Moja Xantia 1.9 TD in posegi

Začel/a isarajli, Marec 13, 2013, 06:12:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jogador

Mam jaz doma sava intensa letnik 07 (če rabiš 185/65 R15), cena je 20 € za komplet...
Profila še vsaj 5 mm na vsaki, raje več. Samo tvoja mislim da ma 14 col?

Za jutri-štartam okol enih, pol dveh iz lj, pa se slišva.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

isarajli

mam 15- ke, če se ti ,da jih naloži...
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Jogador

Citat od: isarajli;157515mam 15- ke, če se ti ,da jih naloži...

Moram preverit, če se mi izide (moram ponje), ampak mislim, da bo šlo.
Se slišva jutri, če prej ne.:BigThumbs:

Edit: dobiš gume ju3:BigThumbs:
"Watch this..."

isarajli

hja, garnitura me je prišla z popustom 36€ za eno stran in ker so me trije mehaniki odslovili, češ ,da to pa ni posel za njih, ker je preveč dela in premalo €, sem se popoldan lotil sam, po eni uri kletvic, dveh klicev, sem na polovici odmontaže ,zmontiral nazaj ,ker sem najdel lažjo rešitev : Franci iz foruma :), tako ,da bo v kratkem zadeva zamenjana. Gume mi je Jagodar dostavil in jih zamenjam takoj , ko bo kolo ravno stalo, nato opravim optiko...mah, nato se bo še sigurno našlo kaj...

jagodar, plavaš ?

frodo1

"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Jogador

Plavam plavam, še bom imel pota v Šentilj, vsaj dokler bom na hidravliki:BigThumbs:
Bom kaj več v mojo temo napisal, so pa bunke še ene 5-10 barov več kot standard napumpane, da je plavanje še bolj mehko (comfort, hehe).
Pa hvala za tisti dve bunki, baje je sicer ena hin, ampak nima veze, jih ma tak toliko, da bi lahko vsakemu ko mimo pride eno šenkal, pa jih nebi zmanjkalo =)
"Watch this..."

isarajli

hehe, Franc se je odločil da pride zdaj porihtat zadevo, parajt je vse, še mal pa akcija.

isarajli

ja, Jagodor, hehe,pomota.
Včeraj v temi je bila roka sneta, a je preveč poškodovana ,da bi se jo splačalo rihtat, Danes bo mojster ugotovil če jo ima na zalogi, drugače moram nekje nabavit. Ma mogoče kdo sneto ? desno za karavan.

Jogador

Gregor nima nič?

No ja, verjetno odmontirane ne, ampak saj je vreme lepo...:Hammer3:
"Watch this..."

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gregor

Po kataloških je drugačna ja.
vprašaj mojstre če paše od limuzine, jo odbiš po ceni starega železa :-) Samo dol jo moraš odšraufat. Avto ti pa jaz dvignem.
Za karavanko pa ta teden nič ne bo, ker je gužva, avto pa še ne stoji na "trajnem" mestu, zato še ne morem podvozja razdirat.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

isarajli

Porihtano. Je mojster Franc nekje zvohal roko in sinoči zmontiral na avto. Danes sledi test.Skupni strošek za eno stran 160€ :(

Jogador

Citat od: isarajli;157742Porihtano. Je mojster Franc nekje zvohal roko in sinoči zmontiral na avto. Danes sledi test.Skupni strošek za eno stran 160€ :(

Poceni...:gimme_money:
Tolaži se, da imaš samo še eno stran za zrihtat:Hammer3:
"Watch this..."

mirchi

Sem te videl danes v bistrici. na pogled kar dobro zgleda
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

LukaKST

Lepo, da se še ena Break 'štima'...so postale kar redka 'sorta'. :BigThumbs:

Kot obljubljeno 'israjili'-ju, sem pripravil komplet zavornih kolutov in ploščic spredaj, mera kolutov je 266mm.
Prilagam slike kompleta, ki je na voljo (ploščice so TRW, za diske ne vem).
Mislim, da se dobro vidi stanje, israjili, sporoči, če ti pridejo prav in svojo 'ponudbo' ; ), lahko tudi na ZS.
Aja, prevzem je možen v Ljubljani jutri po 15h ali naslednji torek po 15h, drugače sem pa na relaciji Nova Gorica - Ljubljana dokaj redno.

LP.  Luka