nakup C5 2.0 HDi 05/06

Začel/a c5_fan, Oktober 17, 2013, 08:39:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Citat od: bfranc;186232Hvala Matteo....zapičil sem se v tega, samo ne vem če mi ga bo uspelo kupit, ker je turbina od octavije na obnovi in prej je pogoj da jo moram prej še prodat. Kilometri na C5 mi niso važni, če je vse res kar piše v oglasu.

Kaj je tukaj mišljeno zadnji amortizer? sej je ja hidravličar....http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8622068&show=1&avto=Citroen%20C5%20Break%20Exclusive%202.0%20HDi%20FAP%20-...

Verjetno misli zadnje bunke ali pa mogoče amortizerje za prtljažna vrata? Pokličeš pa vprašaš pa boš vse izvedel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

cikocx

Amortizerje za zadnja vrata misli (pritljažnik)
Cx za zmeraj:BigThumbs:

boklavdi

Citat od: Matteo.;186226....

Ko kupuješ ni važen denar, važna je ohranjenost, jaz sem malo več dal in sem z njim zadovoljen!

LPM

:BigThumbs:
se pridružujem,..in mi je nekam znano .....

lpB

bfranc

Pol bi bil dober nakup ta c5 ali ne? Denarja ni tolk malo, po oglasu pa je servisiran.

ModelJT

Ja s slik je videt lepo ohranjen. Moraš it pogledat pa boš videl. Pa za C5 II je še poceni. Najcenejši je 3000€ najdražji pa skoraj 7.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bfranc

Takoj ko zrihtam svoj octavijo ga grem pogledat (če bo še) in pol naprej...če bo po sreči, bi šel rad na morje z njim čez dva tedna.Me pa res mika tale hidravlika da jo sprobam.

valko

Èez Račno, pa 4 X čez progo je kar dober test :). Jaz sem tudi stari, novi Citroenar in lahko rečem, da kolikor sem preziral C5, sedaj lahko rečem da sem čisto navdušen...

ModelJT

Ja no saj pri teh kilometrih je lahko tudi na C5 že kaka bunka fuč, da ne boš presenečen hehe. Pa na sliki kjer je spredni desni sedež slikan se vidi, na poziciji kjer je prostor ja gumb za gretje sedeža je neko okroglo stikalo/gumb. Tisto bi bilo tudi fajn videt za kaj je.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Citat od: valko;186279Èez Račno, pa 4 X čez progo je kar dober test :). Jaz sem tudi stari, novi Citroenar in lahko rečem, da kolikor sem preziral C5, sedaj lahko rečem da sem čisto navdušen...

Moj stric je tudi bil skeptičen najprej, potem ga je pa kupil pa pravi, da avta ne menja več. Mogoče samo še za kak drug C5.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bfranc

Tisti gumb se mi zdi da je gretje sedeža samo ni original.Za Račno in prehod čez progo pa ne skrbet, da ga ne bom sprobal(jest bi tam tistga inženirja za jaj** obesil). :)

Manjša popravila me ne skrbijo, pač leta in kilometri naredijo svoje.

bfranc

Sem pa neki opazil, ko sem sliko povečal...a kdo opazi, da desna prednja vrata drsajo z spodnjim robom po oblogi praga? Se mi zdi da so panti skrivljeni in da je treba kar malo bolj avto pregledat.

ModelJT

Sem šel pogledati, pa res nekaj palstike manjka. Potem sem še malo bolj podrobno pogledal to sliko in ipazil da manjka na zadnjih desnih vratih letvica.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dejanslo

A tistega nosilca pri sopotnikovih nogah ni nobeden opazil?

bfranc

Tist nosilc me ne moti, če bi videl, kaj je naredil en Francoz pred mano na Octaviji bi se jokal...zavrtal dve luknji m4 v armaturo, da je pritrdil en kitajski nosilc za telefon.
Zadevo je treba dobro pogledat in se pol odločit, če je vredno nakupa za ta denar in videt je da ni vredno tega.
Sej če je kakšen forumaš iz MB bi lahko šel pogledat tega C5, da nebi zastonj hodil iz Grosuplja tja dol.

ModelJT

A si že klical prodajalca? Bi najprej to naredil pa da vidiš kaj ti pove.
[SIGPIC][/SIGPIC]