Cimos GS Pallas

Začel/a Čojko, November 03, 2013, 01:00:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

A nimaš ti 6 mestnega števca? Al meriš koliko si sam naštepal?

gule

Tudi pri meni je 5 mestni števec...

Čojko

Eh, pa sem mislil, da imaš avto, sedaj pa vidim, da imaš le malo boljšo stoenko.

rsm23

Èojko, to si ti danes na Muratti Green prešaltal ko take pokaš? :Hammer3:

Zeko124

Citat od: rsm23;192577Èojko, to si ti danes na Muratti Green prešaltal ko take pokaš? :Hammer3:

:Hammer3: :emot15:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Hehe,....
Zadnji tank na Petrolov 95 oktanec je popil le 8 litrov pa je bil na Vršiču in Predelu. Imam občutek, da celo malo lepše teče na 95 oktanca.

MSrougeZX

Na FB sem tole zasledil:

ako ima ko zainteresovan za nove dijelove od gs-a imam 4piksne lafeta,4kugle,2lezaja,jednu racvu od auspuha imam jos dvije racve auspuha i imam orginalni alat za skidanje matica za lezaje....
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

http://www.pik.ba/artikal/4742803/citroen-gs/

Èojko se spomniš tega oglasa? No jaz sem možakarju poslal sporočilo, pa mi ni
odgovoril, pa včeraj spet, pa mi napiše, da ga pokličem. Pa naredim zdaj še to...in hoče imeti 250 mark(cca. 126 eur za vse). Baje, da je zanimanje veliko, ga kličejo tudi iz Hr in Slo...:Hammer3:

Pa še neke dele in orodje ima, če ti je zanimivo...ali komu drugemu...

http://www.pik.ba/artikal/13917418/citroen-gs-cijevi-auspuha/

http://www.pik.ba/artikal/4742803/citroen-gs/

Mislim, pa, da so mu ta "mednarodna" povpraševanja malo preveč dvignila ego...:gimme_money:

Zeko124

Orodje sem ga skoraj na kolenih prosil da da na stran za mene in bil pripravljen plačat zanj brez cenkanja... pa nič od njega za zdaj.

Gule, je to kje blizu tebe? Bi lahko prevzel in enkrat ob priliki dostavil v SLO? Za samo orodje ti lahko nakažem na račun, potni stroški v tekoči obliki pa po povzetju. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Ni prav blizu...cca. 65 km v eno smer...ampak, če ti hočeš to kupiti ti lahko to uredim...

Koliko hoče denarja za orodje?

Čojko

Citat od: gule;194867[(cca. 126 eur za vse). Mislim, pa, da so mu ta "mednarodna" povpraševanja malo preveč dvignila ego...:gimme_money:

Kakor vzameš. Ima sam tak original potrošni material, ki se ga ful rabi oz. išče.

Èe vse to naročiš pri danielu bo 500e premalo, drugje pa ne dobiš ali pa bo cena podobna.

Ti kar vzami vse v kompletu in prinesi v Slovenijo. Za ta denar lahko vzamem tudi jaz čisto vse.

Zeko124

No, eto, pa se lahko naredi en group buy, če je @Èojko zainteresiran. Za orodje mi je bila rečena cena 40€, nevem pa, če še velja. :BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

Čojko

Zeko124

@Gule, je kaj novic, zbirka že prodana :)?

www.keramika-genorio.si

rsm23

Eto Èojkec prilika zate:
- ni letnik 1973
- je Pallas
- je moder
- nima števca od Cluba
- ima strešno okno
==> KLIK