Cimos GS Pallas

Začel/a Čojko, November 03, 2013, 01:00:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

@x, kje so omenjeni trije,stirje avti? Kne v tej temi so omenjene v6ke?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Preberi se enkrat cojkotov post. Je on omenjal socijalo pa otroke pa najmnisko stanovanje? Dalcje mnenje pac ali se kdo strinja s plinom ali ne je stvar vsakega posameznika.

mirchi

Citat od: Èojko;191523S takim razmišljanjem tudi ne bo nikoli za več kot za minimalno plačo.
V glavnem tako kot ne točim kurilca v dizla tako ne mislim bencinarjev predelovati na plin.
Za se normalno vozit imaš kup vozil, ki pijejo okoli 5 litrov na 100 km, če je  to problem.

Ne vem s cim se ukvarjas,koliko zasuzis in me tudi ne zanima. Folk zal danasnji dan ,ce nima vez,kljub izobrazbi tudi univerzitetni,prodaja cevlje za skransani delovni cas da prezivi. In ce  a avto ki pije 5litrov predelan na plin da s tem nekaj prihrani je s tem razmisljanjem nekaj narobe? Al sn jaz fukjen al pa ne spadam v vas krog gospodje!

Pa ce bi odprli oci bi videli da so med takimi tudi vasi sosedje. Ne vi razmisljate o svoji riti in ne vidite kaj se dogaja okrog vas spostovani gospodje. In ce vi ne fabite,tudi drugi ne!!!

Xandrej

Kaj pa mam jaz tukaj zraven panpoglej kaj sem citiral pa.se to samo zaradi zajebancije kaj je na strom pa da se s plinom kuha jebemumas pa nehaj me napadat... Kaj ti ze je? Trobis tukaj ko da se.v zivljenju nisma vidla. Pa daj nehaj madona pa se malo umiri...

tomaz555

Sicer je tole že malo politika, pa vseeno BRAVO Mirchi. Pa kaj je s tekoj, da gledaš okoli sebe in ne misliš samo na svojo rit, tako kot večina Slovencev.?

Je pa debata zelo zašla. So prednosti in slabosti plina. In Xandrej ga še ni uporabljal, zna pa svetovati in seveda gostilniško pametovati, brez argumentov. Èe imaš avto v garaži, seveda na plin ne pomisliš. Ne morete ga primerjati z kurilcem. Je LEGALNO gorivo.

Nekaj drugega je predelava GS-a na plin. Zračen motor je izziv predelati na plin, vendar v Sloveniji in Srbiji NELEGALEN. Mogoče je to dovoljeno v Bosni, to ne vem. Seveda je možna predelava in že mnogokrat izvedena.

Xandrej

Saj ni res pa je ta x na tipkovnici pa vam gre od rok. Zdaj ste na mene navalili. Pa delajte kaj hocete.

gule

Je debata šla v napačno smer. Jaz se zelo rad vozim z starimi avti(še posebej Citroeni). Èe ob tem še porabim finančno manj, sem še bolj vesel. Dejansko ne bi z Cx-om šel, vsak dan na šiht, pa še nekam, če ne bi bil na plin, saj to moj proračun ne bi prenesel. Pa še nekaj, s tem, da porabim manj imam možnosti videti več, oziroma narediti več km z manj denarja. Zdaj imam avto, ki ponuca kot kakšen hdi...če ne bo kakšnih norih okvar, sem srečen, saj nimam električne bremze, fap filterja in še veliko stvari, ki so na novih avtih, pa znajo lastniku kar hitro plačo iz žepa pobrati.

Xandrej

Ja jaz panmocno upam da bo kaki admin ta drek uredil paje.

mirchi

Andrej,kdo je navalil na tebe???? Vse kar sem zelel povedati je,da so ljudje ki zivijo z drugacnim zivljenskim standardom in morajo hvatat krivine in gledat kak prit z dnarjem skoz cez mesec. In ce je to  a racun elektrike,plina al pa tud kurilca.
In ker nekdo hvala bogu al pa komurkoli nima takih problemov in bi to prepovedal mi je...cudno bom rekel.
nikoli nobenemu nisem bil fovs al pa kakorkoli zavidal. Povsem iskreno mi je bla pa Cojkotova izjava in tvoj citat,da se  ne izrazin napacno ali zaljivo ozkogledna vzvisena in nepremislena.V stilu,ce ne rabim jaz,ne bo mel noben.

zlomjo

Hm zdaj sem tudi jaz izgubil filruž. Osebno ne bi dal plina v starodobnika, ker ga gledam kot 3. avto v družini. Èe bi pa bil glavni avto in bi delal dosti km, bi se tržno obnašal. Nekoč sem kupil spačka s plinsko flašo v prtljažniku. Zaradi pomanjkanja časa ga nisem registriral, tako da niti ne vem kako je šel. Spomnem se da je imel neko finto z gretjem, kaj točno pa ne.

dami

Joj, ljudje božji, saj niti tipkati ne znate...
Primerjati kurilno olje s plinom in elektriko ni ravno na mestu,
debatirati o ekološki primernosti enega ali drugega je že najbrž preveč za vas.

gule

Moj Cx, še ni pravi starodobnik. Je pa fajn, če greš nekam na neko srečanje(npr v Èrno Goro)in porabiš namesto 200 eur, 100 eur za gorivo. Še posebej, če zaslužiš mesečno 400 eur.

gule

Predlagam in prosim administratorja, da zadevo o plinu umakne iz te teme in mogoče odpre novo, pa, da debato tam nadaljujemo. Naslov teme Plin za in proti...

garac

takšne teme in kregarije že obstajajo, pojejte kakce, ki ste jih  nakakali, pobrišite vsak svoje, v prihodnje pa pomislite, preden tipkate

Hvala
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Citat od: dami;191547Joj, ljudje božji, saj niti tipkati ne znate...
Primerjati kurilno olje s plinom in elektriko ni ravno na mestu,
debatirati o ekološki primernosti enega ali drugega je že najbrž preveč za vas.

Razlika med kurilnim oljem in nafto je v barvilu in cisto nicemer drugem.  Vcasih je bil dodan tudi parafin. Primerjava plina i  kurilnega olja je glede vpliva na okolje nemogoca v prid plinu napram tudi drugim energentom. Elektrika je pa pojem zase. Po mojem mnenju najvecji onesnazevalec. Vsaj dokler bo v akumulatorjih svinec.

v vseh primerih pa se zadeve uporabljajo zaradi prihranka. Najvecji je na kurilcu.