Zekotov C5

Začel/a Zeko124, September 24, 2012, 07:33:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Evo, takih posegov pa nobenemu mehaniku ne zavidam. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Cist malo se manjka pa se bom odlocil in celo zivljenje vozil xm.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

franci

Citat od: Zeko124;148896Bom porihtal, sicer bo pa itak kmal konc zime... ;). A tele lopute kaj vplivajo tudi na ne/delovanje klime?

He, he, kar tolaži se... Tudi poleti bo približno enako. Na levi bo grelo ko satan, desno pa prijetno hladilo... V avtu vsekakor ne bo prijetno, niti toplo, niti hladno.
Enkrat, ko bom pri volji (in denarju) bom dal težavo odpravit, potem pa sporočim...   :breaking_pc:

Zeko124

Zajle za ročno so šle. Tole gretje bi še nekako požrl, ampak da mi žlajfi zapikajo, to je pa odločno preveč. se lotimo ob priliki, zdaj je avto itak zelo malo v pogonu...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

pa ne samo zajle, še vodila boš menjal, tiste cevi po katerih so pletenice speljane, ker jih itak ne boš ven dobil, kot sem ti že rekel: prodaj, to ni avto zate!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Kot ti je Gaši rekel - verjetno so se ti "zajle" zataknile v vodilih - a so vodila počena - vidiš v koleteku, če so. Tam ti potem počasi noter vdira voda, spira maščobo, začne počasi rjavet, ipd - in potem sčasoma se zadeve zarustajo do te mere, da zajle ne spustijo več ...
OK

LP
Primož

Xandrej

Zajle okoli 120€ pa delo... Sem jaz na enki tudi menjal to...

gule

Možno pa je, da boš tudi zavorne čeljusti menjal, ker se zgodi, da tudi one zafrkavajo...

Xandrej

To pa bo pol videl ko bo začelo zavore trest ker štekajo pa disk zvije...

;)

gule

A razen tistega pihanja mrzlo hladno ventilacija še deluje, se še da naštimat hitrost ventilatorja?

Zeko124

Citat od: gule;149903A razen tistega pihanja mrzlo hladno ventilacija še deluje, se še da naštimat hitrost ventilatorja?

To se še da, ja. ampak kolkor vem ni dvoconska ta nastavitev in ti začne na levi ful vroče, na desni pa ful mrzlo pihat.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Pol moreš na desni eno ful "vročo" babo vozit :) pa ji bo pasalo :)

gule

Ko crkne kondenzator ventilacije ti bo non-stop pihalo, ali pa sploh ne...pričakuj kmalu, da se to zgodi...

Zeko124

Citat od: gule;149907Ko crkne kondenzator ventilacije ti bo non-stop pihalo, ali pa sploh ne...pričakuj kmalu, da se to zgodi...

Svašta... in kje je ta kondenzator? Še malo, pa bom obupal... ;)

www.keramika-genorio.si

alesz

Citat od: gule;149907Ko crkne kondenzator ventilacije ti bo non-stop pihalo, ali pa sploh ne...pričakuj kmalu, da se to zgodi...
da se temu slučajno ne reče"regulator ventilatorja kabine"..?