Prodam: XM turboCT exclusive

Začel/a GSclub, Maj 20, 2014, 01:01:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

GSclub

letnik 1996, temno zelene barve, 279000km, lastnik zadnjih 5 let in pol.
V tem času sem prevozil 68000km, zamenjanih je bilo veliko mehanskih delov:
(vse, kar je bilo potrebno):
ležaji spredaj, diski spredaj, hladilnik in oba ventilatorja, komplet izpuh od katalizatorja naprej (vsi trije lonci), pomik stekel spredaj na obeh straneh, grelec kabine, nosilci amortizerjev spredaj (vgrajeni obnovljeni od Sašota iz Hrvaške), jermenica, pretesnjen volan, redno vzdrževana hidravlika, zaščita podvozja, lani nova sklopka, zatesnjen šibedah, hidravlične cevi, ki gredo na zadnji konec avta .... jermeni so bili menjani pri mislim 197t, tako da je še kar nekaj lufta.. podrobna evidenca je na voljo morebitnim kupcem.
oprema je exclusive (kombinacija usnje-alcantara, original šibedah, el.sedeži, avt.klima ...).
mehansko je avto odličen, njegove slabosti so predvsem vizuelne narave (poškodbe od toče, malo odrgnjeni odbijači, strgan voznikov sedež...). Skratka, avto za vozit.
tehnični velja do konca marca 2015.
servisiran pri Jerovšku, Mirchiju in Novaku.
Prodajam predvsem zaradi nakupa XM V6, ki me mika že nekaj časa...
cena bo okr. 1500 eur.
Slike sledijo, ko bo opran.

031398442

gepl83

Je bil kupljen v Trebnjem? Èe je, pol je bil od našega fotra? Koliko bo cena za stare lastnike?

rsm23

GSclub

ja, ta je, rsm, hvala. sem že odgovoril na zs (o podrobnostih se raje ne pogajam javno ;)

gepl83

In kako ti je služil? Si imel kaj problemov? Pri nas je dobro delal, razen nekaj malenkosti. Kupuješ V6? Zaradi zvoka al moči? Kolikor sem bral, menda po občutku sploh ni tolikšne razlike met TCT in V6. Vem samo, da je tale xm šel ko strela. Prav žal mi je, ker ga nisem jaz takrat odkupil od očeta. Pa še eden redkih pri nas je bil z tem oblazinjenjem.

Citroenovc

res je, gepl83 - ta avto s tem motorjem in v takem mehaničnem stanju, kot ga je vzdrževal Tomaž - leti ko strela.
OK

LP
Primož

gepl83

GSclub

Avto še vedno zelo dobro leti. Po občutku podobno, kot stari 12v V6. Nagledanega pa imam takega z novim V6 motorjem (140kw) in predelanega na plin. Ta leti še za kaki 2 spoznanji bolj.
Me je pa v zadnjem času malo hecal: želim prodati, pa se strga mikrojermen - zamenjali smo še jermenico (z novo). Nato začne scati LHM pri zadnji desni zavori - to se trenutno ureja. Mimogrede še zamenjan mehanizem pomika zadnjega levega stekla, ravno menjano motorno olje in filter ... avto je redno in temeljito vzdrževan in mehansko v odličnem stanju ...

xantos

Evo si se mu zameril, ker se ga hočeš losat :Hammer3:
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

xantos

Čojko

Zanimivo.
Od Xantosa na temo vscane ropotuljice nobenega prispevka več. Očitno je je porihtal.
Dokler GSclub ni zapisal, da ga XM zajebava, ščije LHM, tudi ni bilo interesa, sedaj pa je navalil,... TOOOOO!

Jaz glasujem, da ga kupi. Pa, da ne bi potem slučajno kdo foruma zapiral,... mamicu vam dezertersko.

GSclub

Xantos, takoj, ko pride s servisa... ja, prej je bil 6 let dokaj predvidljiv, zdaj pa eno za drugim... bo pa vsaj poštiman ...

xantos

Citat od: Èojko;193241Zanimivo.
Od Xantosa na temo vscane ropotuljice nobenega prispevka več. Očitno je je porihtal.
Dokler GSclub ni zapisal, da ga XM zajebava, ščije LHM, tudi ni bilo interesa, sedaj pa je navalil,... TOOOOO!

Jaz glasujem, da ga kupi. Pa, da ne bi potem slučajno kdo foruma zapiral,... mamicu vam dezertersko.

Hehehe. Samo firbcam. Ima posla z ropotuljico, ampak se mi ne da več razglabljat. Furam pa dokler bo bo... Nisem vedel, da je tolk popularna tema :D

Čojko

Jaz jo ful pogrešam. Èe jo še rihtaš nas kar seznanjaj s tem.

gepl83

Èe bi mel kaj več denarja na rezervi in če ne bi bila ženska tolk proti, bi ga kr kupu. Povej, če si kdaj kak rihtal vzmetenje zadaj. Ker včasih je bil precej trd.