nakup C5 2.0 HDi 05/06

Začel/a c5_fan, Oktober 17, 2013, 08:39:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

C50

Amortizerje pod oblogo.

V neki drugi temi je dal Matteo tale uporaben link:

http://www.youtube.com/watch?v=ra80dJxSVLE

Matteo.

Hja....vidim da sem zamudil kar obsežno debato, tile vsi c5 ki ste jih gledali jaz nebi dal roke v ogenj...:)

Ta zadnji iz Grosuplja iz Avto Grosuplje, ta je pa res pravi ja... te vse avtomobile ki so pri njem sem jaz osebno videl v Gameljnah, kjer en privatnik vrti števce nazaj. Sem prepričan da je ta c5 imel najmanj 300.000 kilometrov, saj to da je avto iz italije s takimi kilometri tako kot so fantje že povedali...to je pravljica..:)
Ta avto je dobro premišljeno kupiti..:)

Pa lep dan!
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

ModelJT

Citat od: Citroenovc;186346Èak od kdaj pa PSA kot največji proizvajalec dizlov daje noter Fordove dizle? A ni ravno obratno - da je Ford tlačil v svoje avte prebadgeirane PSA HDIje?

Prvi HDi je bil PSA, to vem sigurno. 2.2, 1.6 so Ford, novejsi 2.0 je tudi Ford se mi zdi, 3.0 v Jumperjih je Iveco motor, 2.2 v Jumperjih je tudi Ford in ima navado da zariba. 2.7 V6 in 3.0 V6 bi pa celo lahko bila PSA, pa 1.4 tudi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bfranc

Matteo, ne se bat, znam biti tudi jaz prebrisan glede avtomobilov...me je en prodajalec nategnil pri tri leta starem avtu in je skor po kolenih prosil, da administrator pobriše moj prispevek , čeprav sem napisal samo resnico in to ve tudi on.Glede mehanike pa moram samo vedet kje gledat in poslušat in nisem en zelenc glede tega, sem dal kar neki generalnih na motorjih čez.

Je pa ta c5 iz Grosuplja samo en kandidat, kilometri men niso važni, če so le servisi delani redno - poudarek na če in da je motor suh brez olja in ne opran.2.2 hdi je pa zato kandidat, ker od 1.8 do 2.5 litra prostornine se plačuje ista cestnina, vseeno rajši pa bi imel 2.0 hdi.

MaGo5

2.2 hdi meni sluzi super. Ima dobrih 333 tisoc pa laufa bp. Imam obcutek da bo vsaj 50 tisoc naredil.
Ce ti kilometri niso vazni pridi pogledat mojega. Vec pa na ZS, ce te zanima.

jumper1

Citat od: ModelJT;186359Prvi HDi je bil PSA, to vem sigurno. 2.2, 1.6 so Ford, novejsi 2.0 je tudi Ford se mi zdi, 3.0 v Jumperjih je Iveco motor, 2.2 v Jumperjih je tudi Ford in ima navado da zariba. 2.7 V6 in 3.0 V6 bi pa celo lahko bila PSA, pa 1.4 tudi.

ti motorji so vsi psa v jumperju 2,2 pa je fordov 3,0 pa iveco

JurePremec

bfranc

Hvala za ponudbo, vendar bolj gledam na karavan in da bi imel navigacijo.

Godfather

Pozdravljeni,

po neuspelem kupovanju C4, sem danes opazil eno C5. Glede na opis bi bila verjetno best-buy ta trenutek. Je lastnik morda forumaš, glede nato da sta v ozadju na sliki še dva starejša Citroena?

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11642970&display=Citroen%20C5%20Exclusive%202.0%20HDi

andraž

Ja, član foruma prlek. Avto je objavil v rubriki prodam.

Godfather

Našel, hvala.

Èe sem pravilno informiran je ta letnik prvi druge generacije oz. facelifta? Ali že ima ta FAP filter?

DejanO

Avto je od Jerovškov, avto pa nima FAP filtra. 2.0 motorji so ga dobili dosti kasneje, 1.6 HDi pa ga je imel serijsko. Tu je narejen veliki servis, enomasni vztrajnik,....
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Godfather

Torej bi znal biti dober nakup?

Ravnokar govoril z lastnikom in se dogovoril za ogled.

CEPETKO

Èe želiš lahko grem zraven na ogled ker sam poznam dvojko že zelo zelo dobro.
Citroen - kreative tehnoloži.