Zekotov C5

Začel/a Zeko124, September 24, 2012, 07:33:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

Za levo stran je na forumu dovolj navodil kako se ugodno popravi,desna stran pa na polovici poti izgleda takole,sicer peugeot,ampak nima veze.....

Jogador

Potem ima isti sistem/problem lahko tudi 307 pežo? Me sprašuje stric, zakaj mu na desni piha samo mrzel zrak... Pa mu dvo-conska klima nič ne pomaga =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Zeko124

Jebem*i bogca, pol avta podret za eno pof*kano loputo? to se lahko samo francozu naredi!

Skratka bi srčno rad da zadeva spet greje, kaj konkretno je potem treba zrihtat, zamenjat loputo al kako?

Èe maš enkrat razkopano je verjetno fajn kar še levo stran zrihtat...

Cela jeba. Ma kdo idejo, kaj bi blo narobe s pralnikom žarometa?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Zeko, pusti tako kot je in daj eno odejo k sopotniku. Razen ce si fetisar, pa bi rad celo armaturo razdrl ... pa izumil par novih kletvic. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zeko124

Mene je že A serija naučila nekaj potrpljenja in vstrajnosti... Ma pa tale kanta preveč elektrike in bom moral koga zaprosit za pomoč.

Èe bi crknilo na levi bi bilo bolj ugodno že s tega naslova, ker sem pretežno neobčutljiv na to, da piha hladno. Tudi za sopotnika ni take panike, je pa zelo neprijetno da piha hladno morebitni sopotnici... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Jo bos ze drugace pogrel ... Ce ne ji pa reci, naj se ona loti razdiranja.

Ali pa se bolje - zacni jo z Audijem okoli voziti, bo se najboljsi recept. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zeko124

Citat od: dvorjan;148787Jo bos ze drugace pogrel ... Ce ne ji pa reci, naj se ona loti razdiranja.

Ali pa se bolje - zacni jo z Audijem okoli voziti, bo se najboljsi recept. =)

Se bomo spomladi enkrat lotili tega :). Audi tudi ne greje vzorno, zgleda so zjeb*na kaka tipala... Baje bolezen teh avtov. Sploh pa; tisto ni avto - je truga ;)

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Evo, ni glih za to temo ampak tudi problem z gretjem, mi je šla pečka na xsari in bi moral razdret celo armaturo,..., mi ni pri takem vremenu za šraufat, zato sem se naročil na servisu v petek.
Nerazumem teh projektantov, da nemorejo sprojektirat, to zadevo bolj enostavno.

Zeko124

Citat od: zlikovski;148790Evo, ni glih za to temo ampak tudi problem z gretjem, mi je šla pečka na xsari in bi moral razdret celo armaturo,..., mi ni pri takem vremenu za šraufat, zato sem se naročil na servisu v petek.
Nerazumem teh projektantov, da nemorejo sprojektirat, to zadevo bolj enostavno.

Sporoči, kako si zrihtal in stroške, da vidim, če se mi splača samemu se zezat ;). Bemu misha...

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Primeni moraja vrčt dol komplet armaturno. Pečko sem kupil jaz, sem dal 33€.
To da mi menjajo je rekel da bo okrog 100€.

tomaz555

Mene je stalo popravilo cca 300 evrov na servisu. Mi na kraj pameti ne pade, da bi armaturo sam zdiral, če bi slučajno ratalo popraviti, bi me nato črički fental. Pri C5 II gredo lopute, menjata se v paru (če je že zdrto, pa tudi prodajajo v paru) . Loputi sta okoli 50 evrov, dela pa je za dober šiht, če si vešč. Pri C5 I sem menjal motorček ali nekaj takega (podaljšani zobniki). Tisto ni tako bolelo. Vsekako ppopravi, ali pa si kupi avto kakšen rang ali dva nižji.

Citroenovc

A "super".

Pred časom sem razumel, da C5 IIjke od določene ševilke dalje nimajo več problemov z zobnikom ...
... al viš hudiča v detajlih - ga majo raje kar z loputami ...

Mmm, krasno so tole apgrejdalii v tovarni ...
OK

LP
Primož

zlikovski

Meni je tudi enkrat pred leti na MX-u pobralo plastični zobnik v motorčku, kateri odpira loputo.

Zeko124

Ehh, s konja na osla... ;). K vidim s kakimi podrtijami se sošolci vozjo za isti ali večji dnar me vse mine. Bom porihtal, sicer bo pa itak kmal konc zime... ;). A tele lopute kaj vplivajo tudi na ne/delovanje klime?

www.keramika-genorio.si

alesz

Citat od: tomaz555;148889Vsekako ppopravi, ali pa si kupi avto kakšen rang ali dva nižji.
Nižnji rang....?,nič ne pomaga,nič vreden tvingo,da prideš do preduporov za ventilator  podareš pol avta........C1 isto pa ima avto več skupnega z japonci kot s citroenom,za predupore ventilatorja gre armatura stran.............