DS3

Začel/a cricket, Junij 07, 2013, 02:55:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cricket

No fino....saj zdaj gre itak na pregled in "servis" k detru v mengeš.

Ko avto vžgem, vse lučke ugasnejo, edino lučka sovoznikov airbag sveti še kakšnih 20 sek. med vožnjo.   Airbag je vklopljen.

Drugače pa izredno zadovoljen.  Menjalnik kot da ne bi bil od citroena.  Sem imel do sedaj že 3 citroene (c2,c3,c4) in vsem se je malo zatikalo.  še posebaj v vzratno je bilo zabavno

Gox

Citat od: cricket;161654Ko avto vžgem, vse lučke ugasnejo, edino lučka sovoznikov airbag sveti še kakšnih 20 sek. med vožnjo.   Airbag je vklopljen.

o

To je normalno ... sveti še en čas, da te opozarja da je airbag vklopljen.

(v slučaju če imaš otoroški sedež zraven, da ne pozabiš deaktivirat.)

cricket

zanima me nekaj pri bluetooth klicanju.  Povezal sem telefon in radio - vse ok, sliši se tudi fino ko se pogovarjam, ampak ko dobim klic mi vsake toliko časa lepo izpiše ime klicatelja (kot v imeniku telefona), spet drugič pa samo telefonsko številko.

Enako je, če hočem jaz klicat, in imam na voljo za izbirat samo telefonske številke, brez imen.  Malo je čudno, ker res nevem vseh tel. na pamet.

Se že kdo ukvarjal z čim podobnim.

pa še ena stvar.  Sem danes ko sem prišel iz službe opazil, da imam po vratih kar luštno črno - od pnevmatik...,na rumeni se kar konkretno pozna.  

Kakšna ideja, zavesic res nočem dat na avto :)

Ampak še vedno vsakič, ko se vsedem v avto nasmeh do ušes

lp

LTJ

Zdravo.
Prostoročno tudi meni včasih ponagaja, nato pa na telefonu resetiram bluetooth in zadeva se popravi sama od sebe.

cricket

včeraj prevozil prvih 1000km z DS.   Še zmeraj navdušen.  Poraba celotnega tanka - 6.8l/100km

Avto ima trenutno 9500km prevoženih, ampak se grem vseeno v tem tednu zmenit za servis k Detru....,pa da ga dvigne in še ostalo pogleda,če vse štima.

Trenutno brez problemov...edino barva je precej občutljiva...,vsak mrčes ki ponosno umre na znaku DS se pozna:)

lp

cricket

Živijo

Zanima me, če kdo od vas ve, kje bi lahko kupil obesek za Ds3.  Pooblaščeni servis nima zaloge, prav tako ni zaloge v Franciji

Hvala

lp

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Citat od: cricket;162622Živijo

Zanima me, če kdo od vas ve, kje bi lahko kupil obesek za Ds3.  Pooblaščeni servis nima zaloge, prav tako ni zaloge v Franciji

Hvala

lp

A to iščeš takega?

http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=92915&postcount=97

Na Ebayu prav takega trenutno ni videt ... je pa nekaj drugačnih na temo Ds3 ...

Èe najdeš kakšnega, ti lahko pomagam pri nakupu ... če nimaš Ebay računa ... (pošlji link na ZS, pa se zmenimo)

Xandrej

Na tak lep dizajnerski ključ pa potem neki čungalunga obesek gor? ne vem no jaz nebi!

cricket

V bistvu iščem bolj podobno temu

https://shop.citroen.de/linie-ds/shop.cfm?Merchandising-N%FCtzliches&k=137&CFID=1478647&CFTOKEN=60653309

Kovinski obesek....usnje mi osebno ni všeč.

Tukaj pride poštnina cca. 15 EUR

lp

garac

Pa saj ga dobiš na vsakem boljšem uradnem citroen servisu ali prodajalni pri nas.
Naročiš, malce počakaš, pa je
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

cricket

sem spraševal na 2 servisih

zaloge nimajo, naročiti pa tudi ne morejo, ker baje tudi francozi nimajo na zalogi.

Bom poklical še v kp

lp

Gox

Poklici raje v Cerklje k Jenku pa vprasaj ....

ko sem iskal krom obrocke okoli meglenk, v Kopru se ni dalo dobit ... Cez dva tedna so bili obrocki ze pri Jenkotu ... pa so sli preko Kopra seveda :)

ModelJT

Samo zdaj ne grejo več prek Kopra ker jih ni tam več. V Avstriji je zdaj galvno skladišče. tako, da ne vem če boš tam kaj dosegel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

cricket

Živijo

Včeraj sem dobil pismo od Citroena, ki me vljudno vabijo na preventivno vgradnjo dodatnega senzorja za zaznavanje temperature vode.

Servis je brezplačen, in naj bi jim vzel max. 1 uro dela.   hm...a je še kdo dobil tako pošto

Sem pa res zadnje čase opazil, da se kazalnik za temperaturo pomika malo čudno.   Ko avto ni popolnoma ogret se pomika do sredine (90 stopinj) in nazaj, in spet skoraj do sredine in malo nazaj....v bistvu niha.  Ko pa je avto popolnoma ogret pa se skoz drži 90 stopinj.  Sem mislil, da je pač senzor zelo občutljiv....

Se grem jutri prijavit na servis, pa sporočim kaj bodo rekli

lp