DS3

Začel/a cricket, Junij 07, 2013, 02:55:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cricket

lep pozdrav

Sem preveril avto na e-upravi:  5 različnih lastnikov in 2 različna uporabnika...kako si to razlagate.

Sem poklical tudi v Koper na servis.  Avto je bil njihov testen do 21000km...in servis opravljen na 30000km...edino kar je bilo posebnega - menjan nosilec za voznikov sedež

ModelJT

Ja prepisi so se delali ane od prodajalca do kupca in tako naprej in je zato toliko lastnikov.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Pozabi tega DS3 v Kopru, saj vidis, da je gnilo jajce. Bo ze prisel kak drugi dober DS3.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Citat od: dvorjan;161057Pozabi tega DS3 v Kopru, saj vidis, da je gnilo jajce. Bo ze prisel kak drugi dober DS3.

What he said^^
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

cricket

Hej...spet jaz :)

zanima me kakšna oprema je tole:   brez naslona za roke, senzorja za dež, avtomatskih luči in parktronica.  

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7188816&show=1

hvala

ModelJT

DS3
Pa oprema Sport Chic, tako kot piše. Samo čisto začetna izgleda. PA saj naslon za rkok verjetno ima, samo ej dvignjen pa se ne vidi. PA pri senzorju za dež in avtomatskih lučeh se je lahko prodajalec tudi zmotil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

cricket

ne,ne nima sem šel pogledat :)  

Sem najprej jaz tudi mislil, da je samo tako slikano...,in mi ni bilo čisto jasno, kako pri takem avtomobilu ni naslona, zato pa vprašam.   Ogledalo pa luči me načeloma ne motijo

dvorjan

Cuden SportChic je tole, prav res. No, ti ves, brez cesa si lahko in cesa ne. Oprema je za razvajanje. =)

cricket

eh...res je.   Edino kar bi pogrešal je naslon za roke....ampak to se dokupi.  original citroen 120 EUR....vse ostalo ne bi rabil

Avto me mika...seveda ne za to ceno :), ker je še v garanciji

cricket

kaj pa letnik avtomobila....a je ta že mimo težav z verigo (sem nekje bral, da naj bi imeli začetni modeli težave z napenjalcem - predvsem pri peugeotu) in z cukanjem

lp

cricket

Evo fantje, danes položil aro za DS3.  Tega iz avtohiše kranj - rumeno črn :)  za dobrih 12 tisoč evropskega papirja :)

dvorjan

Lepo lepo, pa je eden vec med nami.

Jogador

Odlično!

Pri nas se je pa danes pedenal Èrno-beli DS3, bo malo rdeče zraven =)
"Watch this..."

Gox

Citat od: Jogador;161335Odlično!

Pri nas se je pa danes pedenal Èrno-beli DS3, bo malo rdeče zraven =)

Naredi kako sliko .... Me zanima kje bo kaj rdeče :)  

@cricket

Èestitke za nakup

Jogador

Bo lastnik poslikal, redča se skriva za feltnami =)
"Watch this..."