Nakups Xsare vts

Začel/a BlindVTS, Februar 02, 2008, 10:19:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Tisti kateri da 20 ali 30 eur za kos originalne radkape se pa meni zdi budala...ker pol raje ta znesek podvojim in imam lito platisce...in mi je totalno bedna da greste ocenjevati po neoriginalnih radkapah  kak je lastnik ravnal z vozilom...mogoce je ravno reskiral kak original del na podvozju ali pri motorju in raje malo prisparal na radkapi...eni ste pa res pravi filozofi...da mi pride kak tak kupovat avto in mi zacne tezit za radkape ga steram u tri krasne do marsa in nazaj.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

smo si pač različni, eni kupujejo nove avte in potem šparajo pri servisih, gumah in ostalem vzdrževanju, drugi vozimo stare avte in jih vzdržujemo, kot bi morali nove, se pravi uraden servis, olje s servisa in ne iz Lidla...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

isarajli

Citat od: MSrougeZX;210574Tisti kateri da 20 ali 30 eur za kos originalne radkape se pa meni zdi budala...ker pol raje ta znesek podvojim in imam lito platisce...in mi je totalno bedna da greste ocenjevati po neoriginalnih radkapah  kak je lastnik ravnal z vozilom...mogoce je ravno reskiral kak original del na podvozju ali pri motorju in raje malo prisparal na radkapi...eni ste pa res pravi filozofi...da mi pride kak tak kupovat avto in mi zacne tezit za radkape ga steram u tri krasne do marsa in nazaj.

:emot112:, po domače, jebo vas radkape. Taki zaključki, da ne skrbi dobro za avto zarad teh radkap je res budalaština, nič drugega. Èe jih nebi sploh mel gor, je po tem takem avto še sam za na odpad. :Hammer3:
Pa nakladanje o tem ,da so pooblačenci oh in sploh je tud za telebane.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

MSrougeZX

Citat od: isarajli;210579:emot112:, po domače, jebo vas radkape. Taki zaključki, da ne skrbi dobro za avto zarad teh radkap je res budalaština, nič drugega. Èe jih nebi sploh mel gor, je po tem takem avto še sam za na odpad. :Hammer3:
Pa nakladanje o tem ,da so pooblačenci oh in sploh je tud za telebane.

Amen!:emot112:
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Čojko

A je morda sploh kdo že videl to xsaro v živo?

garac

ma niti kupec najbrž ne, mi bomo pa prek foruma vse rešili in spljuvali
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sl1

Kaj pa če so radkape originalne, ampak so že malo podrsane? A to je v redu? :)

zlomjo

Mislim, da smo o avtu (da ne omenim še radkap) že preveč povedali. Zdaj ga je treba pa kupiti in voziti.

Romzi

Mislim da je med plodno debato postal oldtimer.

andrej1

povedali ste dost o avtu ampak med tem časom se je avto že prodal. Gremo v lov na kakšnega drugega...

zlomjo

Andrej ne vem, kaj si čakal. Očitno te ni čisto prepričal. Takega boš kar nekaj časa iskal.

isarajli

Sam glej da ne boš tele kupu : http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10303134&show=1&avto=Citroen%20Xsara%202.0-HDI-SLOVENSKA-EURO3-MO...
Tip je mini švercer pa maximum nategator

andrej1

ma ja nimam nekih dobrih izkušenj  pri nakupu sedanjega avta očitno je kak dan negotovosti tokrat bil preveč...vem da bom težko najdo ampak iskati je vedno zanimivo hvala vsem ki mi pomagate...

lp

zlomjo

Mini švercer je že prodal avto.

isarajli