Vprašanja glede prodaje C5 II

Začel/a Vlado333, Junij 21, 2015, 01:56:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Romzi

No, da zaključim temo. Vlado mi je prodal super avto, zaenkrat vse štima (tok-tok), poraba malo pod 7, avto lepo plava, ne šklopota, ne poka, drži se ceste skoraj kot Activa, v glavnem bp. Evo ena slikca, slikano zadnjič ko sem hišno konjenico umaknil pred morebitno točo. Še en dokaz, da je kmetijstvo pomembna panoga :-)
Tema se zaradi mene lahko zaklene.

Romzi

Vprašanje: kako izklopiti zlaganje ogledal ob zaklepanju?
Namreč, ko bom šlepal kamp prikolo z dodatnimi ogledali, ne bi rad česa polomil....

Citroenovc

Nisem več ziher, ampak glede na to, da se mi pozimi vedno zlagajo, ker bi se za to moral namensko ustaviti pri Toniju - se mi zdi, da bo veljalo, da samo na servisu/s pomočjo proxie/nekaj v tem stilu.
OK

LP
Primož

Čojko

Tudi glede xsare si se dobro odločil. Saj je 110 KM, a ne? Tako imel in bil nad njo navdušen.
Tako xsaro kot C5 pa pelji na pooblaščenca, da ti porihtajo dnevne luæi, brisalce, zlaganje ogledal ipd.

Romzi

Ma ja, Xsara ima nove letne gume, eno leto stare zimske, in takorekoč novo podvozje (zadnja prema, roke spredaj, fedri spredaj), "nov" intercooler, dela vse, vredna ni pa nič hehe.
Pa še dveh karavnov nekako ne rabimo.
Za ogledala sprašujem, ker imam Lexio in se verjetno da preko nje vklopit/izklopit funkcionalnost...

Citroenovc

Ja sa pravim, da imam v spominu, da ko sem pri novem prvo zimo spraševal, kako to funkcijo deaktivirat - sem dobil pojasnilo, da to se da narest samo na servisih.

Se pravi verjetno bo oddelala to Lexia/Proxia/karkoli že je od tega.
OK

LP
Primož

jumper1

Glede ogledal poiskusi da gumb na vratih za ročno zapiranje ogledal držiš par sekund,mogoče pa bo,drugače pa lexia v bsi in tam poiskati to funkcijo.

Romzi

cikocx

Romzi, fajn avto si kupil in vem, da je dobro porihtan in da se boš lepo vozil.
Cx za zmeraj:BigThumbs:

Vlado333

No, da se še jaz pohvalim, da mi je včeraj na mojem C8 šel menjalnik. Torej zaključek zgodbe je, da sem prodal dober avto in kupil jajca. :)

psihopat100posto

hehe a nisi enkrat napisal, da zmeraj porihtan avto prodaš da se lahko pol z novim slabim zajebavaš?
lp

P.S:brez zamere!:)

Vlado333

Definitivno drži, da vedno prodam odličen avto, kupim drugega katerega seveda spet popravljam in tako vedno znova. Seveda ne rabim omenjati, da konstantno delam velik minus na finančnem področju.

alan30

Vlado333 a rezervacije za c8 že sprejemaš, da se prvi v vrsto postavim, ko ga boš zrihtal in vse napake odpraviš ga odkupim.
Ko berem tole temo se ne morem znebiti občutka, da imaš nek fetiš kupim slabo prodam dobro.

(post je mišljen kot šala, da ne bo pomote)

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

jumper1

Citat od: Vlado333;206063No, da se še jaz pohvalim, da mi je včeraj na mojem C8 šel menjalnik. Torej zaključek zgodbe je, da sem prodal dober avto in kupil jajca. :)

Èe rabiš menjalnik vem za rabljenega ampak je šest stopenjski od c5

Vlado333

@alan30   C8 bo moral biti v družini par let, saj bo prostoren avto še kako potreben, tako da kot je bila pred leti reklama za Citroen Jumper, bom tudi jaz sedaj rekel  "Citroen C8 2.0HDI, letnik 2007, NE PRODAM ponavljam NE PRODAM.  :)  Moja slabost je, da mora pri avtu biti mehansko vse brezhibno in potem pridemo do šraufanja in stroškov. Hvala bogu, da sem mehanik, drugače bi moral imeti svojo naftno vrtino, da bi lahko plačal vse ure dela na avtih.
@ jumper1  Menjalnik je že zrihtan, sem pa tri dni po službi delal kot zmešan, sem moral demontirati kpl motor, ker ni bilo možno demontirati sprednjega mosta. Hvala za ponudbo