Xsara - leglo težav :)

Začel/a Raèka, Februar 16, 2015, 01:07:10 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sendro

Jouuuu.Račka....A maš ti uno Xsaro z tolminsko tablco,an plaumi štrajfmi čez vrata?Sem dost krat na Gorenjskem(žlahta pač)...

frodo1

"Sendro"

saj ni važno katero Xsaro ima, ne vem čemu čudenje,....
jaz se tudi tebi čudim, ker se nisi naučil slovenščine.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

sendro

Po predvidevanju....
Sem vedel da bo nekoga zmotilo.Kot da bi bil edini na forumu,ki napiše kaj po svoje....
Mogoče se pa tudi na forumu dobi kakšen kot pred leti v šoli ali vojski:"Pa kaj boste vi kmeti primorski...."
Upam da sem dovolj slovnično napisal.

Raèka

Zeko124

Mimogrede - a ti morda na FPP studiras? ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Raèka

Citat od: Zeko124;215025Mimogrede - a ti morda na FPP studiras? ;)

Razkrinkana... :emot97:

Raèka

Pozna kdo kakšnega avtoelektričarja na zgornjem gorenjskem? :Hammer3:

Raèka

Mogoče kdo ve, kje bi se dobilo sredinsko naslonjalo? :)

sl1

Raèka

Citat od: sl1;216007V Leclercu.

Univerzalno? Pa stestirano paše v Xsaro? :D

alan30

Verjetno boš mogla malo improvizirat , da bo pasalo notri.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

sl1

Ko sem imel Xsaro karavan, sem ga tam kupil za mislim da 13€.
To sredinsko naslonjalo ima plehnato podnožje, ki je malo prilagodljivo - se ga lahko malo ukrivi po potrebi in na koncu pleha ima gumice, da ko zagrabi sredinsko konzolo, da ne drsi. Potem se ga pa natlači med prednja sedeža in naj bi se ga privijačilo ob straneh v sredinsko konzolo, samo jaz ga nisem nikoli, ker se ni nič majalo.
Edino če si zice premikal naprej in nazaj, si moral še naslon malo potlačiti nazaj na mesto.
Pač čisto poceni zadovoljiva rešitev.

Raèka

Hvala za odgovore. :) Ko sem bom muzala po LJ se bom ustavila tudi po naslonjalo. :)
Mi prav fali, ko presedlam iz tovornjaka na Xsaro. Mi je potem roka viška. In prav tako iščem retarder in na izhodu iz AC vklapljam brisalce, tudi ob sončnem vremenu. :Hammer3:

Nikoli ni dolgčas, zdaj sva imeme manjša popravila: tretja zavorna luč (po odprtju tiste plastične cevi je bil prvi korak en štamprle takratkega).
Zaradi moje malomarnosti sem sesula zadnjo luč, nadomestno so mi poslali iz avtoodpada, skupaj s konzolo z žarnicami. In ker se mi je žarnica za žmigacev zdelamalo... čudno obšlesana sem jo na levi strani menjala. Po menjavi sem stestirala samo selo stran. Ko pasem v temi potrebovala vse 4 žmigavce, je bil pogled na Xsaro zelo zanimiv: kot obsedena z demonom (slika sledi).
In ker ne morem iz svoje kože sem ji zamenjala tudi pozicijske prednje luči. Mi kombinacija rumenih s svetlo-plavimi delovnimi ni bila všeč. Sedaj pa je celoten žaromet obarvan v belo-modrikasto svetlobo. Všečno. :BigThumbs:

Sedaj me pa čaka še en 'projekt', in sicer elektronska antena (ker od vseh treh anten na strehi, ravno ta za radio ne deluje). Sanja se mi, kako in kaj je treba kam vtaknit, ampak me zanima, ali ima kdo izkušnje s tem? Napajanje 12V sem najprej mislila vzeti iz vžigalnika, ampak ker imam tam na tisti kabel priključeno že CB postajo, LED lučke in še napajanje telefona, me skrbi, da ne bi se začelo kaj smodit. :burn: Sedaj mislim preverit odvečne kable pri radiu (nekdo je vse te kable zelo premešal, saj niti radio ne dela z vžigom avtomobila - je potrebno ga vsakič na gumb prižigat in ugašat), ter iz enega od teh, ki ni slepa žica, vezati anteno. Kakšen boljši predlog?

Se opravičuje za roman. :Hammer3:

Raèka

Spet jaz.

Se še komu računalnik za kilometre do servisa resetira kar sam? Še včeraj sva imeli 7500 do servisa, danes zjutraj pa 0, ter narisan ključek. Splošna napaka? Ali je bilo krivo dolivanje olja (popapcala je 0,5l olja, ter skoraj dober liter antifriza)?

garac

a je mogoče minilo leto od rednega servisa?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/