Zekotov C5

Začel/a Zeko124, September 24, 2012, 07:33:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Še eno vprašanjce: koji je K*RAC za ena nastavitev, da greje po levi in hladi po desni? Sem pregledal in predrkal vse funkcije gretja in hlajenja pa nobene razlike, a je kaj zjebano al sem kaj spregledal? Stvar je v tem, da je greje na voznikovi strani in hladi na sopotnikovi. Opazil včeraj, ko sem se jaz za volanom peljal v majci, kolega zraven pa v bundi. popizdiš :argue1:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Verjetno je slo krmiljenje loput ali pa kaksna loputa heca.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alesz

Teh tem o gretju na C5 je pa toliko,da res ni problem kako poiskat......če je pa napaka na desni strani bo pa avto tako ali tako "samo za polet vozit" in ne bo nikoli popravljen....................

Citroenovc

Ja ti je že Aleš omenil - dokaj pogosta okvara pri starejših C5.
OK

LP
Primož

Zeko124

Citat od: alesz;148633Teh tem o gretju na C5 je pa toliko,da res ni problem kako poiskat......če je pa napaka na desni strani bo pa avto tako ali tako "samo za polet vozit" in ne bo nikoli popravljen....................

Zdaj si me potolažil... ni šanse?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Zeko toplo priporočam, prodaj j*jca od citroena, dokler še kak € dobiš zanj, pa nazaj na Passat, ali pa kak star A4 tdi, glede na tvoj stil vožnje bo 90KM dovolj.
Pa en trening varne vožnje bi ti še dobronamerno svetoval
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Tiki

Hehehe, C5 je preizkušnja za zekota... Da vidimo če ima živce za te avtomobile =))
Jaz priznam da obupujem...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

zlikovski

Tak ti je to, ko vozimo avte starejše od 8-10 let.
Nekateri pa imajo že z novimi probleme.
Tak da res neveš kaj je bolje, novega met, pa ful kasko plačevat, pa na servise vozit, kredite plačevat, pa če še imaš smolo popravljat tovarniške muhe.
Ali pa kupit starejšega brez kaska, brez servisov, doma pošraufat, pa brez kredita, pa ga šraufaš kak ti je volja, ali pa pač dokler gre, pa ga daš v dele, pa dobiš več kot bi ga pa normalno prodal.

Zeko124

Saj s C5 zaenkrat ni kakih večjih problemov, s Passatom sem jih imel v končni fazi najmanj 3x več.

Bi me pa res zanimalo, če se da zrihtat tole gretje, za razna stikalčka, desni pralnik žarometov in ostale nedelujoče malenkosti se ne sekiram prav preveč.

Trening varne vožnje me pa itak čaka v roku dveh let (mladi voznik).

www.keramika-genorio.si

gule

Gretje se da uštimat na naslednji način(če je zadeva v kvaru na levi strani). Odpreš in narediš mehansko odpiranje in zapiranje lopute(kot na starinskih pečeh), če je pa na desni strani, pa adijo pamet...

Zeko124

Žal je crknilo na desni...

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Saj vem, da sem že zagotovo kdaj tu prebral - ampak kaj je jeba na desni? A je treba komplet armaturo ven (na levi pa ne) al ...
OK

LP
Primož

alesz

Na desni strani vedno poči loputa......ven gre vse kar vidiš pred sabo in vse kar je spodaj in cela peč gre v kose.....ampak če vam ni vozilo tolko vredno je tole rešitev.....

Citroenovc

Èak to velja samo do določenega letnika al kako že?
Oz kako je s tem pri C5 II?
OK

LP
Primož

alesz

Enka in dvojka in vsi podobni odtenki peugeota..................