Moj 23 avto - C6 2.7 hdi

Začel/a lugr78, April 17, 2013, 08:34:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Mi je padlo na pamet...sem pred leti videl, ko je človek zjutraj potegnil deko, ki se je čez noč zalimala z avtom...šajba je tako veselo iz ležišča zletela, da je bilo, kar žalosno...smejal sem se pa vseeno...

firbec

Kaj pa webasto?

Glede na rang avtomobila, skoraj ni-da-ni opreme, res čudno, da ga nima.
Pa serijsko obstaja v C6?

Zeko124

Ne, Webasta nima, nevem pa, kako je bilo z njim serijsko :).

Danes sem malo svetil ob menjavi pepelnika ... zdaj se spet zapira, ful fancy zgleda :BigThumbs:. Danes zamenjal tudi okvirčke za tablice (sem zadnjič prednjega zlomil ob kosu ledu).

Pa še letošnja zima, slika okrog 7h zvečer... cca 6 stopinj :argue1:.

Sicer pa veselo plavamo dalje, hvala Andreju Citroenu za hidravliko, se lahko normalno pripeljem do doma, kljub razriti komplet glavni cesti skozi Stično zaradi napeljave kanalizacije.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Vidiš, sem ti rekel da je čist simpl, da lahko tudi ti sam nardiš. hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Danes spet ena nova cvetka - eden od zadnjih dveh ležajev je začel tulit (mislim da desni). Creative technologie, nikoli ni dolgčas :).

Sem danes naredil z njim nekaj na izico km, glede na to, da sem se presedel iz Toyote Corolle v C6... Sem za volanom skoraj zaspal :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

jumper1

Ležaj je s pestom cena nekje okrog 100€ ampak prej probaj da niso slučajno zadnje gume,ratajo tako rebraste po notranjem robu da tulijo kot zanič ležaj

tomaz555

Za C5 II je občutno dražji od 100 evrov. Upam, da se ne motiš.

Zeko124

Foter je v času moje odsotnosti že zamenjal zadnji desni ležaj (skupaj s pestom), cena skupaj z delom 115€.

C6 je dobil tudi nove letne pnevmatike in sicer Falken ZE914 245/45 R18 100W, razlika proti prejšnjim gumam - kot noč pa dan. Sedaj zares plava kot mora.

V kratkem se zamenja še nedelujoč ventilator in pičimo dalje :BigThumbs:.

Prevoženih že skoraj 5.000 km odkar je pri hiši.

Pa še vprašanjce; kateri Total priporočate z v 2.7 HDi motor?

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Citat od: Zeko124;179667Foter je v času moje odsotnosti že zamenjal zadnji desni ležaj (skupaj s pestom), cena skupaj z delom 115€.

C6 je dobil tudi nove letne pnevmatike in sicer Falken ZE914 245/45 R18 100W, razlika proti prejšnjim gumam - kot noč pa dan. Sedaj zares plava kot mora.

V kratkem se zamenja še nedelujoč ventilator in pičimo dalje :BigThumbs:.

Prevoženih že skoraj 5.000 km odkar je pri hiši.

Pa še vprašanjce; kateri Total priporočate z v 2.7 HDi motor?

9000
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Citat od: dvorjan;179669A ne Ineo?!

Ja no lahko daš tudi to. Po želji lastnika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

:BigThumbs:

Ležaj se je pa zamenjal kar pri lokalnem mehaniku, ko je foter ravno Volva pripeljal na menjavo diskov in ploščic.

Pri mehaniku je srečal tudi Braneta Oblaka, ki je prišel s svojim Volvom. Je rekel Brane, da je to njegov sanjski avto, pa prosil fotra, če se lahko malo vsede vanj in pogleda :BigThumbs:.

www.keramika-genorio.si

Xandrej

No evo. Vem za enega lepega. :-)

Zeko124

Včeraj popolnoma mrknil komplet head up display (enkranček) vključno z radiem in vsemi ostalimi pritiklinami, glede na to da ne dela niti osvetlitev številčnice bi rekel da sploh nima napajanja?? Svašta :Hammer3:

Ima morda kdo kako idejo, Dr. Madman?

www.keramika-genorio.si

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/