Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BoSKeC

Citat od: MSrougeZX;109016Vem da je bilo za 5 let plačilo 1060€-40ali45% tak da je stalo okoli 600€ pa sem zamudil ker je bilo do 30.6.2011.

točno tako....in to akcijo sem izkoristil ...625 evrov mislim da je bilo, tu nekje....
upam da je nebom rabil preveč izkoriščat...je pa preventiva...

Lp

Sine64

Naj nekdo obvesti tu gor ko bo zvedel kdaj bo spet akcija za garancijo ;)

MSrougeZX

Citat od: BoSKeC;109018točno tako....in to akcijo sem izkoristil ...625 evrov mislim da je bilo, tu nekje....
upam da je nebom rabil preveč izkoriščat...je pa preventiva...

Lp

Srečkovič.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

BT-C5

Citat od: MSrougeZX;109023Srečkovič.

..mogoče je pa dodan kak stavek v drobnem tisku pogodbe,npr:
...ob uporabi vozila izven garaže,ni možno uveljavljati nobene garancije..:)
Lp.

garac

to ti je kot v big bang se zgodi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

BT-C5

..no pa eno za dvig ega:)
.ej ko se pa pripelješ z C5 pa ljudje res gledajo,kaj gledajo,kar bulijo v makino!
Ravno vidiš jim na obrazu:"Kaj pa jo to za en voz,mater dobro zgleda"?
..in to je tudi nekaj vredno,ali ne?
Lp.

superca13

Torej če po 10 straneh čivkanja o kvazi serijskih napakah C5III potegnemo črto, kaj smo bistvenega ugotovili?
-nekaterim s prvimi letniki se nam je vscalo/začelo mastit vzmetenje(enim bolj, enim manj)
-nekaterim nam pokajo panti vrat
-nekaterim nam je preglavice delala sklopka
-nekaterim so "pozabli" snowmotion aktivirat :)
-nekaterim deluje economy mode 5 minut maj kot drugim :)
Zezam :)

So to sploh serijske napake? Mogoče panti...ostalo zagotovo ne. Prej napake v materialu, šlamparija v masovni proizvodnji...
-------------------------------------------------------

Napake, karšnekoli,  nas seveda razkurijo do nezavesti...vsi bi radi, da bi nam avto(katerekoli znamke) deloval večno in braz napak. Èe bi bilo možno, mu še servisa ne bi privoščili. Žal tako ne gre.

C5III je kljub vsemu vrhunski avto. Nedvomno boljši od vseh prejšnjih cepetk in ostalih izdelkov te tovarne. Daleč vstran od najboljšega avta na svetu;), pa vendarle odličen v svojem razredu. Angleži ga smatrajo za boljšega od C6...Rahlo (ampak res rahlo)  kolcanje prvih modelov je bilo za pričakovat, brez vseh napak pa (meni je zelo žal) ne bo šlo. Ne pri citrotih, ne pri BMW, niti pri Mercedsu...Menim tudi, da je udobje v vožnji s c5III(HY3+ only ) zelo zelo primerljivo z vozili razreda višje. Edinstveno bo boljši izraz.  Motorna paleta dizlov je pestra, pograjam lahko le obupno ponudbo bencincev.
Ni kaj za dramatizirat, avto kot avto je bomba. Tu in tam se pač komu pokvari. Logično. V jok in na drevo? Itak da ne :) Kavrijo se tudi ostali...ampak mi,  z nadetimi citrenovskimi očali in z gledanjem ter poslušanjem only citro zgodbic pogosto ne slišimo in ne vidimo, kaj se drugim dogaja :)

Brez panike, avto je odličen! :)

LP
S

BT-C5

..hm,jaz bi rekel tako:
nikoli nisem imel avta za 30K€,
nikoli mi ni sklopka crknila niti pri 200tkm(ne pa pri 20tkm),
nikoli me ni avto pustil na cesti(trikrat izpad zaradi defektnega relejnega modula),
in zame je ta avto res samo bomba,še zdaleč pa ne dober-odličen!!
Verjetno pa je postala tudi avtomobilska industrija zelo podobna fastfood hrani,v smislu"žeri-se.."ali vozi-baci"!
..ne nebom ga prodal,zdaj še ne:)
Lp.

MSrougeZX

Ta snowmotion mi še vedno ni jasen...kateri ima to in kateri ne...je fora v letniku ali kak naj vem če to moj ima aktivirano ali ne, ali sploh ima?
R5 e-tech 2025

Mika

Pozdrav.

Meni Snow motion piše na obrobi menjalnika. Drugo nič ne vem.

lp

superca13

Citat od: BT-C5;109089..hm,jaz bi rekel tako:
nikoli nisem imel avta za 30K€,
nikoli mi ni sklopka crknila niti pri 200tkm(ne pa pri 20tkm),
nikoli me ni avto pustil na cesti(trikrat izpad zaradi defektnega relejnega modula),
CitatMoj kolega je isto rekel....da ga še nikoli ni pustil avto na cesti in da še nikoli ni imel take hude okvare.
Torej, na cesti ga je pustil BMW530d, star slabi 2 leti, okvara/napaka na eni izmed šob, naredilo luknjo skozi bat....
Tako da ne mislite si, da se samo C5 tu in tam pokvari :)

BT-C5

.vem da se drugi tudi kvarijo,samo bolj si razočaran,če se kvari tvoj:)

B-in
M-eistenst
W-erkstatt

Fastfood avti,ke te češ-pa to pa take...:)

BoSKeC

Citat od: superca13;109072Torej če po 10 straneh čivkanja o kvazi serijskih napakah C5III potegnemo črto, kaj smo bistvenega ugotovili?
-nekaterim s prvimi letniki se nam je vscalo/začelo mastit vzmetenje(enim bolj, enim manj)
-nekaterim nam pokajo panti vrat
-nekaterim nam je preglavice delala sklopka
-nekaterim so "pozabli" snowmotion aktivirat :)
-nekaterim deluje economy mode 5 minut maj kot drugim :)
Zezam :)

So to sploh serijske napake? Mogoče panti...ostalo zagotovo ne. Prej napake v materialu, šlamparija v masovni proizvodnji...
-------------------------------------------------------

Napake, karšnekoli,  nas seveda razkurijo do nezavesti...vsi bi radi, da bi nam avto(katerekoli znamke) deloval večno in braz napak. Èe bi bilo možno, mu še servisa ne bi privoščili. Žal tako ne gre.

C5III je kljub vsemu vrhunski avto. Nedvomno boljši od vseh prejšnjih cepetk in ostalih izdelkov te tovarne. Daleč vstran od najboljšega avta na svetu;), pa vendarle odličen v svojem razredu. Angleži ga smatrajo za boljšega od C6...Rahlo (ampak res rahlo)  kolcanje prvih modelov je bilo za pričakovat, brez vseh napak pa (meni je zelo žal) ne bo šlo. Ne pri citrotih, ne pri BMW, niti pri Mercedsu...Menim tudi, da je udobje v vožnji s c5III(HY3+ only ) zelo zelo primerljivo z vozili razreda višje. Edinstveno bo boljši izraz.  Motorna paleta dizlov je pestra, pograjam lahko le obupno ponudbo bencincev.
Ni kaj za dramatizirat, avto kot avto je bomba. Tu in tam se pač komu pokvari. Logično. V jok in na drevo? Itak da ne :) Kavrijo se tudi ostali...ampak mi,  z nadetimi citrenovskimi očali in z gledanjem ter poslušanjem only citro zgodbic pogosto ne slišimo in ne vidimo, kaj se drugim dogaja :)

Brez panike, avto je odličen! :)

LP
S

se pripišem al podpišem pod to....avto res folk občuduje kamorkoli pridem...od zobozdravnika, službe, familije, itd.
bomo že zamenjali teh par čudnih pokvarljivih delov...pa upajmo da bo šlo naprej...:BigThumbs:

Lp

MSrougeZX

Boškec lepo si to napisal.
R5 e-tech 2025

visar

ISTO .......... ja jaz ga menjam šele 2020 :-) za DS5 serije 2
______/\\______
______/\\______