, da so karavani bolj zaželeni/iskani in se tisti "ta boljši" (in z nekoliko višjo ceno) hitro prodajo. Pri tvojem je bilo podobno.

andraž

To ja, ampak cena je bila precej nižja od 6500. Možno pa da so se na netu našli dva ali trije malo preveč optimistični...

Romzi

Zdaj sva z ženo malo v dilemi, katero Xsaro prodati: Xsaro Break 1.6i (8v), letnik '99 ali Xsaro 2.0 HDI, letnik 2002? Karavanka ima klimo v okvari (zanič kiler, ccca. 200€ za popravilo), HDi-jki pa nekoliko trza volan in bi bilo potrebno zamenjat glavo volana.
Problem je, ker po eni strani ne rabiva dveh karavanov, ne rabiva pa niti dveh dizlov. Najraje bi dal kar obe na avtonet in tista ki prej gre pač gre ....

rsm23

Najbolje da dejansko daš obe na net. Verjetno boš bencinsko vseeno prej prodal ker je pač starejša in manj vredna.

gs nautica

Romzi, v kakšnem stanju je tvoja xsara HDi-ka in kakšna je cena?
Lp Žiga

Romzi

V dobrem. Ne gre od hiše. Gre pa Xsara break bencinar 1.6
Bom odprl novo temo.