Nakups Xsare vts

Začel/a BlindVTS, Februar 02, 2008, 10:19:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sendro

Fanj bi blo da bi dobil tudi kakega s testerjem(lexio),da bi ti pogledal v potovalnem računalniku stanje km, ker  servisne knjige znajo biti tudi "zrežirane".
Govorim iz izkušenj....

xpuser

Zgleda lepa, sam bi jo peljal na pregled v Grosuplje.Vseeno je veliko denarja

isarajli

Sodeč po stopalkah ,sedežu in umazanim podom, jih ima krepko več , kot trdi prodajalec.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Čojko

Xsara je odličen, nezahteven, neproblematičen avto.
Sam imel 2.0 HDI 110KM Exclusive l02, oče pa ravno takega kot je ta v oglasu. Meni ta zgleda "pošten", verjetno od kakšnega penzionista. Zelo ugoden kilometer za naslednjih 5 ali celo 10 let. Od opreme pa ima vse kar rabiš. Ni da ni za tiste čase.
Porabo pa računaj nekje okoli 8 litrov. Za 10tkm letno naj te to ne moti.

xpuser

Ja ampak leta delajo svoje se lahko hitro pokaže da bo potrebno zamenjat en kup stvari zaradi starosti. Cena se mi zdi previsoka za ta letnik, kilometrov sploh ne upoštevam.
Stopalke so se pač znucale, sicer na sliki ne vidim stopalk lahko pa povem da na xp z realnimi 75 000km so bile znucane kot da jih ima 200k+

Čojko

Dandanes je zelo težko dobiti zelo dober avto star z malo kilometri oz. ko ga najdeš ni tako kot pred leti - za pod jurja. Morda res ni malo denarja, vendar če bo lepo služil bo čez par let, ko ga boš prodal ali istrošil še vedno veliko boljša računica kot kakšen, ki ima danes 200 jurjev za seboj, ali pa nevestnega lastnika. Avto s 57tkm je ravno dobro utečen.

MSrougeZX

Poraba pri meni z istim motorjem ni bila nikoli čez 7,5L...in to z 205/40 17 gumami...pa je nisem vozil kot penzionist. Večinoma je bila poraba okoli 7L.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

andrej1

evo mislim  da sem najdo mojo bodočo xsaro grem gledat drug teden in če bo vse tako kot sva se zmenila mislim da jo bom kupil...
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10251479&show=1&avto=Citroen%20Xsara%201.6i%20Exclusive

hvala vsem za odgovore..

lp

zlomjo

Po moje je to zelo dober nakup.

sl1

Jaz tudi mislim, da si dobro našel. :)

tomaz555

Zakaj čakati? Ni nevarno, da ti jo kdo spelje?

zlomjo

Zelo nevarno. Meni se je že zgodilo, da ko sem prišel v Ljubljano po avto, mi je rekel prodajalec, da je bil en tako tečen kupec in je kar popustil in mu prodal. Jaz sem pa ostal z dolgim nosom.

isarajli

Citat od: zlomjo;210139Zelo nevarno. Meni se je že zgodilo, da ko sem prišel v Ljubljano po avto, mi je rekel prodajalec, da je bil en tako tečen kupec in je kar popustil in mu prodal. Jaz sem pa ostal z dolgim nosom.

Ti je dal za gorivo ? Drgač bi blo zlo nevarno zanj...
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

zlomjo

Jaz sem miroljuben. Sem raje peljal hčerko v McDonalds in njo razveselil. Očitno mi je bilo tako usojeno.

frodo1

Citat od: isarajli;210145Ti je dal za gorivo ? Drgač bi blo zlo nevarno zanj...

Isarajli, če bi ti šel ponjo že mogoče,....pa kje si pri prejšnji videl umazane pode in znucane stopalke(po moje čisto normalno)

Ne vem zakaj je ta druga boljša od one prejšnje-razen cene.
Vsaj z večih strani bi lahko bila slikana, bi se kaj lepše videlo, tako kot pri oni drugi.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."