Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Saj pravim naj menjajo...v enem letu tak ne bom naredil več kak 25oookm, tak da garancija bo šla pa pa, če mi bo pa začel po letu in pol ali dveh spet srat pa takoj menjam avto. V bistvu je pri mojem to do sedaj edina napaka ki se je pojavila.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

BT-C5

Citat od: Flukturr;108886Kaj pa avtomatiki 160 KM? Kaj je pa tam vse narobe?
lpF

mislim ,da je tukaj že nekdo omenjal nekaj težev z avtomatiki,nevem pa če je bil 160KM verzija!
Bo se ti moral kdo z avtomatikom javit!
Lp.

Xandrej

Kak mislite če dovolijo? Èe ne dovolijo pa marš ven z mojim avtom! To je MOJ avto in lahko stojim zraven! Vsaj vem kaj mi noter vlijejo kaj naredijo s čem točlejo, kaj zlomijo pa kaj naredijo in na koncu koncev vem kaj plačam!!!!

Veloce

Sam garancija na sklopko 40.000km in ravno takrat gre falirat. pri BMW-ju pri normalni uporabi zdrži čez 200.000km. Kakšna sklopka je v C5? Iz putra, hudiča? Tega pa res ne razumem.

Začel sem gledat C5 exclusive 140KM limuzino, pa me pri tem prebiranju kar mineva. A so letošnji oz. novejši modeli kaj izboljšani?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

dvorjan

Citat od: Veloce;108895A so letošnji oz. novejši modeli kaj izboljšani?

Da, mislim, da se to vec ne dogaja. So pac zamenjali problematicen del.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Bi človek skoraj težko vrjel... Ker pri citroenu so trdi ko kamen glede tega... Da pa bi kdaj priznali kako napako pa rekli qurc crkujejo te plate dajmo vsakemu novo zastonj ki mu bo crknila... Eh to pa itak never...

superca13

Vsaj glede pantov vrat (omejevalec odpiranja) vem, da niso NIÈ izboljšali. 1 leto pa so panti hin. Èe bi pogosto vozil še zadaj potnike, bi bili zagotovo še zadnji hin. Sedaj rabim že tretji par sprednjih omejevalcev...

garac

res vsa čast jim za te omejevalce, poka, da misliš, da bodo vrata razpadla in francozi ne znajo zadeve naredit, kot je treba ali pa nočejo, kljub temu, da se to dogaja pri skoraj vseh modelih
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Seveda če skoz nekaj bluzijo pa ''izboljšujejo'' butli. Pustli bi pante od C5 I pa II tu nič ne poka, dodali neunčliva vodila za opdiranje šip pa bi to delalo kot mora ampak ne oni menjano celi sistem in spet je vseskup v luleku!

Lovro

Prav zanimivo. Poznam tudi ljudi, ki pa nimajo niti ene težave z avtom, pa so prevozili že skoraj 100.000 km. Ma kaj je to odvisno od posamezne serije, sarže?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

BT-C5

..ja je razlika.če delaš avtocestne km(Nemčija)na dan po 500-700km ali pa podeželje-mesto na dan 20-30km!
No panti so pa klasa zase-menjali v petek in sem upal da bo sedaj ok,ampak so popolnoma enaki.Notri so baje tri ali štiri jamice(utori) za stopnje odpiranja in valjčki ki naj bi sedli v te utore!Problem je ohišje ki je montirano na glavo(zateka voda)in čez čas ti gre vse bolj trdo in zapika!
Mislim da so pri tem modelu več časa porabili za "kako neko stvar zajebat" kot pa izboljšat ali vgraditi že preizkušeno!
Lp.

Xandrej

Citat od: Lovro;108918Prav zanimivo. Poznam tudi ljudi, ki pa nimajo niti ene težave z avtom, pa so prevozili že skoraj 100.000 km. Ma kaj je to odvisno od posamezne serije, sarže?

Pa mogoče so to tudi ljudje kateri se ne sekirajo da vrata ružijo pa te pizdarije ki načeloma ne botrujejo vožnji so pa moteče... Panti so pri vseh isti tak, da vsem ružijo 100%... oz. pokajo. Drugo je tehnična napaka kot je hidravlični amortizerji pa tista plata pa še kaj... Kaj češ...

BT-C5

..me zanima ,kako dolgo lahko poslušate radio brez kontakta,da se potem preklopi v spar modus in vse skupaj ugasne?
Meni se to vgasne dokaj hitro,mogoče dva komada pa je aus??
Lp.

BoSKeC

Citat od: BT-C5;108923..me zanima ,kako dolgo lahko poslušate radio brez kontakta,da se potem preklopi v spar modus in vse skupaj ugasne?
Meni se to vgasne dokaj hitro,mogoče dva komada pa je aus??
Lp.

pr men okol 15 min. zdrži, naj bi pa bilo to pogojeno z zdravjem akumulatorja...pač odvisno kolko je štroma noter...

menda...hehehe

LP

BT-C5

hm,akumulator bi še po 2 leti "moral"biti zdrav,razen če je to naslednja šibka točka!?
Včasih kje koga čakaš pa moraš nonstop avto prižigat,da se ta modus resetira-to so spet naredili neki dre. not!
Lp.