Cimos GS Pallas

Začel/a Čojko, November 03, 2013, 01:00:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Kupiš še tretjega. Pa da vidimo kaj se zgodi doma.

rsm23

Saj v tri GSe najbrž spravi glih toliko prtljage kot v Vivarota. Tako, da če bo potrebno bo dovolj prostora :Hammer3: :breaking_pc:

Čojko

Vi se kar zezajte,...
Drugače pa vsaj po slikah zgleda kar lep, pa malo preveliko dozo sonca je že dobil,... kldo ve če je kaj gnil? Ah,... takih zadev mi ne več kazat.

antasi

Citat od: Èojko;195555Vi se kar zezajte,...
Drugače pa vsaj po slikah zgleda kar lep, pa malo preveliko dozo sonca je že dobil,... kldo ve če je kaj gnil? Ah,... takih zadev mi ne več kazat.

čojko, zadeva je čist enostavna.Ta GS je tapravi za tebe, modre barve, pallas, streha itd,
takole narediš. Zglihaš po tel. za GSa modrega za jurja,
tolliko bi ziher še spustil,
men pa pol za jurja prodaš mojega bivšega GSa.
Pa imaš brez stroškov željeni GS,
pa še mir v hiši:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Ja, ja. Že na teh fotkah vidim vsaj 500 EUR stroška, pa se še nikjer ne vidi kakšna je karoserija, kakšna je mehanika, gume, tesnila, notranjost za prav, ipd.

antasi

Ja, ampak jaz ti odpeljem enega gsa,
saj veš da je mir v hiši tudi treba plačat..

sploh pa, kaj boš delal čez zimo
ko si že porihtal oba gsa?

aja. Pa za jurja bi jaz hotel
imeti še eno gajbico tistih tvojih dobrih kivijev

Čojko

Nič ne skrbi. Pallas ima še kar nekaj detaljev za uredit, tako, da ne bo dolgčas niti to zimo.
Ravnokar pišem Božičku Danielu,...

Zeko124

Citat od: Èojko;195596Nič ne skrbi. Pallas ima še kar nekaj detaljev za uredit, tako, da ne bo dolgčas niti to zimo.

Èe boš kaj naročal, se priporočam za nalepko ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

antasi

Citat od: Èojko;195596Nič ne skrbi. Pallas ima še kar nekaj detaljev za uredit, tako, da ne bo dolgčas niti to zimo.

Èojko, naj ti povem skrivnost,božička Danijela ni!!
To je en stric, ko mu pošlješ denar in dobiš darilo.
Pravi božiček je pri tebi doma ,
ko prinese pod smreko, brez da bi ti vedel:BigThumbs:

Čojko

Lovro

He he, mi imamo pa sneg pred hišo ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dvorjan

Samo, res, LOL, jaz sem 25 cm snega prekidal, da bom sel lahko iz garaze ... ti pa o zimskih radostih pises. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Čojko

Hehe, samo jaz pa še vedno vozim, vi pa imate pokrite al pa garažirane stare citroene.

gule

Prosim pogledati v moje teme...neskromno povem, da so stari Citroeni v akciji, sneg, pa je tudi prisoten...

Čojko

Od kar je zrihtan sem prevozil skoraj 3000 km.
Poleg rok, kjer so tiste original stare enostavno razpadle zaradi starosti in menjavo oljnega stikala, sem moral še na novo nastaviti ročno in zamenjati jermen od alternatorja (napaka pri prvotni montaži - ga je pojedlo). Danes pa sem spustil ven še hydracurincage in nalil noter LHM PLUS.
Slike so več kot besede, pa sta bila posoda in filtri preden sem vlil čistilo popolnoma očiščena.