Nakups Xsare vts

Začel/a BlindVTS, Februar 02, 2008, 10:19:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Mene pri drugi zmotijo že pokrovi platišč. Pač tak sem, da mi 1. lastnik/vesten lastnik in takile cheap aftermarket pokrovi ne grejo skup.
OK

LP
Primož

andraž

Vržeš tele grdobe dol in nekje najdeš še lepe rabljene.

garac

saj ni fora v tem da jih menjaš, ampak zakaj so originalne dotrpele? Je bila usuta ena, pa so menjali vse?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Nekdo, ki jih je rabil, jih je snel...

Čojko

Citat od: Citroenovc;210297Mene pri drugi zmotijo že pokrovi platišč. Pač tak sem, da mi 1. lastnik/vesten lastnik in takile cheap aftermarket pokrovi ne grejo skup.

Mene tudi to zmoti, po drugi strani pa z količino kilometrov pove, da gre za starejšega penzionista, ki jih je toliko podrsal, ali kaj podobnega, da je nato kupil aftermarket - valjda ne boš dal 50 EUR za enega, če dobiš za ta denar ali še ceneje cel komplet.

Kakorkoli že. Ta avto je definitivno it za pogledat če se išče dobro Xsaro.

Citroenovc

Viš,
mene pa podrsan original ne moti. Aftermarket "čip" roba pa me zelo zmoti.
OK

LP
Primož

sl1

Jaz je pa ne bi kupil, ker se vidi na sliki števcev, da je prah na armaturi. To, pa vesten lastnik ne gre skupaj...:Hammer3:

isarajli

Citat od: frodo1;210253Isarajli, če bi ti šel ponjo že mogoče,....pa kje si pri prejšnji videl umazane pode in znucane stopalke(po moje čisto normalno)

Ne vem zakaj je ta druga boljša od one prejšnje-razen cene.
Vsaj z večih strani bi lahko bila slikana, bi se kaj lepše videlo, tako kot pri oni drugi.

Pri tej sem videl : http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10234258&show=1&avto=Citroen%20Xsara%201.6i%2016V%20Exclusive

Pikat se v pokrove se mi pa zdi nesmisel...
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

xpuser

Jaz je pa nebi ker je iz 03, so what.

Romzi

Citat od: isarajli;210348Pri tej sem videl : http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10234258&show=1&avto=Citroen%20Xsara%201.6i%2016V%20Exclusive

Pikat se v pokrove se mi pa zdi nesmisel...
Se strinjam, zguljeni pedali in pomečkan sedež. Tak je pri naši s skoraj 300.000.

zlikovski

Meni pri teh kilometrih,so sedeži v super stanju, edino volan je fajn zguljen, mašina tipitop, nimam kaj za pripomnit.

zlomjo

S temi pokrovi ste pa res smešni. Nabaviš druge rabljene original za okoli 30 € in mir. Jaz bi itak dal alu feltne. Važno da je avto dober.

Citroenovc

Viš moj pogled je pa, da če je enmu žal dat 30Eur za original pokrove, je zelo verjetno podobno bilo tudi s servisiranjem - se pravi miselnost "Zakaj bi zlival kvaliteno olje noter ipd, če se pa za ništrc dobi prav tako olje ..." Saj je vseeno če je namenjeno za Èile pa če ne ustreza nobeni specifikaciji.
Ipd.
OK

LP
Primož

andraž

Se strinjam. Prihranki pri zadevah, ki so pomembne. Ok, pokrovi res niso tako bistveni, ampak kažejo na določeno filozofijo.

zlomjo

Obstaja pa možnost, da ima nekdo slab okus in se mu zdijo ful šponski taki iz šparja ali hoferja.