Cimos GS Pallas

Začel/a Čojko, November 03, 2013, 01:00:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

rsm23

Lepo oz. kar svinjsko. Se ne spomnim več...a si takoj ob nakupu natočil Hydraurincage ali pa si vmes imel notri LHM?  Èe si direktno natočil Hydraurincage potem razumem vso umazanijo, sicer pa je zgleda da je bil sistem precej zapacan in bi bilo vredno sprobat tole zadevščino.

P.S.: Meglia si pa tudi že kar nekaj ponucal, a?

Čojko

To je sicer 37 let star avto, vendar z le 100 tkm. Hydraurincage, ki je izredno svetlo rumen sem vlil takoj noter in to je prilezlo ven. Na zadnji sliki, ko je na povratni cevi do polovice še umazano čistilo in naprej zrak se lepo vidi, da je sedaj ves sistem brezhibno prečiščen. Pa z LHM-om se sedaj še malo lepše, mehkeje pelje.

Z motornim oljem pa bom najbrž še melo počakal, ker baje, da šele v kasnejših kilometrih izkaže vse svoje čistilne značilnosti, kljub temu, da je že sedaj lepo temno rjavo. Citroenovc je enkrat pisal o tem. Ali morda kdo ve kaj več o tem?

gule

Imaš pri Citroenu aditiv za starejše bencinske motorje...preprečuje porabo olja, zmanjša dime...

Lovro

Ma kej si si na oni srednji sliki še čas za enu švoh kafe uzel? :emot77:

Drugače pa vsaka ti čast za natančnost in redoljubnost! :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Malo spomladanskega martinčkanja v dobri družbi:take_picture:

rsm23

Hehe. Škoda ker niste vseh treh tja kjer je Spaček in Vivaro postavil...bi bila še lepša fotka ;)
Ni nič interesentov zanj?

antasi

Mogoče bo pa jutri berlingo tam stau:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Danes je tekel pogovor o menjavi,...

rsm23

Menjavi Pallasa za Pallasa? Ta modra te torej še mika...samo potem bi blo pa res že kičasto...preveč usklajeno s hišo.

Zeko124

Citat od: Èojko;199785Danes je tekel pogovor o menjavi,...

Optimist :AngelPray:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Citat od: rsm23;199786Menjavi Pallasa za Pallasa?
Ne. Pallas za Superco.

Tale barvna kombinacija mi je zadnje čase vedno bolj všeč. :Hammer3:

Čojko

Vozi me vozi GS v daljave,...

MaGo5

Pika na i, lepemu avtu :emot112:

rsm23

Opa, si le realiziral idejo o kateri sva lani govorila!
120€ al koliko te je na koncu prišlo?

Čojko

Personalizirane tablice so enkratno 60e za rezervacijo, nato pa dvojna cena navadnih tablic. Ostanejo ti za vedno,  prestavljaš iz avta na avto, če se tablica uniči pač naročiš izdelavo nove, dvojna cena navadne pač,... Na dolgi rok če menjuješ avtomobile je ceneje kot navadne.