DS3

Začel/a cricket, Junij 07, 2013, 02:55:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Citat od: Jogador;161350Bo lastnik poslikal, redča se skriva za feltnami =)

Èeljusti poštrihal? Jaz sem pa mislil, da bo kaj posebnega...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Citat od: Jogador;161350Bo lastnik poslikal, redča se skriva za feltnami =)

A pol pa nič posebnega :) he he ...

Moj bo imel čez kako leto rdečo streho pa rdeče feltne :)

Jogador

Citat od: Gox;161360A pol pa nič posebnega :) he he ...

Moj bo imel čez kako leto rdečo streho pa rdeče feltne :)

Detajl pač=)

Huh, boš dal prav barvat streho, al samo body wrap?:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Gox

Ne ne, brez barvanja ... mogoče dipanje :) ... čez nekaj let :)

http://www.izberi-barvo.si/sl/home/

:take_picture:
Samo še feltne rdeče pa je :)

Jogador

Huh, tega pa še nisem videl, zgleda zakon.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

cricket

jaz bi imel pa še nekaj vprašanj.

1. Avto ima original nalepko na strehi...in me zanima, če kdo ve kako se stvar obnese v avtopralnici.

2. Homologirane so samo gume 205/45/17...kar za zimo ni ravno najboljša izbira.  Od c4 so mi ostale še jeklene feltne 16 col.  Ali sploh paše (zaradi diskov) in ali je možno sploh homologirat 16 col za 1.6 turbo.

3. To je moj prvi avto z turbino...na kaj bi se moralo pazit.  Verjetno nesmem kar po gasu, ko avto še ni ogret,

Hvala

dvorjan

1. Ne vem, ne vozim v avtopralnico. =)
2. Lahko das 195/55/R16, to gre gor - pazi le pri platiscih spredaj, ce se morebiti ne zadevajo v zavorno celjust.
3. Pocakat, da se zadeva ogreje, prav tako pa tudi ustrezno ohladiti. Pa nikoli ne ugasati takoj, ko se ustavis, pocakaj se ene 20-30 sekund, da tlak in obrati turbine padejo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

cricket

No....pa je ds3 v garaži

prvi vtisi:   Avto je fenomenalen, pelje se zelo lepo.  Na začetku ga malo zmanjka, ampak od 2000 - 2500 obratov pa zagrabi.

Poraba iz Kranja do doma 5,8 litra po stari cesti :)

Verjetno bom imel še kar nekaj vprašanj :)....slikco pa tudi kakšno posredujem.   Ednina stvar, ki me moti (zaenkrat), da nima sredinskega naslona...,ampak tudi to bomo rešili.  150 eur stane original

lp

dvorjan

No, bos porocal, koliko je realna poraba. Meni BC laze 0,8 do 0,9 litra na 100 km. =)

Sicer pa srecno voznjo. Pa THP je zato, da kdaj zapoje, ane. Ce ga zamoris, bodo sami problemi. =)))))) Ampak nekaj mi pravi, da se bos prej ali slej ojunacil. =)

cricket

hm...v bistvu je že za trenutek videl dvestotico. Seveda na prazni AC.

Zanima me,ali tisti gumb SOS in znak od citroena zares delujeta...,baje če ga držiš več kot 2 sekundi,pošlje lokacijo vozila na 112.
No in še eno vprašanje...ko avto ugasnem,se sliši turbina tudi še 10 minut - rahlo piskajoči zvok. Upam da
je to normalno - moja prvi avto z turbino. (ne ugasnem ga takoj,ampak šele po ene 20 sek)

Tale post je poslan iz Nokie-upam da ne bo zmazek :).

Nad avtom itak še zmeraj navdušen. Polni kasko,vse opcije sem plačal 580 eur.

Pa bluetooth dela presenetljivo dobr

lp

cricket

aja pa hvala za srečno vožnjo :)

dvorjan

Ne vem kje si ti polni kasko placal tako malo, mogoce s kako odbitno fransizo. =)

In pa ne - ni normalno, da se turbina slisi vec kot kako sekundo (kolikor se zaustavlja). Mogoce slisis klimo?

garac

niti klima, niti turbina ne delujeta, ko je avto ugasnjen, kaj ti slišiš pa ne vem?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

DS3
To piskanje ni turbina. Tako kot je dvorjan rekel, ko avto ugasneš se tudi turbina ugasne. Prej kak računalnik oz. kaj podobnega. Drugače je pa res brezveze 20 sek čakat, ko hočeš avto ugasnit, če ga nisi gonil. Èe si se lepo kulturno vozil parkiraš, počakaš par sekund da se umiri motor in ugasneš.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Glede turbine.
Pazit je treba, da mrzlega ne stisneš preko 4000 vrtljajev - predvsem je to zelo pomembno pozimi, ter zgolj v primeru "pregretja" počakaš nekaj časa pod minimumom (do max. ene minute), da se vse umiri. Èe voziš normano ne rabiš nikoli nič čakat oz. vozš kot vsak drug avto brez turbine!