Prodam: XM turboCT exclusive

Začel/a GSclub, Maj 20, 2014, 01:01:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gepl83

Potem te pa prosim, da se zadržuješ takih komentarjev. Èloveka še pohvalit ne smeš, brez da bi ti nekdo pribil en trapast post.

GSclub

Citat od: gepl83;195387Kakšne relacije pa voziš? To je res nizka poraba. Moj audi a3 1.6 bencin 02 letnik je več pil.

okr. 300km dom-služba. tu je na 13km dobrih 400m vzpona in 100m spusta (oz. obratno), nekaj malega ravnine, v glavnem pa 6-12% naklon. ostalo pa polovica AC (večinoma do 120kmh) in polovica regionalk (približno po omejitvah). Nekaj malega je bilo še po LJ.

Ne vem, če vam je kuril ravno 10,5. ko sem ga kupil, je imel na BC 8,7. če se dobro spomnim, je tvoj oče govoril, da je 11 litrov ali nekaj takega pokuril, ko je vozil prikolico z večjim čolnom, drugače pa dobrih 9 (?) ...
meni je pil povprečno 9,5, čez 10 redko (zima, večinoma vožnja v službo, mesto).

GSclub

Danes sem ga opral, temeljito očistil notranjost, mimogrede uredil nekaj malenkosti, pripravljen je na "resno prodajo". Pa še GSAja dobim kmalu z barvanja, da se bom imel s čim vozit, ko ga prodam ...
ker bo XM, ki ga kupujem, nekoliko cenejši, kot sem pričakoval (a tudi manj zrihtan - upam, da ne bo končna vsota višja), sem pri ceni lahko malo bolj fleksibilen. Konkretno se pogovarjam na ogledu ...

Citroenovc

Citat od: gepl83;195482Potem te pa prosim, da se zadržuješ takih komentarjev. Èloveka še pohvalit ne smeš, brez da bi ti nekdo pribil en trapast post.

Si ti z levo nogo vstal mogoče?
OK

LP
Primož

mirchi

Kaj zdaj boste kot ponavadi toplo vodo odkrili al se bo avto prodal-kupil?
ce ma nekdo ugodno varjanto za farbanje je ta xm vec kot odlicna izbira za  sakodnevno prevazanje.
Ce bi delal manjse kilometre bi ga brez razmislnanja vzel. Sploh ker je ziv turbo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

GSclub

Opran, temeljito očiščen, na hitro ročno spoliran

GSclub

Zdaj mu malo manj manjka da bi bil lepotec ;)

GSclub

gepl83

Citat od: GSclub;195485okr. 300km dom-služba. tu je na 13km dobrih 400m vzpona in 100m spusta (oz. obratno), nekaj malega ravnine, v glavnem pa 6-12% naklon. ostalo pa polovica AC (večinoma do 120kmh) in polovica regionalk (približno po omejitvah). Nekaj malega je bilo še po LJ.

Ne vem, če vam je kuril ravno 10,5. ko sem ga kupil, je imel na BC 8,7. če se dobro spomnim, je tvoj oče govoril, da je 11 litrov ali nekaj takega pokuril, ko je vozil prikolico z večjim čolnom, drugače pa dobrih 9 (?) ...
meni je pil povprečno 9,5, čez 10 redko (zima, večinoma vožnja v službo, mesto).
Pol sem pa nekaj pobrkal.:Hammer3:

Citroenovc

Èeden, zdaj ko je spucan.

Èe me ne bi spomladi odneslo za gušt v druge vode - bi zdajle bil že prodan meni. Ker ja - od tistega, kar sem jaz od različnih XM (pre)vozil - mi je v bistvu TCT blazno všeč. Šestak sicer lepo prede, ampak za takle "za gušt in kaprico imet kak dodaten avto pri hiši" je TCT od XM verjetno res najboljši izbor.
In pa res je - rabi enega dobrega ličarja, ampak mehanika je pa pri tem tvojem tipi top. Naj se najde kak pravi ljubitelj pa ga odpelje. Naj bo to kot apel vsem tistim, ki jih tišči in menca, da bi pa mogoče te poklicali.
OK

LP
Primož

xantos

Res je lep in bi ga kupil, ampak ne dela levi displey na armaturki... Škoda....

Hehehehehehehehehehehe :Hammer3:
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

GSclub

Citat od: xantos;195579Res je lep in bi ga kupil, ampak ne dela levi displey na armaturki... Škoda....

Hehehehehehehehehehehe :Hammer3:

Potem pa sploh bolje, da se ga ogibaš. Namreč tudi žarnica za osvetlitev gumba za odpiranje predala nad radiem je fuč. In ne mislim je zamenjat...;)

rsm23

Pa veš koliko veliko je dela da tisti display popraviš in žarnico zamenjaš....skoraj kot bi pečko na Xantiji menjal ;) :Hammer3:

Šalo na stran. V dobri urci si fertik, tako da če pa ta detail koga odvrne od nakupa potem pa itak bolje, da sploh ne razmišlja o nakupu XMa ;)

Lovro

He he, cela saga je ratala iz tega oglasa :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

hladilnik

Kolk je pa to kej avto za nekoga, ki ne sraufa sam? Dosti vzdrzevanja in malenkosti, ki gredo narobe?

Res mi je vsec.